High End Show 2005

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Το HIGH END SHOW 2005 θα γινει στο HOTEL ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ στην Κηφισια 13 -16/10/05 ταυτοχρονα με το ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ show που θα γινει στο εκθεσιακο HELEXPO Aθηνων στο Μαρουσι.Εμαθα οτι το εισιτηριο θα ειναι κοινο.θα εχει κληρωση εντυπωσιακων δωρων και δωρεαν μεταφορα απο το HELEXPO στο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ και ανιθετα .Πως σας φαινεται?
 

Μηνύματα
15.072
Reaction score
20.888
μια χαρα αν εξαιρεσεις τις ημερομηνιες που με καταστρεφουν...
 



Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
Καλή ημερομηνία φαίνεται...

Καλό θα ήταν να μπορέσουμε να οργανώσουμε κάποιο meeting εκείνες τις μέρες για να ακούσουμε και κάτι εκείνες τις μέρες (αν και κατά τα γνωστά οι συνθήκες στις εκθέσεις είναι άθλιες)
 


skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
Pines Hotel XXXX

Εγώ πάλι έκουσα ότι θα γίνει στο Pines Hotel 32-34 Δεκεμβρίου...

Αρχίζω από τώρα να προπονούμαι... :wink:

 



skaloumbakas

4Haris
Μηνύματα
24.751
Reaction score
1.676
High End Show 2005, Νοέμβριο στο Ledra Marriott...

Αγαπητοί Φίλοι,

Η Εκθεση "High End Show 2005" θα πραγματοποιηθεί όπως και πέρισυ στο ξενοδοχείο Ledra Marriott και φέτος θα διαρκέσει 4 πλήρεις ημέρες (18 - 21 Νοε, Παρ πρ - Δευ απ.) και θα καλύψει, αυτή τη φορά, το Ισόγειο και 3 ορόφους του ξενοδοχείου...

Την διοργάνωση όπως και πέρισυ θα έχει η Organica και την Εκδήλωση καλύπτει κάθε χρόνο το A.C.A.

Ο κος Αρβανιτάκης από την "Lyric" (η οποία δεν συμμετέχει τα τελευταία χρόνια στην έκθεση High End...) προφανώς αναφέρεται στην Εκθεση "Εικόνα και Ηχος" που όπως και πέρισυ διοργανώνεται τον Οκτώβριο και που φαίνεται σπάει σε δύο!!! (λεφτά να έχετε κύριοι Αντιπρόσωποι να ξοδεύετε...)

Αυτά για να λήξουν οι παρεξηγήσεις που δημιούργησε το διπλό post του κου Αρβανιτάκη και εδώ και στο AVForum...

Σας ευχαριστώ
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Δεν νομιζω,κε Σκαλουμπακα, οτι δημιουργηθηκε καμια παρεξηγηση,πολυ απλα και η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ονομαζει την εκθεση στο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ "High End SHOW 2005"
 


Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.740
Αρβανιτάκη Νίκο,φέτος θα υπάρχει δικό σας χώρος στην έκθεση?[/quote] ????????????????
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.124
Reaction score
20.631
Πάντως, νομίζω πως ο κατάλληλος χώρος για να συμμετάσχει το AVSite είναι η έκθεση «Ήχος - Εικόνα», εάν λάβουμε υπ’ όψιν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Ανδρέα, αλλά και των κ.κ. Γενικών διαχειριστών. Φαντάζεστε συμμετοχή του AVSite στο High End Show;

«Καλώς ήρθατε στο AVsite. Παρακαλώ, περάστε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου μας, όπου σας περιμένουν αναπάντεχες εκπλήξεις. Θαυμάστε τον νέο 9κάναλο λαμπάτο AV προενισχυτή του κ. Ακρατόπουλου, με δεκαοκτώ ECC82 και τέσσερις GZ34 στην – επίσης λαμπάτη - τροφοδοσία. Απολαύστε Full Range ήχο από τα NOS BOSE 901, που ο κ. Καφάτος ανακάλυψε σε απόμερο χαϊεντάδιο του Ασσουάν τον περασμένο Απρίλιο. Γευθείτε την πιο ομαλή ντεγκραντέ πρασινίλα από laserdisc τελευταίας γενιάς. Δείτε τα μονοπλάνα του Χίτσκοκ μέσα από αυτόν τον εξαίσιο offset εστιασμό, που μόνον ένας NOS CRT βιντεοπροβολέας του 1982 μπορεί να σας χαρίσει. Πρόκειται κυριολεκτικά για μιαν άλλη, εντελώς λυρική προσέγγιση, που διατηρεί το σεβασμό της στο αυθεντικό υλικό του σκηνοθέτη, καλώντας συγχρόνως το θεατή να συμμετάσχει στην πλοκή της οθόνης, μέσα από μιαν άνευ προηγουμένου άσκηση οξυδέρκειας. Άραγε, αυτή η σκιά στην οθόνη είναι ο Anthony Perkins; Μήπως είναι η σκιά του μαχαιριού, η κουρτίνα του μπάνιου, ή μήπως τα πλακάκια του μπάνιου χρειάζονται Zif με αμμωνία;»
:mrgreen:
 


Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Πάντως το να σπάσει η έκθεση στα δύο δεν νομίζω ότι είναι καλό και λειτουργικό...

Κώστα έχω τόση σχέση με τον hi-end όση και εσύ με το softball. :lol: :lol: :lol:

(Τρελανέ με τώρα και πες ότι ξέρεις softball.... :roll: :roll: :roll: )

Από την άλλη όμως νομίζω ότι το avsite μπορεί να βρίσκεται και στις 2 εκθέσεις... ’λλωστε το αντίστοιχο κομμάτι του φόρουμ μας προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον κάτι που σημαίνει ότι έχουμε αρκετά μέλη που ασχολούνται με το high-end...
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.124
Reaction score
20.631
Έλα βρε Χρήστο, φυσικά και ξέρω τι είναι το soft ball. Είναι αυτό το παιχνίδι που παίζεται μέσα σε ένα πράσινο λιβάδι, όπου 22 τύποι κυνηγάνε μια μπάλα. Κάποια στιγμή σταματάνε και πλακώνουν όλοι μαζί έναν άλλο τύπο, που τρέχει μέσα στο λιβάδι φορώντας μαύρα. Οι μεν τον πλακώνουν γιατί υποστηρίζουν ότι αυτός τα παίρνει από το αφεντικό των δε, και τανάπαλιν. Εξ ου και ο χαρακτηρισμός «μαύρο πρόβατο». Το παιχνίδι λέγεται soft ball γιατί η μπάλα είναι αρκετά μαλακή, ώστε να κάνουν και κεφαλιές, χωρίς να χρειάζονται νευροχειρουργό.
Βέβαια, μου έχουν μείνει και μερικές απορίες.
1. Γιατί δε βάζουν μέσα στο γήπεδο δύο μαύρα πρόβατα, που το ένα να τα παίρνει από το αφεντικό της μιας, και το άλλο από το αφεντικό της άλλης ομάδας; Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι και δεν θα πέφτει και ξύλο. Βέβαια, αναγνωρίζω ότι αυτό θα αποβεί σε βάρος του θεάματος, αλλά μπορεί να διορθωθεί, εάν προσληφθούν πρώην playmates για να κάνουν τα μαύρα πρόβατα. Έτσι θα αυξηθούν και τα εισιτήρια.
2. Αυτό το ένα και μοναδικό μαύρο πρόβατο που κάθεται και τις τρώει, τουλάχιστον κολλάει βαριά και ανθυγιεινά ένσημα, ή είναι συνηθισμένος απ’ την πεθερά του;
3. Αυτοί που κάθονται στις κερκίδες και φωνάζουν και χτυπιούνται σα γουρούνια που τα σφάζουν, παίρνουν κανένα φράγκο από τη μοιρασιά, ή είναι τα κορόιδα της υπόθεσης και χτυπιούνται τελείως στο τζάμπα;
4. Αφού αυτά τα αφεντικά τα χώνουν τόσο χοντρά στους παίκτες και τα μαύρα πρόβατα, γιατί μένουν σε παράγκες; Χάθηκε ο κόσμος να πιάσουν ένα τριάρι της προκοπής, να δουν κι αυτοί λιγάκι Θεού πρόσωπο;
5. Βασικά, το πράμα δείχνει να έχει κάποιο ενδιαφέρον, καθ’ όσον αυτά τα αφεντικά κυκλοφορούν ωραίες γκόμενες. Πόσο κάνει μια τέτοια ομάδα; Είναι ακριβότερη από ένα ζευγάρι 800 Signature άστρωτα;
 


ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Κωστα , ο Γιαννης Διακογιαννης και ο Χρηστος Σωτηρακοπουλος κοκκινιζουν απο ντροπη μπρος στην περιγραφη σου.
Με την διαφορα πως περιεγραψες λαθος αθλημα.
Το αθλημα που αναφερεσαι ονομαζεται "ξυλικι του Πανω Βολτα" και ειναι δημοφιλεστατο στα νοτια προαστια της πρωτευουσης της...μαυρης αυτης χωρας. :lol:

Στις λεγομενες πολιτισμενες κοινωνιες οι παικτες αποδεχονται τις αποφασεις του κυριου με τα μαυρα ακριβως οπως αποδεχονται το fair play μεταξυ τους.

Οι μονες περιπτωσεις δημιουργιας φαινομενων οπως αυτων που περιγραφεις ειναι σε πιθανη περιπτωση υποβιβασμου της μιας ομαδας , γεγονος φυσικο καθως δημιουργουνται εριδες και αντεκλησεις μεταξυ φιλαθλων , οπαδων ακομα και διοικουντων.

Ακομα και σε τετοιες περιπτωσεις ομως η εξεδρα ανακαλυπτει πυκνα-συχνα συνθηματα με τα οποια βρισκει λυσεις η εστω ανακουφιζει προσωρινα τα υποφαινομενα αδιεξοδα που εχουν δημιουργηθει.

Μην μου πεις πως δεν ακουσες ποτε το περιφημο:
" Παυλε θεε , παρε την ΠΑΕ"


η ακομα και το:

"Παυλε θεε , σωσε την ΠΑΕ"

Αλλα νομιζω πως παρασυρθηκαμε.
Τι σχεση μπορει να εχει το hi end με το ξυλικι? :wink:
 

Μηνύματα
4.496
Reaction score
2
Ωραιότατα.
Είδες το ίντερνετ?
Μεσα απο εδώ,θα μάθουμε και soft ball. :wink:

Τυγχάνει να μην το γνωρίζω το άθλημα,το μόνο που θα μπορούσα όμως να πω γενικά για τα ομαδικά αθλήματα,είναι πως οι μεταγραφές,ιδιαιτέρως εάν αποδειχθούν επιτυχημένες,βοηθάνε την ομάδα.
Για παράγκες και μαύρα πρόβατα,δυστυχώς αυτά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν,όμως θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι,και να μην αδικούμε λάθος άτομα.
Τώρα τελευταία μάλιστα στο ποδόσφαιρο,έχουν προσθέση και έναν ακόμη διαιτητή σε κάθε αγώνα,με σκοπό να βοηθάει αυτόν που βρίσκετε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Πιστεύω σωστή και έξυπνη κίνηση,γιατί έτσι μοιράζετε το βάρος των αποφάσεων.

Εκείνο όμως που δεν καταλαβαίνω είναι,γιατι κάποιοι να την λένε μόνον στο αφεντικό της μιάς ομάδας και όχι και στο αφεντικό της άλλης. :?: :wink:

Απο soft ball,δεν γνωρίζω όπως έγραψα στην αρχή,όμως ΘΕΛΩ να μαθαίνω για το Hi End. :lol:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.653
Μηνύματα
2.870.431
Members
37.933
Νεότερο μέλος
daemon76
Top