High end MP3

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Αγαπητοί συνάδελφοι, επειδή κάποιοι τόλμησαν να με προκαλέσουν, αποφάσισα τελικώς να ενδώσω και να σηκώσω το γάντι. Μόνο που, εν αντιθέσει με το Νίκο, εγώ είμαι κακός, και όταν λέω κακός, εννοώ Κακός! Είστε έτοιμοι για κολύμπι στα βαθιά νερά; Και, όταν λέω βαθιά νερά, εννοώ ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ, και όχι βεβαίως βαθιά νερά. Λοιπόν;

Reaction score
4.768
Στείλε πράμα στον λαό και στους προύχοντες των ΒΠ . Μην τους κάνεις κανα σαμποτάζ όμως και τους βρομίσεις το ρεύμα γιατί θα χάσουν το 80% του ήχου τους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Πολύ ωραία. Επειδή είμαι στις καλές μου, πάρτε τη βιβλιογραφία να διαβάσετε, και έρχονται και τα... θέματα! :happy_9:

Attachments

Reaction score
10
Εχω να σου κανω προταση. CD με 10 κοματια (5 διαφορετικα )με την ακολουθη διαταξη:

1. Koμματι Α mp3 η wav
2. Koμματι Α mp3 η wav
3. Koμματι Β mp3 η wav
4. Koμματι Β mp3 η wav
5. Koμματι Γ mp3 η wav
6. Koμματι Γ mp3 η wav
7. Koμματι Δ mp3 η wav
8. Koμματι Δ mp3 η wav
9. Koμματι Ε mp3 η wav
10. Koμματι Ε mp3 η wav

Δηλαδη μια φορα το Mp3 Και μια φορα το wav του κάθε κομματιου. Σου λεω ότι δεν υπαρχει περιπτωση και στις 5 περιπτωσεις να μην βρω ποιο είναι το mp3 και ποιο το wav. Αν κανω ένα λαθος τοτε χανω. Τα λες?

Reaction score
164
Ως παρατηρητής και, κατά κάποιο τρόπο, έξω από τον χορό, έχω προσέξει το εξής:
Στην αρχή πολλοί ξεχώριζαν τα οποιοδήποτε mp3 από τα ασυμπίεστα με τη μυρωδιά σε χρόνο 0.1sec. Έπειτα, για να αποδείξουν ότι τα καταφέρνουν ζητάνε ιδανικές συνθήκες, ο καθένας διαφορετικές: Άλλος θέλει διαφορετικό κομάτι, άλλος θέλει πιο μικρή διάρκεια, άλλος θέλει δύο κομάτια, άλλος δεν γουστάρει τον Lame, άλλος θέλει τα filenames να έχουν 7 χαρακτήρες, άλλος τα θέλει με κεφαλαία κοκ...
Η εντύπωση που μου δημιουργείται είναι ότι ΑΝ κάποιοι τα ξεχωρίζουν, τα ξεχωρίζουν υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Όταν κάτι είναι πολύ καλύτερο ή χειρότερο, όπως υποστηριζόταν από την αρχή, είναι πάντα καλύτερο ή πάντα χειρότερο. Το VHS είναι χειρότερο από το HD είτε σε μεγάλη, είτε σε μικρή οθόνη, είτε σε CRT είτε σε TFT, είτε σε προβολέα, είτε σε υπολογιστή, είτε σε μηχάνημα των 300€, είτε των 3000€...

Με το Mp3 όμως;

Reaction score
10
Κανεις δεν ειπε οτι ακουει διαφορες απο το διπλανο δωματιο. Νομιζω οτι αυτο που προτεινα ειναι δικαιο, ειδικα οταν λες οτι θα τα ξεχωρισω ολα.Βαλτε και 7 (14)κομματια αν θελεται.

Reaction score
164
Κανεις δεν ειπε οτι ακουει διαφορες απο το διπλανο δωματιο. Νομιζω οτι αυτο που προτεινα ειναι δικαιο, ειδικα οταν λες οτι θα τα ξεχωρισω ολα.Βαλτε και 7 (14)κομματια αν θελεται.
Καλά, μην παίρνεις όρκο. Εδώ έλεγαν, νέτα σκέτα, ότι όποιος δεν τα ξεχωρίζει είναι απλά κουφός...

Reaction score
10
Μαλλον μιλουσαν για κοινα mp3 και συγκριση Α-Β, και οχι για ενα cd που εγινε καθε δυνατη προσπαθεια να γινει οσο πιο δυσκολη η διαδικασια αναγνωρισης και μαλιστα με κρυφα χαρτια *βλεπε 2 αυθεντικα.Εδω μιλαμε οτι εγινε τεστ ψυχολογιας και οχι τεστ συγκρισης.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67