Hi End apories...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Hi End apories...

Bεβαιως με μια φωτογραφια γκρεμισε ενα ραντζο...
:142::142::142: σωστός !!! και που να έμπαινε και η άλλη φωτό που τα πίναμε το βράδυ :137:

Reaction score
10
Πάντως μετά τις μπύρες πήγαμε σε ένα High-End barακι για ποτάκια και ήπια ένα Whiskey Ardbeg και ξέχασα και αυτά που ήξερα! :142:

Mε έπιασε και μια πείνα μετά στις 2 το πρωί γιατί δεν είχα φάει τίποτα στη μπυραρία και άντε να βρεις φαί.

Σαβούριασα καλά την επόμενη μέρα στο πρωινό όμως...:116:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
transrotor tourbillon αλλά ...

Χαιρετώ τους καλούς φίλους!

Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και λέω να καταθέσω κι εγώ την απορία μου σε αυτό το θέμα, όντας σίγουρος ότι κάποιος αναλογικάριος με πείρα θα μου απαντήσει...

Τι είναι αυτά βρε παιδιά που έχουνε βάλει γύρω από το πικάπ στη φωτογραφία??? :139: Αποτσίγαρα??? :142:

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Hi End apories...

Να σε δω Μιχάλη και με πικάπ θα αρχίσω τα σκληρα!!
Για σιγά - σιγά ξεκίνα, για να είσαι προετοιμασμένος. Δε βλέπεις το ''φλερτ'' με το Βορά. :142:

Reaction score
877
Re: transrotor tourbillon αλλά ...

Χαιρετώ τους καλούς φίλους!

Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και λέω να καταθέσω κι εγώ την απορία μου σε αυτό το θέμα, όντας σίγουρος ότι κάποιος αναλογικάριος με πείρα θα μου απαντήσει...

Τι είναι αυτά βρε παιδιά που έχουνε βάλει γύρω από το πικάπ στη φωτογραφία??? :139: Αποτσίγαρα??? :142:

Το εικονιζόμενο πικάπ είναι μία από τις κορυφαίες πηγές του πλανήτη...η φλοκάτη(όντως βλακώδης επιλογή) είναι απλά το ντεκόρ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.775
Απάντηση: Hi End apories...

σα να βγήκε από τον πόλεμο των άστρων είναι πάντως...

Reaction score
150
Ωραίο εργαλείο αλλά με χαλάει που παίζει μόνο δίσκους....αν είχα όμως λεφτά για πέταμα θα το έπερνα μόνο για διακοσμητικό.

Reaction score
0
Απάντηση: Hi End apories...

οχι δεν είμαι 32 αλλά 49 απλά έβαλα μια ημ/νια τυχαία...
Μπάσα μπορεί να έχει, άλλά δεν ταιριάζει το ένα ηχείο με το άλλο!
Μαγνητοστατικά με ηλεκτροδυναμικά δεν πάνε μαζί! :116:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Ωραίο εργαλείο αλλά με χαλάει που παίζει μόνο δίσκους....αν είχα όμως λεφτά για πέταμα θα το έπερνα μόνο για διακοσμητικό.
Βασικά, εγώ αν είχα λεφτά για πέταμα, θα πλήρωνα κάποιον να πάει να το πετάξει...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Βασικά, εγώ αν είχα λεφτά για πέταμα, θα πλήρωνα κάποιον να πάει να το πετάξει...
[youtube]fnq3d3tWdbo&feature=related[/youtube]

Προσοχή μόνο μην βρεθεί κανένας καπάτσος που και τα χρήματα θα πάρει και το μηχάνημα θα κρατήσει γιά πάρτη του :135:

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Re: Hi End apories...

Για να πληρώσεις κάποιον να το πετάξει θα πρέπει πρώτα να το αποκτήσεις...Πράγμα που το βλέπω λιγουλάκι θολό...

Τι λιγουλάκι δηλαδής...πολύ θολό...υπερβολικά θολό...υπέρμετρα θολό...του καρα-πούστη θολό...

(Δεν ξέρω γιατί ξαφνικά μού 'ρθε στο μυαλό εκείνο το τσιτάτο που μιλάει για μεταξωτά βρακιά...................και επιδέξιους κόλους βεβαίως βεβαίως...)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo