Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Πλάκα κάνεις? Φυσικά και θέλουμε. Και τις προτάσεις σου θέλουμε στο αντίστοιχο θέμα.eNeRGy said:... και αν θελετε θα μπορουσα να παιξω βιολοντσελλο, ετσι για το ακουσμα...
Θέλουμε να σε ακούσουμε να πάιζεις το βιολοντσελλο σου. Οταν βρεις χρόνο κανονίζουμε ακρόαση.eNeRGy said:Φυσικα Νικο ο σκοπος μου δεν ειναι να θιξω ουτε να κατηγοριοποιησω κανεναν, απλα να ευαισθητοποιησω το ψαξιμο και για εναν αλλο, για πολλους, αγνωστο ή ξεχασμενο παραγοντα στο ακουσμα της μουσικης, που για πολλους θεωρειται η κορονιδα των τεχνων... που αυτος ο χαρακτηρισμος δε μπηκε λογω του εξοπλησμου... αλλα λογω των εργων και των ερμηνειων!
Για το σεμιναριο (δεν ειχα ιδεα, τωρα που το ειπες το ειδα), εαν δεν ειμαι αυστρια για την απονομη του μαστερ μου θα ερθω να το παρακολουθησω, και αν θελετε θα μπορουσα να παιξω βιολοντσελλο, ετσι για το ακουσμα. Οτιδιποτε γενικα ειμαι "μεσα"...
Αλλοίμονό μας εαν δεν σε θέλαμε.Νίκος Τσαρουχάς said:Πλάκα κάνεις? Φυσικά και θέλουμε. Και τις προτάσεις σου θέλουμε στο αντίστοιχο θέμα.eNeRGy said:... και αν θελετε θα μπορουσα να παιξω βιολοντσελλο, ετσι για το ακουσμα...
Γνώμη μου πάντα.mixalis kanakakis said:εγω παντως εχω audiophile ηχογραφησεις μετρημενες στα δακτυλα.......
γενικως δεν ασχολουμε....
ακουω animals και rolling stones απο ηχογραφησεις που τσιριζουν full.......
Σωστός!!Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Γνώμη μου πάντα.
Ο καλός ο μύλος,όλα τα αλέθη...![]()
![]()
Να είσαι και μόνος σου όταν αλέθεις το σιτάρι, γιατί αν είμαστε και μεις εκεί τότε θα αρχίζει να μας ενοχλεί ακόμα και η πέτρα που αλέθει το σιτάρι.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Γνώμη μου πάντα.mixalis kanakakis said:εγω παντως εχω audiophile ηχογραφησεις μετρημενες στα δακτυλα.......
γενικως δεν ασχολουμε....
ακουω animals και rolling stones απο ηχογραφησεις που τσιριζουν full.......
Ο καλός ο μύλος,όλα τα αλέθη...![]()
![]()