High end MP3

Reaction score
10
Kαι εγω αυτο αναρωτιεμαι Νικο.
Μαλλον επειδη τιο μηνυμα εβαζε τον Κογια στην γωνια.

Reaction score
10
Εχω να σου κανω προταση. CD με 10 κοματια (5 διαφορετικα )με την ακολουθη διαταξη:

1. Koμματι Α mp3 η wav
2. Koμματι Α mp3 η wav
3. Koμματι Β mp3 η wav
4. Koμματι Β mp3 η wav
5. Koμματι Γ mp3 η wav
6. Koμματι Γ mp3 η wav
7. Koμματι Δ mp3 η wav
8. Koμματι Δ mp3 η wav
9. Koμματι Ε mp3 η wav
10. Koμματι Ε mp3 η wav

Δηλαδη μια φορα το Mp3 Και μια φορα το wav του κάθε κομματιου. Σου λεω ότι δεν υπαρχει περιπτωση και στις 5 περιπτωσεις να μην βρω ποιο είναι το mp3 και ποιο το wav. Αν κανω ένα λαθος τοτε χανω. Τα λες?

Αυτη ειναι η προταση μου και με κομματι που να εχει ψηλα και χαμηλα, οχι σαν το αλλο.Το κομματια μπορει να ειναι και παραπανω ωστε να μην υπαρχει περιπτωση τυχαιας επιλογης. Και θα συμφωνηθουν και απο μενα δεν θα διαλεξεις μονος σου!

Reaction score
4.771
Δίκαιο αυτό που προτείνεις αλλά και το cd του τέστ είχε απλώς έναν βαθμό δυσκολίας. Αν οι διαφορές ήταν μεγάλες θα τις έβρισκε ο καθένας.
Φυσικα σε αυτό που προτείνεις οτιδήποτε ποσοστο επιτυχίας κάτω του 95% θα είναι μεγάλη αποτυχία.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δίκαιο αυτό που προτείνεις αλλά και το cd του τέστ είχε απλώς έναν βαθμό δυσκολίας. Αν οι διαφορές ήταν μεγάλες θα τις έβρισκε ο καθένας.
Φυσικα σε αυτό που προτείνεις οτιδήποτε ποσοστο επιτυχίας κάτω του 95% θα είναι μεγάλη αποτυχία.
Βάσει στατιστικής, αυτό που είπες είναι πολύ πολύ σωστό... Δυστυχώς δεν βλέπω να γίνεται κατανοητό.

Reaction score
10
Φιλε μου σε κομματι χωρις ψηλα και χαμηλα και σε 15 version δεν υπαρχει περιπτωση να το βρεις!
Φιλος μουσικος, ηχοληπτης, συνθετης, παραγωγος και οτι αλλο μπορειται να φανταστειτε που εχει σχεση με τη μουσικη γελουσε με το κομματι που μπηκε στο τεστ και καταλαβε αμεσως το σκοπο που μπηκε αυτο το κομματι δηλαδη να μην βρει κανενας διαφορες.

Reaction score
10
Νικο το αποτελεσμα θα ειναι 100% οχι 95% αρκει να τηρηθουν αυτα που ειπα δηλαδη το κομματι να συμφνωθει και απο μενα!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο καθένας, μπορεί να λέει ότι θέλει. Αν θέλει να βρει ψηλά και χαμηλά ας το βάλει σε ένα analyzer. Μιχάλη μην επιμένεις ρε φίλε. Το αποτέλεσμα καθώς και η διαδικασία του test δεν γίνεται όπως συμφέρει τον εξεταζόμενο ή με βάση την κοινή λογική του. Υπάρχουν καθορισμένες μεθοδολογίες που εξασφαλίζουν ορισμένα πράγματα. Δεν νομίζω να ισχυρίζεσαι ότι ανακάλυψες τον τροχό, άρα μην έχεις αξίωση να τηρηθεί μια διαδικασία μη τεκμηριωμένη επειδή την... είπες. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω μερικά link για τα blind test...

