High end MP3

Reaction score
10
Ε, βέβαια! Το σωστό τεστ είναι αυτό που σε βολεύει. Right?

Πάλι καλά που παραδέχεσαι ότι ανάμεσα σε 10 κομμάτια ΔΕΝ μπορεί κανένας να βρεις δια της ακοής ποια είναι από MP3. Με το τσιγκέλι στα βγάζω, αμάν...

Αμα διαβαζεις τι γραφω εχω πει οτι ειναι φυση αδυνατο καποιος να εχει την ακουστικη μνημη να συγκρινει 10 κομματια. Πρεπει να το εχω γραψει και 5 φορες.

Reaction score
10
Kαι αμα γινει και καμια στραβη και βρουμε το σωστο την εχεις ετοιμη τη λυση:
SOFTWARE.Ρε δεν παιζεσαι τελικα

Reaction score
10
1) Αφου δεν υπαρχουν διαφορες τι αγχωνεσε για τον τροπο του τεστ?:happy_9:

2) Aν ειναι να το βρω με software θα το βρω οτι τεστ και να κανεις.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1) Αφου δεν υπαρχουν διαφορες τι αγχωνεσε για τον τροπο του τεστ?:happy_9:
Εμείς βρε εμπιθριάκια? :happy_9: Εσύ άρχισες την γκρίνια ότι δεν είναι σωστός ο τρόπος του test κλπ. Αφού είσαι τόσο σίγουρος, κανονικά θα έπρεπε να πάρεις μέρος σε οποιαδήποτε δοκιμασία, όπως κι αν ήταν αυτή μεθοδευμένη, με όποιο μουσικό θέμα και τέλος. Τα υπόλοιπα...

Μην το ξύνεις τώρα που σου λέω. "happy_1"
Κάτσε όμως να δούμε και τα αποτελέσματα αυτού του test που έγινε στα μέτρα σου. :cool_4:

Reaction score
10
Εγω δεν ειπα το κανουν μπαμ. Σε ενα τεστ με 10 κομματια μπερδευεσαι πανευκολα. Εσεις βαλατε και αλλες παραμετρους στο παιχνιδι- Ακουστικη μνημη κλπ.
Να σε δω στο ΑΒ......:happy_9:

O Κογιας εχει αγχωθει και μου λεει ιστοριες για software, "ας μην το κανουμε" κτλ......:happy_8:

Aντε τωρα.....βινυλιακια......:cool_11:

Reaction score
0
...αφου κατα βαθος γουσταρεστε ..
γιατι δεν πατε εξω να πιειτε για εναν καφε να τα ξαναβρειτε ? :happy_9:
Ειναι κριμα να διαλυθει ενας ερωτας . :happy_8:

Love is Blind...........................Test.:cool_11:

Reaction score
10
Tι εγινε ρε Κωστα κοντευει να φτασει το θεμα στη δευτερη σελιδα!
Τις αλλες φορες ησουν πιο γρηγορος.....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Ρε αγόρι μου, είσαι αυτός που εμφανίζεται στο avclub.gr με το ψευδώνυμο Kharmacoma, ναι ή όχι; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Ρε Μιχάλη, ήμαρτον! Σε ρωτάω για μια ακόμη φορά, και θέλω μια ευθεία απάντηση: Είσαι αυτός που εμφανίζεται στο avclub.gr με το ψευδώνυμο Kharmacoma; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Reaction score
10
Για να σου κανω πλακα και να μην σου λεω οχι, μαλλον ειμαι.Εχω καποιο λογο να το κρυψω νομιζεις?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Λοιπόν, κάτι με έτρωγε, και γι’ αυτό δεν ανέβασα τα αρχεία. Ευτυχώς. Δεν είναι το «άσχετος», αυτό που με συφιλλιάζει είναι αυτή η γαμημένη η διπροσωπία, εδώ έτσι, εκεί γιουβέτσι. Κανονικά θα σου έκοβα εδώ ακόμα και την καλημέρα, αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη. Αντιθέτως, θα ήθελα να περιποιηθώ την κρίση σου προσωπικώς, και δια ζώσης, υπό τους κάτωθι όρους.

