Heroes

Reaction score
59
Στο περιοδικο ΣΙΝΕΜΑ διαβασα οτι στα extras στην κυκλοφορια της 1ης season σε dvd kai hd format θα υπαρχει κι ενα επεισοδιο 73 λεπτων το οποιο δεν προβληθηκε ποτε !!!

Reaction score
0
Απάντηση: Heroes

Εγώ προσωπικά, απογοητεύτηκα από το Heroes.
Είδα τα πρώτα 10 επεισόδια, προσπάθησα να με ..πείσω(!), αλλά μέχρι εκεί άντεξα.
Δεν μπορώ την Αμερικάνικη νοσηρότητα -βλέπω Αμερικάνικες ταινίες, αλλά αποφεύγω τις νοσηρές. Εκεί που όλα πάνε μια χαρά σου πετάνε την παράνοια στη μούρη με ισχυρή δόση αφέλειας και ένα τεράστιο κενό ουσίας. Επειδή θέλεις να δεις το παρακάτω, την καταπίνεις χωρίς αντίδραση δείχνοντας ψεύτικη επιείκεια -αλλά είναι κάτι που το έχω δει πολλές φορές και δεν το ανέχομαι πλέον. Επίσης, στη συγκεκριμένη σειρά προσπάθησαν αφελώς να τα δώσουν όλα σε ένα: Sci-fi, ρομάντσο, θρίλερ, τρόμου, και πάει λέγοντας. Αυτή η δόση αφέλειας και υποβάθμισης της ποιότητας ήταν παραπάνω από προφανής.

Μετά από αυτό έκανα κι άλλες προσπάθειες να δω σειρές άλλά όλες μου φάνηκαν από χειρότερες έως ..απίστευτα φριχτές! Μία από τις χειρότερες ήταν η "Eureka" - η οποία ενδέχεται να σου προκαλέσει ...μπλέ οθόνη! :happy_9: ! (Μισό από το πρώτο επεισόδιο άντεξα!)
Έτσι αποφάσισα αντί να χάνω τον καιρό μου με παραγωγές τρίτης διαλογής (γιατί δεν εκτιμώ τόσο χαμηλά τον χρόνο μου) να βλέπω καλύτερα ταινίες και μόνο αυτές που έχουν κάτι να πουν!
Υ.Σ Υπ' όψιν, οτι είμαι φανατικός του Sci-Fi, αλλά Sci-Fi όχι... Sci-Fry! :happy_9:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Πάντως όπως είχα πει και σε νωρίτερο ποστ μου, γίνεται αρκετά καλύτερο στη συνέχεια... Η άποψή μου είναι ότι αξίζει να το παρακολοθ8ήσεις, και αν δε σου αρέσει το παρατάς χωρίς τύψεις.
Με ελκύει μεταξύ άλλων και η ομοιότητα με το Rising Stars του JMS, γνωστού και από το B5. Σαν sci-fas νομίζω θα συμφωνήσεις ότι αυτό μετράει στα θετικά του...

Reaction score
59
Αν ισχύει πως το Alter θα προβάλλει τον Οκτώβριο τον πρώτο κύκλο της σειράς Heroes, τότε μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία του σταθμού. Μην ξεχνάμε πως έπαιζε μόλις την περασμένη σεζόν στις ΗΠΑ και είναι αυτή τη στιγμή η πιο “καυτή” σειρά του Χόλιγουντ.
TΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ !!!

θα προβληθει απο το alter o 1oς κυκλος !:cool_4:

Reaction score
0
Στο bit-hdtv έχουν για "αγορά" ολόκληρο τον 1ο κύκλο σε HD-DVD format σε σύνολο 7 δισκάκια, 25-30 GB έκαστο.
Το καλύτερο, ανήκουν σε αυτά που δεν εμπίπτουν στο download/upload rate μας (free-to-leech).
Φυσικά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους, αν και αυτό διορθώνεται εύκολα πλέον.

Reaction score
59
Dougherty, Roth Writing Heroes: Origins
Source: The Hollywood Reporter September 21, 2007

Superman Returns co-writer Michael Dougherty and Hostel writer/director Eli Roth have each been hired to write an episode of "Heroes: Origins," the anthology spinoff from NBC's hit series.

Roth will also direct his episode, which introduces new characters as they discover their extraordinary powers.

Roth and Dougherty, both "Heroes" fans, join another big supporter of the show, Kevin Smith, who was previously set to write and direct an episode of the Universal Media Studios-produced "Heroes: Origins."

Reaction score
59
HEROES

Ω ναι!
Η κορυφαία αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ σειρά, HEROES, έρχεται στην Ελλάδα.

Την Τετάρτη στις 21.00, το πρώτο επεισόδιο.

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση του Alter αν αναλογιστεί κανένας πως ο πρώτος κύκλος, αυτός που θα μεταδοθεί τώρα στη χώρα μας, προβαλλόταν μόλις πέρυσι στις ΗΠΑ.

Μπράβο λοιπόν στο Alter. Στις ΗΠΑ ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο 2ος κύκλος.

Reaction score
59
Μη ξεχάσετε, όσοι δεν την έχετε δει ήδη.

Σήμερα στις 21.00 στο Alter, το πρώτο επεισόδιο της πιο “καυτής” σειράς, αυτή τη στιγμή, HEROES.

Reaction score
59
Writers Strike Officially Starts 12:01 a.m. Monday

Heroes Preparing Early Season Finale
Source: TV Guide November 3, 2007

TV Guide reports that with the writers strike confirmed to start on Monday, "Heroes" is going back and shooting an alternate ending to the Dec. 3 episode that, if used, would allow the episode to function as a season finale.

Reaction score
6
Απάντηση: Heroes

Εγω παντως το βαρέθηκα.
Με το ζορι εχω δει μεχρι το πέμπτο επεισόδιο του δευτέρου κυκλου και αυτό επειδή με έπρηζε ο αδερφος μου.
Με εχει κουράσει σε καθε επεισόδιο να εμφανίζονται νεοι Heroes .
Επιτέλους ποσοι είναι;
Στο τέλος θα κάνουν κράτος από Heroes

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef