- Reaction score
- 59
Τελικά τον ζηλεύετε, αυτό κατάλαβα. Λ.Σ.
:142::142::142: σωστός !!! και που να έμπαινε και η άλλη φωτό που τα πίναμε το βράδυ :137:Bεβαιως με μια φωτογραφια γκρεμισε ενα ραντζο...
Για κανονίστε τα αδέλφια του χρόνου να είστε εκεί να τα πίνουμε όλοι μαζί, από τη Σαλόνικα υπήρχε αντιπροσωπεία στο Μόναχο.Σιγά μωρέ, τι ήπιατε; :137:
...
Για σιγά - σιγά ξεκίνα, για να είσαι προετοιμασμένος. Δε βλέπεις το ''φλερτ'' με το Βορά. :142:Να σε δω Μιχάλη και με πικάπ θα αρχίσω τα σκληρα!!
Το εικονιζόμενο πικάπ είναι μία από τις κορυφαίες πηγές του πλανήτη...η φλοκάτη(όντως βλακώδης επιλογή) είναι απλά το ντεκόρ...Χαιρετώ τους καλούς φίλους!
Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και λέω να καταθέσω κι εγώ την απορία μου σε αυτό το θέμα, όντας σίγουρος ότι κάποιος αναλογικάριος με πείρα θα μου απαντήσει...
Τι είναι αυτά βρε παιδιά που έχουνε βάλει γύρω από το πικάπ στη φωτογραφία??? :139: Αποτσίγαρα??? :142:
![]()
Βασικά, εγώ αν είχα λεφτά για πέταμα, θα πλήρωνα κάποιον να πάει να το πετάξει...Ωραίο εργαλείο αλλά με χαλάει που παίζει μόνο δίσκους....αν είχα όμως λεφτά για πέταμα θα το έπερνα μόνο για διακοσμητικό.
μπουχαχαχαχαχα! :142:Βασικά, εγώ αν είχα λεφτά για πέταμα, θα πλήρωνα κάποιον να πάει να το πετάξει...
:142::142::142:Βασικά, εγώ αν είχα λεφτά για πέταμα, θα πλήρωνα κάποιον να πάει να το πετάξει...
[youtube]fnq3d3tWdbo&feature=related[/youtube]Βασικά, εγώ αν είχα λεφτά για πέταμα, θα πλήρωνα κάποιον να πάει να το πετάξει...
Για να πληρώσεις κάποιον να το πετάξει θα πρέπει πρώτα να το αποκτήσεις...Πράγμα που το βλέπω λιγουλάκι θολό...Βασικά, εγώ αν είχα λεφτά για πέταμα, θα πλήρωνα κάποιον να πάει να το πετάξει...