1. Θα ανοίξεις νέο θέμα στην κατηγορία High End του avclub.gr, αναφέροντας αυτολεξί ότι «ο Κόγιας δεν είναι άσχετος». Όπως και να το κάνουμε, ε, είναι λιγάκι ανακόλουθον εσύ, ένας mechanical engineer, να ασχολείσαι με τις προκλήσεις ενός άσχετου.
2. Τα περί ων ο λόγος κομμάτια είναι στη διάθεσή σου, αλλά μόνον για να τα ακούσεις όταν τα φέρω στο σπίτι σου, για να τα κρίνεις στο δικό σου σύστημα, μόνο με τα αυτιά σου. Ούτε software, ούτε μαλακίες. Εσύ θα ακούς, και εγώ θα είμαι πίσω από την κουρτίνα, όπου θα με επιβλέπει κάποιος της εμπιστοσύνης σου, αν ακολουθώ πιστά τις αλλαγές. Εξαιρουμένου του Σκαλούμπακα, διάλεξε όποιον άλλο θέλεις. Επίσης, ένας δικός μου έμπιστος άνθρωπος θα σε παρακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ακρόασης.
3. Επειδή η έπαρση είναι κάτι που δεν ξεχνώ ποτέ, αν δεν τα βρεις όλα, και τα δέκα MP3, θα ανοίξεις άλλο θέμα στη High end του avclub.gr, ζητώντας συγνώμη που με απεκάλεσες άσχετο.
4. Εάν η κρίση σου είναι εύστοχη και στα δέκα κομμάτια, τότε θα παραδεχθώ εδώ, δημοσίως το αληθές της επιτυχίας σου.

Και κάτι ακόμα, που αφορά εμένα, και όχι εσένα. Αν ήμουν κάτοχος ακαδημαϊκού τίτλου στο πεδίο του Mechanical Engineering, θα ήταν για μένα άκρως ταπεινωτικό να διατείνομαι μετερχόμενος εκφράσεις του στυλ «από τεχνικά πήξαμε», γιατί αν όλοι οι μηχανικοί που βγάζει το Ην. Βασίλειο έχουν τέτοια μυαλά, ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Όχι απλά άκρως ταπεινωτικό, αλλά θα έψαχνα φαράγγι να με καταπιεί. Τέλος της παρένθεσης.

Λοιπόν, ακούω.

Reaction score
10
Ρε Κωστα που την ειδες την διπροσωπια?
Λιγες φορες σε εχω κραξει εδω περα και με αυτο το user name και με το κανονικο μου ονομα που ειχα παλια?Δεν νομιζω....Απλα εδω εχεις να γραψεις καιρο κατι extreme στη hiend και οπως βλεπεις εχω αραιωσει και και εγω....Δηλαδη εδω στο παιζω φιλος και εκει σε κραζω?
Μην τρελαθουμε τελειως.Ουτε σε μισω ουτε σε θεωρω φιλο μου, σε κρινω βαση αυτων που γραφεις.Κομπλεξ και διπροσωπιες πιστεψε με δεν ταιριαζουν με το χαρακτηρα μου και μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλοι.

Αν ειχες προβλημα μαζι μου απλα θα μου εκοβες την καλημερα οπως λες και δεν θα εστελνες τα αρχεια.Αντιθετως βλεπω οτι το προβλημα σου ειναι οτι ειμαι στο aca (οπως βλεπεις δεν το εχω αναφερει πουθενα μεχρι σημερα).
Για μενα ολα αυτα που λες ειναι λιγο απο υπεκφυγη για το τεστ με τους δικους μου ορους και λιγο το προβλημα σου για τους hiendαδες.
Δεν πειραζει αφου αυτο το δρομο διαλεξες διακιωμα σου.

Οσο για διπλωματα κτλ, ματωσα για να το παρω το πτυχιο οποτε τετοιου ειδους σχολια απο το ενα μου μπαινουν και απο το αλλο μου βγαινουν. Ναι ρε φιλε hi-end δεν ειναι μονο χωρητικοτητες και αυτεπαγωγες αλλα κυριως ο φυσικος ηχος που δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Για να κρινεις μια συσκευη δεν φτανει η φυσικη αλλα να εχεις ακουσει κοντραμπασο και φλαουτο 100 φορες διπλα σου. Ειτε σ'αρεσει ειτε οχι.
Και κατι αλλο στο Ηνωμενο Βασιλειο οπως λες αν κοπεις σε ενα μαθημα "Γεια σας", δεν κανεις 10 χρονια να παρεις ενα πτυχιο.

Eιλικρινα δεν πιστευα ποτε οτι θα "κωλωσεις" ετσι.

Αυτα.
Καλημερα.

Reaction score
5
Μιχάλη, ως εξωτερικός παρατηρητής, δεν βλέπω τον λόγο που αρνείσαι το εν λόγω test. Έχεις κάποιο θέμα με την διαδικασία που προτείνεται;

sk

Reaction score
501
Λοιπόν, ακούω.
Όχι. Εμείς ακούμε !!!

Αυτό το κόλπο, να σε κατατρέχουν δηλαδή από κατηγορία σε κατηγορία & από forum σε forum .... πιάνει και σε γυναίκες ?

Για λέγε, γιατί ξέρω κάνα δυο που καίγονται να μάθουν :crazy_3:

Όσο για την ουσία, να ΄σαι σίγουρος ότι το «Ένα Ξέρω – Ότι Τίποτε Δεν Ξέρω» όσοι νοιάζονται, το έχουν πλέον κατανοήσει....

Καλημέρα σε όλους :happy_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67