- Κατά τα άλλα, έχε χάρη που έχω δεσμευτεί να κρατήσω το στόμα μου κλειστό...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φιλε μου σε κομματι χωρις ψηλα και χαμηλα και σε 15 version δεν υπαρχει περιπτωση να το βρεις!
Άρα οι διαφορές γενικώς δεν κάνουν ΜΠΑΜ και εγώ δεν είμαι κουφός. Τι λες?

Reaction score
10
Εξασφαλιζουν τα συμπερασματα που θελεις εσυ να βγουν θες να πεις!
Κανε το τεστ οπως σου προτεινω εγω και θα βρω 100 φορες τη διαφορα!!
Ουτε αυτο σου κανει?Δεν ειναι ικανο ποσοστο για τη στατιστικη σου?

Reaction score
10
Εγω δεν ειπα οτι κανουν μπαμ, δεν ξερω τι εννοεις μπαμ, ειπα οτι σε ενα καλα στημενο HI-END συστημα ειναι ευκολα ακουστες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εξασφαλιζουν τα συμπερασματα που θελεις εσυ να βγουν θες να πεις!
Κανε το τεστ οπως σου προτεινω εγω και θα βρω 100 φορες τη διαφορα!!
Ουτε αυτο σου κανει?Δεν ειναι ικανο ποσοστο για τη στατιστικη σου?
Μα βρε Μιχάλη, τι εννοείς "μου" και "σου"? Η στατιστική είναι μια και οι μεθοδολογίες των blind test συγκεκριμένες. Είναι δε τέτοιες ώστε να εξασφαλίζουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι 100% σίγουρο γι αυτό και είναι τόσο δύσκολες (και όχι γιατί έτσι με βολεύουν όπως λες). Δεν είναι "μου" η στατιστική, ούτε το test έγινε με τρόπο τέτοιον ώστε να αποκλείει την θεά τύχη... κατά τύχη, ή επειδή έτσι μου κάπνισε.

Reaction score
10
Και σου απανταω παλι, με τον τροπο που προτεινα εγω, αν βρω το σωστο κομματι ας πουμε 25 φορες στα 50 κομματια (δηλαδη 100%) δεν ειναι ικανο ποσοστο για να αποκλεισει τον παραγοντα τυχη?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Εχω να σου κανω προταση. CD με 10 κοματια (5 διαφορετικα )με την ακολουθη διαταξη:

1. Koμματι Α mp3 η wav
2. Koμματι Α mp3 η wav
3. Koμματι Β mp3 η wav
4. Koμματι Β mp3 η wav
5. Koμματι Γ mp3 η wav
6. Koμματι Γ mp3 η wav
7. Koμματι Δ mp3 η wav
8. Koμματι Δ mp3 η wav
9. Koμματι Ε mp3 η wav
10. Koμματι Ε mp3 η wav

Δηλαδη μια φορα το Mp3 Και μια φορα το wav του κάθε κομματιου. Σου λεω ότι δεν υπαρχει περιπτωση και στις 5 περιπτωσεις να μην βρω ποιο είναι το mp3 και ποιο το wav. Αν κανω ένα λαθος τοτε χανω. Τα λες?
Έλα ρε θηρίο, βρήκα την πρότασή σου. Για να σε διευκολύνω, το ίδιο κομμάτι σε 10 ζευγάρια, (1-2, 3-4, 5-6, κ.ο.κ.), και βρες από κάθε ζευγάρι ποιο είναι το mp3. Πάει;

Reaction score
10
Οκ, τι λες για Eric Clapton Unplugged το κομματι που ειχε χρησιμοποιηθει και στο τεστ στη Θεσσαλονικη?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Δεν το έχω. Ζίπαρε το wav και στείλτο μου στο ccoyias παπί gmail ντοτ κομ.

Reaction score
10
Νικο Tσαρουχα μηπως γινεται να του το στειλεις γιατι εχω προβλημα με τον MAC σπιτι?
Το nobody knows it when you're down and out.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67