- Reaction score
- 37.187
ωχ, ναι το ξεχασα κι ο Αντωνης μεσα! χαχα! αντε κανονισε να σε δω
Των "δικών μας" δεν είν' τούτα ρε?
Zellaton και Gryphon ηχεια με τα ηλεκτρονικα της CH και της Gryphon........μπραβο Μιχαλακη πουλακι μου.......σαμπανια Moet et Chandon δεν βλεπω και αυριο ερχομαι.......!!!!!!
βλεπω και τα εργαλεια των αγαπητων ντιυδων μας Petermeni και Takis μας.......να ειναι μαχιμα για ακροαση και πολλα κεφια......θα φερουμε και τα γιου ες μπια τα στικια μας με τις μουσικες τις ομορφες να γινει κολαση!!!!!
βλεπω και τα εργαλεια των αγαπητων ντιυδων μας Petermeni και Takis μας.......
Μαζι με τα στικακια φέρε και καναν υπολογιστή..βλεπω και τα εργαλεια των αγαπητων ντιυδων μας Petermeni και Takis μας.......να ειναι μαχιμα για ακροαση και πολλα κεφια......θα φερουμε και τα γιου ες μπια τα στικια μας με τις μουσικες τις ομορφες να γινει κολαση!!!!!
μπραβο λεβεντες μου Γραναζιδες!!!!!![]()
τι....δεν θα εχομεν?????Μαζι με τα στικακια φέρε και καναν υπολογιστή..
Αφού δεν έχασες το password και έκανες login, εγώ δεν παύω να ελπίζω...Είχα χρόνια να πάω, έχω αποσυρθεί από το άθλημα. ...
Έχεις δίκιο. Λίγο δύσκολο να είχαν κρυφτεί τα Alexandria.. Τα Alexia εννοούσα. (είπαμε είμαι ντεφορμέ και τα μπερδεύω, σήμερα δεν ήξερα αν μου άρεσαν περισσότερο οι λάμπες ή τα τρανΤΖίστορ. Ή έχουν συγκλίνει τόσο πολύ οι τεχνολογίες ή εγώ έχω πρόβλημα προσωπικότητας..)Που ήταν κρυμμένα τα Alexandria; Εγώ τα alexia είδα και άκουσα!