Hi-End AV Show 2013

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.486
Ε,ε! Θέλω κι εγώ να με βγάλετε έξω! Ο Κοτσίδης θα κατέβει από Θεσ/νίκη, εγώ θα έρθω από τα εξωτερικά, δικαιούμαι και οδοιπορικά! (σε χυμούς και σουβλάκια παρακαλώ, δεν πίνω μπύρες)

Reaction score
1.988
Στις 11/10 , μπορει να περάσω κ εγώ μια βολτίτσα...απογευματινη μετά την δουλεια...για να δούμε.....!

Reaction score
298
Εκτος απροοπτου θα ερθω και γω απο Αγρινιο.

υγ: θα ηταν πολυ ωραιο καποια στιγμη ενα εγχειρημα παρουσιασης στην εκθεση ενος οικονομικου HiFi συνολου που θ'ακολουθει τη νεα ταση και τις συγχρονες τεχνολογιες, πχ ενεργη ισοσταθμιση κτλ

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.486
Kαι η μπύρα χυμός είναι.Από κριθάρι..
Αυτά λέτε και παραπλανόνται αθώοι νεανίες και αθώες νεανίδες, αλλά όχι κ. Στριφτέ, αυτή τη φορά δεν θα πετύχει το σχέδιό σας!:D Θα επιμείνω σε χυμό πορτοκάλι (διευκρινίζω) και σε σουβλάκια!

Υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιου είδους πρόγραμμα με το ποιοι θα βρίσκονται στο περίπτερο ανά ημέρα και ώρα;

Reaction score
1.844
Ε,ε! Θέλω κι εγώ να με βγάλετε έξω! ... θα έρθω από τα εξωτερικά, δικαιούμαι και οδοιπορικά! (σε χυμούς και σουβλάκια παρακαλώ, δεν πίνω μπύρες)
Αφού δεν πίνεις αλκοόλ, να κανονίσουμε μια έξοδό σου με τον Αλέξανδρο, να το ... κάψετε. :p

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691
Υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιου είδους πρόγραμμα με το ποιοι θα βρίσκονται στο περίπτερο ανά ημέρα και ώρα;

Ναι... αν μας δώσει μεροκάματο ο ιδρυτής!:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Αυτά λέτε και παραπλανόνται αθώοι νεανίες και αθώες νεανίδες, αλλά όχι κ. Στριφτέ, αυτή τη φορά δεν θα πετύχει το σχέδιό σας!:D Θα επιμείνω σε χυμό πορτοκάλι (διευκρινίζω) και σε σουβλάκια!

Ούτε ο Σκαλ δεν έκανε τέτχια στο δικό του το τσαρδί .
Θα είμαστε γενικά all around .
Και βάλτο καλά στο μυαλό σου .Αμα επιμείνεις σε πορτοκαλάδα θα σου φέρουμε μπιφτεκάκια του αχνού από γκουρμέ εστιατόριο ονόματι "ΜΕΘ Ευαγγελισμού "

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Αφού δεν πίνεις αλκοόλ, να κανονίσουμε μια έξοδό σου με τον Αλέξανδρο, να το ... κάψετε. :p
Είναι Ρουμανία......έχασε ,θα πιεί υποχρεωτικά :drinks:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ναι... αν μας δώσει μεροκάματο ο ιδρυτής!:)
Είναι και κάτι υπερωρίες.Γενικά το σωματείο είναι σε διαπραγμάτευση αυτή την στιγμή με την ηγεσία οπότε:

Ηχοσυστημα θα στηθει?
ακόμα και αυτό είναι άγνωστο,ενδεχομένως λόγω της απεργίας που κανονίζουμε.
Στην αναγκη θα παίξουν οι Faltso Band.

Reaction score
1.844
Είναι Ρουμανία......έχασε ,θα πιεί υποχρεωτικά :drinks:
Ρουμανία από τώρα μέχρι και την έκθεση; :o Και τι σκυλιά έχασε στη χώρα των συντρόφων το παλιοκομμούνι; :pickingnose:

D

Deleted member 23222

Guest
Τρίτη χρονιά αν δεν απατώμαι,που ποντάρω στην τύχη και ...χάνω!
Παρόλο που περίπου μια φορά το μήνα έρχομαι...δεν τα πετυχαίνω τα καλά...

Σας εύχομαι να περάσετε καλά και ζηλεύω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster