Heritage Linton: Ο θρύλος της Wharfedale

Μηνύματα
45
Reaction score
24
Εχέμ, επανέρχομαι αφού μπήκε στην οικογένεια ένας Electrocompaniet ECI 3 που λογικά είναι αρκετά ανώτερος των ηχείων. Το μόνο που έχω να πω είναι 😍. Το soundstage, η ανάλυση και η λεπτομέρεια πολλαπλασιάστηκαν χωρίς να χαθεί η ωραία χαλαρότητα των ηχείων. Δυστυχώς δεν είμαι ειδικός η αρκετά έμπειρος για να γράψω κάτι πιο βοηθητικό.

Σαν πηγή πρακτικά είναι έχω κρατήσει για την ώρα το streaming του Onkyo (Tidal + Airplay ως επί το πλείστον) με την έξοδο του rec out που έχει.

Όσο αναφορά τώρα την ρύθμιση για 6Ω που έλεγα για τον Onkyo, έκανα μερικώς λάθος. Αφού διάβασα το manual πιο προσεκτικά, ανέφερε ότι η ρύθμιση για ηχεία 4-6Ω είναι η επιλογή "4Ω" και για ηχεία άνω των 6Ω η επιλογή "6Ω". Άρα η 6Ω είναι πρακτικά η ίδια που επιλέγεις για 8Ω ηχείο. Στο νέο μέλος δεν βλέπω να υπάρχει σχετική ρύθμιση.
 


Μηνύματα
103
Reaction score
81
Στα 960€ με τις βάσεις έχουν αρχίσει να με ψήνουν. Το θέμα μου είναι τι γίνεται με τον ενισχυτή μου που είναι 8Ω? Marantz 4400 vintage
 

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Μηνύματα
6.923
Reaction score
7.993
Τα προηγούμενα ηχεία σου διαφέρουν πολύ από αυτό που παίρνεις με τα Νέα. Δεν τίθεται λοιπόν θέμα σύγκρισης.
Φυσιολογικό, να είσαι ενθουσιασμένος. Το καλό θα ήταν, να είχες την ίδια γνώμη, αν η προηγούμενή σου επιλογή ήταν κάτι πιο αξιόλογο.

Καλορίζικα και καλές ακροάσεις!
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.412
Reaction score
50.383
... Με αβίαστη αμεσότητα, εστιασμένη στερεοφωνική απεικόνιση και πολλαπλά layers υπέροχης λεπτομέρειας, θα μπορούσαμε να ακούμε αυτά τα ηχεία ατελείωτες ώρες, χωρίς την παραμικρή κούραση. Γεια όσους αναζητούν ένα ηχείο με σύγχρονα υλικά και μεθόδους κατασκευής αλλά με την αισθητική και τον ήχο μιας παλαιότερης σχολής, τότε η νέα έκδοση των Linton, που παρουσιάστηκε για να γιορτάσει την 85η επέτειο της Wharfedale, αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση

 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.326
Μηνύματα
2.858.625
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top