- Reaction score
- 10
Γιατι διαγραφηκε μηνυμα μου χτες χωρις να ειναι υβριστικο?
Εχω να σου κανω προταση. CD με 10 κοματια (5 διαφορετικα )με την ακολουθη διαταξη:
1. Koμματι Α mp3 η wav
2. Koμματι Α mp3 η wav
3. Koμματι Β mp3 η wav
4. Koμματι Β mp3 η wav
5. Koμματι Γ mp3 η wav
6. Koμματι Γ mp3 η wav
7. Koμματι Δ mp3 η wav
8. Koμματι Δ mp3 η wav
9. Koμματι Ε mp3 η wav
10. Koμματι Ε mp3 η wav
Δηλαδη μια φορα το Mp3 Και μια φορα το wav του κάθε κομματιου. Σου λεω ότι δεν υπαρχει περιπτωση και στις 5 περιπτωσεις να μην βρω ποιο είναι το mp3 και ποιο το wav. Αν κανω ένα λαθος τοτε χανω. Τα λες?
Βάσει στατιστικής, αυτό που είπες είναι πολύ πολύ σωστό... Δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται κατανοητό.Δίκαιο αυτό που προτείνεις αλλά και το cd του τέστ είχε απλώς έναν βαθμό δυσκολίας. Αν οι διαφορές ήταν μεγάλες θα τις έβρισκε ο καθένας.
Φυσικα σε αυτό που προτείνεις οτιδήποτε ποσοστο επιτυχίας κάτω του 95% θα είναι μεγάλη αποτυχία.
Άρα οι διαφορές γενικώς δεν κάνουν ΜΠΑΜ και εγώ δεν είμαι κουφός. Τι λες?Φιλε μου σε κομματι χωρις ψηλα και χαμηλα και σε 15 version δεν υπαρχει περιπτωση να το βρεις!
Μα βρε Μιχάλη, τι εννοείς "μου" και "σου"? Η στατιστική είναι μια και οι μεθοδολογίες των blind test συγκεκριμένες. Είναι δε τέτοιες ώστε να εξασφαλίζουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι 100% σίγουρο γι αυτό και είναι τόσο δύσκολες (και όχι γιατί έτσι με βολεύουν όπως λες). Δεν είναι "μου" η στατιστική, ούτε το test έγινε με τρόπο τέτοιον ώστε να αποκλείει την θεά τύχη... κατά τύχη, ή επειδή έτσι μου κάπνισε.Εξασφαλιζουν τα συμπερασματα που θελεις εσυ να βγουν θες να πεις!
Κανε το τεστ οπως σου προτεινω εγω και θα βρω 100 φορες τη διαφορα!!
Ουτε αυτο σου κανει?Δεν ειναι ικανο ποσοστο για τη στατιστικη σου?
Έλα ρε θηρίο, βρήκα την πρότασή σου. Για να σε διευκολύνω, το ίδιο κομμάτι σε 10 ζευγάρια, (1-2, 3-4, 5-6, κ.ο.κ.), και βρες από κάθε ζευγάρι ποιο είναι το mp3. Πάει;Εχω να σου κανω προταση. CD με 10 κοματια (5 διαφορετικα )με την ακολουθη διαταξη:
1. Koμματι Α mp3 η wav
2. Koμματι Α mp3 η wav
3. Koμματι Β mp3 η wav
4. Koμματι Β mp3 η wav
5. Koμματι Γ mp3 η wav
6. Koμματι Γ mp3 η wav
7. Koμματι Δ mp3 η wav
8. Koμματι Δ mp3 η wav
9. Koμματι Ε mp3 η wav
10. Koμματι Ε mp3 η wav
Δηλαδη μια φορα το Mp3 Και μια φορα το wav του κάθε κομματιου. Σου λεω ότι δεν υπαρχει περιπτωση και στις 5 περιπτωσεις να μην βρω ποιο είναι το mp3 και ποιο το wav. Αν κανω ένα λαθος τοτε χανω. Τα λες?