Hi-End AV Show 2013

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Zellaton και Gryphon ηχεια με τα ηλεκτρονικα της CH και της Gryphon........μπραβο Μιχαλακη πουλακι μου.......σαμπανια Moet et Chandon δεν βλεπω και αυριο ερχομαι.......!!!!!!:roflmao::roflmao::roflmao::laugh:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
βλεπω και τα εργαλεια των αγαπητων ντιυδων μας Petermeni και Takis μας.......να ειναι μαχιμα για ακροαση και πολλα κεφια......θα φερουμε και τα γιου ες μπια τα στικια μας με τις μουσικες τις ομορφες να γινει κολαση!!!!!

μπραβο λεβεντες μου Γραναζιδες!!!!!:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
βλεπω και τα εργαλεια των αγαπητων ντιυδων μας Petermeni και Takis μας.......να ειναι μαχιμα για ακροαση και πολλα κεφια......θα φερουμε και τα γιου ες μπια τα στικια μας με τις μουσικες τις ομορφες να γινει κολαση!!!!!

μπραβο λεβεντες μου Γραναζιδες!!!!!:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:
Μαζι με τα στικακια φέρε και καναν υπολογιστή..

Reaction score
7
Είχα χρόνια να πάω, έχω αποσυρθεί από το άθλημα. Δε θα είμαι δίκαιος γιατί δεν έχω χρόνο ούτε τα άκουσα όλα αλλά θα είμαι σύντομος και θα σας πω τι προσκύνησα:

1. LAMM ενισχυτικά
2. WILSON ALEXANDRIA speakers
3. BONNEC cd player

Δε θα τα αγοράσω ποτέ εκτός αν γίνω πλούσιος από άγνωστη και αναπάντεχη αιτία. Προσπάθησα να τα θαυμάσω ως ανθρώπινα έργα και να τα δω ως αντιστάθμισμα για τα άλλα σκ@τά που φτιάχνει.

Τα χαιρετίσματα μου στους πιστούς και γενναίους αγωνιστές που κρατάνε ακόμα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
μην μασσας Μπαμπη μας........οποτε μπορεις ριχτο εξω,γλεντα το βρε αδερφε,αλλωστε η μουσικη ειναι σαν ενας ωραιος κ@λος....τον-την εχεις παντα στο μυαλο σου!!!!!:laugh::laugh::laugh:

Reaction score
373
Γεια κι από εμένα!

Σήμερα δεν είχα πολύ χρόνο να την γυρίσω αλλά αύριο... θα πέσει πολύ περπάτημα!

Reaction score
7
Που ήταν κρυμμένα τα Alexandria; Εγώ τα alexia είδα και άκουσα!
Έχεις δίκιο. Λίγο δύσκολο να είχαν κρυφτεί τα Alexandria.. Τα Alexia εννοούσα. (είπαμε είμαι ντεφορμέ και τα μπερδεύω, σήμερα δεν ήξερα αν μου άρεσαν περισσότερο οι λάμπες ή τα τρανΤΖίστορ. Ή έχουν συγκλίνει τόσο πολύ οι τεχνολογίες ή εγώ έχω πρόβλημα προσωπικότητας..)

Μα κι αυτοί.. Alexia. Alexandria χάθηκε το Φρόσω το Ελένη.. υποτίθεται πας στο Hi-End και δίνεις 500 χιλιάρικα για να μην μπερδεύει κανείς αυτό που έχεις με αυτό που έχει αγοράσει ο κατώτερος.. ε.. ο φτωχότερος.. εεε. ο αυτός που είναι στον αποκάτω όροφο τέλος πάντων..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster