High-End 2010, Μοναχο, 6-9 Μαιου

Reaction score
4.300
Απάντηση: High-End 2010, Μοναχο, 6-9 Μαιου

Για πες ρε Μιχαλη, τα καινουρια B&W τα ακουσες?

Ειχε πουθενα τα πολυσυζητημενα XTZ?

Αντε καλη επιστροφη και κρατα λιγο απο την τεφρα να βαλεις πανω απο τα μηχανηματα, γιατι απ οτι ακουσα αποροφα την ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια :142:

Reaction score
10
B&w δεν είδα, είδα όμως το xtz και έπαθα Πλάκα!!!!!!!εντάξει δν είχε το φινιρισμα ακροβοτερων ηχειων, αλλά είναι απίστευτο πως βγήκε αυτό το ηχειο σε αυτά τα χρήματα!!!!!πραγματικά εντυπωσιακό, δεν το άκουσα ήταν στατικό!!!

Κώστα δεν είναι εποχές για τέτοια αλλά δόξα το Θεο, νέος είμαι - το επόμενο ηχειο μου θα είναι αυτό! :)

Reaction score
29.740

Να προσέχεις όμως μην γίνει κανάς τσαμπουκάς.:116:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: High-End 2010, Μοναχο, 6-9 Μαιου

Ειχε πουθενα τα πολυσυζητημενα XTZ?

Αντε καλη επιστροφη και κρατα λιγο απο την τεφρα να βαλεις πανω απο τα μηχανηματα, γιατι απ οτι ακουσα αποροφα την ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια :142:
Ευτυχώς δεν πήρε μέρος!! Ειδάλλως :623:

Reaction score
4.300

Παντως για τα XTZ υπαρχει μια παρατεταμενη σιγη ιχθυος. Τοσο καιρο ουτε ρεβιου διαβαζουμε και τωρα σε μια σημαντικη εκθεση τα εχουνε σε στατικη επιδειξη. Να ηταν εδω σε κανα μικρο χωρο αντε να το δικαιολογησεις. Στο Μουνχεν ομως? Δεν ξερω αλλα προσωπικα προβληματιζομαι εντονα για τις δυνατοτητες του ηχειου.

Reaction score
10

Παντως για τα XTZ υπαρχει μια παρατεταμενη σιγη ιχθυος. Τοσο καιρο ουτε ρεβιου διαβαζουμε και τωρα σε μια σημαντικη εκθεση τα εχουνε σε στατικη επιδειξη. Να ηταν εδω σε κανα μικρο χωρο αντε να το δικαιολογησεις. Στο Μουνχεν ομως? Δεν ξερω αλλα προσωπικα προβληματιζομαι εντονα για τις δυνατοτητες του ηχειου.
Βασίλη δεν λέει κάτι αυτό, μεγάλες εταιρίες όπως οι sonus faber, krell, audio reasearch είχαν μόνο στατική επίδειξη!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Τώωωωωρα; Πάει! Τ' αγόρασες! Θα τα λουστείς, θες δε θες! :116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Την τεφρα μου μεσα.............7 ωρες στο αεροδρομιο μας πονεσαν τα κωλομερια απο την ορθοστασια !!!!!!!

Με μια Lufthansa απιστευτη που στηριξε τους παντες στον μεγιστο βαθμο,μας εκλεισε ξενοδοχειο,μας πληρωσε το φαγητο ,πληρωσε το ταξι για να παμε στο χοτελι και ταξι για να γυρισουμε..........Aegean χεστα.......απλα αδιαφορισαν για τον κοσμο και ειπαν οτι δεν φταιμε εμεις για την τεφρα,οποτε τον πουλο Ελληναρες μου(αισχος με δαυτους)..

Μια γκομενα της προκοπης δεν ειδαμε με τον Δολοφονακι παρα μονο μια Ελληνιδα στο ξενοδοχειο που ηταν ολα τα λεφτα το χρυσο μου...

------Ενημερωτικα σας γραφω μαλακιες μεχρι να ανεβουν οι 150 φωτο στο Photobucket...

Δολοφονακης......μεγαλη μορφη.....λιωσαμε στα γελια και στο φαι ,κουταθηκαμε τα βραδια απο το ροχαλητο μας και σκουνταγαμε ο ενας τον αλλο για να καταφερουμε να κοιμηθουμε !!!!!

Αγορασε ο σκυλος ο μαυρος 4 παντελονια,3 μπουφαν,10 κοντομανικα,2 ζευγαρια καλτσες,2 πουκαμισα,4 ζωνες και ενα λουρακι δερματινο για το ρολοι του(για το συγκεκριμενο μου εβγαλλε την Παναγια.......κοιτα Βλαση μου τι ωραιο λουρακι,ρε Βλαση δεν μου παει ταμαμ με την καινουρια μου ζωνη?Βλαση κοιτα...μου ομορφηνε το χερι με αυτο το λουρακι!!!!!!! μου τα εκανε τουμπανο ο πουστης με δαυτο που να του ξεβαψει και να του γινει πρασινο !!!!!!!!!

Στην εκθεση τωρα.....πολλα τα γελια βρε παιδια.......

Πρωτα πρωτα τσακωθηκα με τον Tidaloκατασκευαστη που φοβοντουσαν να δυναμωσουν τα κλαπατσιμπανα τους .......ρε παπαρα δυναμωστο λιγο του ελεγα......κανανε meeting μεταξυ τους για να βαλλουν την ενταση ενα τσακ παραπανω.......να πω την αληθεια ειλικρινα δεν μπορεσα να τα ακουσω τα ρημαδια....σιγουρα επαιζαν πολυ καλα αλλα με την ενταση που παιζανε εγω συμπερασματα δεν μπορεσα να βγαλλω....τι να πω ρε παιδια ......

Και αυτο το συνατησαμε σε πολλα περιπτερα με ακριβα συστηματα........λες και φοβοντουσαν οτι το συστημα τους δεν θα παιξει και βασταγανε πισινη !!!!!!!!

Σκεφτειτε τωρα να βλεπετε ενα πανακριβο συστημα και μπαινοντας στο τσαρδι τους να ακους μια φλογερα βουνησια στο 3 με το ζορι.......βαρεθηκα να ζηταω να το δυναμωσουν!!!!!

Στα σιγουρα παντως πεφτει πολυ κοροιδια με υπερεκτιμημενα προιοντα που πληρωνεις το super duper design και τα πολλα κιλα αλουμινιου...πολλα κιλα ρε παιδι μου ...τι να πω...

Πισια με ντακια καργα.....πηγαινε το streaming συννεφο βρε λεβεντες(το μελλον στα σιγουρα) class D ελαχιστοι και να πω την αληθεια περιμενα ποιο πολλους κατασκευαστες !!!

Παρα πολλοι αγνωστοι Γερμανοι κατασκευαστες με ομολογουμενως ομορφες γαιδουρομηχανες(θα δειτε φωτο με τελικο 4000 watt στα 8 ohm στα 50000 ευρα το τεμμαχιον ).

Νεο μοντελακι μεσα στην εκθεση της Porche το Panamera με κοντα στα 200 ψωροχιλιαδες ευρω ,φρεσκο VW Tuareg και νεο Audi A8 4.2 turbo καργα χλιδα στα 145000 ευριδια.....παρε κοσμε !!!!!!

Καφεδες σκετα νεροζουμια με 2 ευρα(ηθελες 12 να πιεις για να ερθεις στα ισια σου με τους ξενερωτους) και νερο 5 ευρα το μισομπουκαλο ,ασε τα τσιγαρα......5.90 το πακετο...μου τρεμανε τα χερια οταν το πληρωσα με τις κουφαλες που τα φτασανε στα υψη !!!!!!!!!!

Βαρεμενοι Γερμαναραδες περπαταγανε με τις μπυρες στα χερια και ολο φασαρια και γκαριλοφωνες ητανε......

Με 210 μας πηγαινε ο ταριφας στην εκθεση και οι Mercedes ,oi BMW και τα Πορσιδια πηγαινανε συννεφο στους δρομους ...πολλα τα γκαζια και τα ευρα στον δρομο ρε παιδι μου!!!!

Ηπιαμε μπυρες καργα με τον Δολοφονιδη και φαγαμε και λουκανικα 40 ποντους μετα συγχωρησεως (ατσαλακωτα )ολο λαγνεια παρεα με κατι καυτερες σαλτσες που με την πρωτη καταπωση εψαχνες φιαλη οξυγονου απο το καψιμο στο λαρυγγι και η κουφαλα ο Δολοφονακης δεν εβαζε μιας και το ηξερε και με αφησε να ζεματιστω που να του σκιστει το βρωμολουρο !!!!!!!!!

Πηγαμε και στο γνωστο Hofrahaus απο το 1507 οπου ο Αδολφος ειπε για πρωτη φορα το Ζιχτ Χαιλ οπου υπηρχαν καργα κοιλαραδες Γερμαναραδες που πινανε 2 κοντεινερ μπυρες στη καθισια και οταν ηρθε η ωρα για παραγγελια πεσανε μεγαλα γελια.....μας ηρθε μια Γερμαναρου με τουμπανο τα μπαλκονια που της εφταναν στο σαγονι (σαν τις συμπληγαδες πετρες ενα πραμα) εκει γελαγαμε 3 λεπτα κοιταζοντας την(παιδια ψεματα λεω......τα μπαλκονια της κοιταγαμε) και αυτη περιμενε γελωντας για την παραγγελια μας......ετσι και φας φαπα απο αυτα θα παθεις ολικη ρηξη αυχενικου συνδεσμου .......μωρη κουφαλα Δολοφονακι...τα ειχες και απο πανω σου.........

Τα ζωα μου αργα αυτο το Photobucket......καντε υπομονη βρε....ερχοντε......

Reaction score
10

Την τεφρα μου μεσα.............7 ωρες στο αεροδρομιο μας πονεσαν τα κωλομερια απο την ορθοστασια !!!!!!!
:626:
Καλά να πάθεις!!:136:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: High-End 2010, Μοναχο, 6-9 Μαιου

:626:
Καλά να πάθεις!!:136:
Φτου σου ρε προδοτη και συ ....ζουλιαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ζηλευωωωωωω!!!

Υ.Γ.Βλασσαρα, μια-μια τις φωτογραφιες please:126:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219

........................................

Τα ζωα μου αργα αυτο το Photobucket......καντε υπομονη βρε....ερχοντε......
Αυτο θα πει παραουσιαση με Αριστη ΕΠιμελεια!:138:

Πειμενουμε επισης "καλες" φωτο (πχ της σερβιτορας κτλπ):144:

και κριτικες - εντυπωσεις απο τα συστηματα.!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Uploaded with ImageShack.us

Aντε καλη αρχη........και καλοφαγωτες οι φωτο..................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Το τερας των 100 κιλων με τα 4000 Watt στα 8 Ohm και φυσικα 50000 χιλιαδες ευρω....μην ξεχνιομαστε λεβεντες

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Tα οπισθια του κτηνους...................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Πανακριβα καλωδια τυπου οχιας Ταυγετου.....οτι παρεις απο 2500 ευρω και ανω !!!!!!!
For Coyias only.............................

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON