HiMedia 900b με 3D ISO !

Reaction score
388
Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

Mόνο σε 3d με hd audio στο κάνει αυτό;
Στου Άλεξ σε κανονικά bd iso δεν είχαμε πρόβλημα σε κανένα φορμά ήχου.
3d όμως με hd audio δεν δοκιμάσαμε λόγω προβλήματος συνδεσμολογίας .

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
Nαι Λευτερη μου , μονο σε 3d με HD audio, κ μαλλον μονο DTS HD MA.

οταν με επιλογη απ το μενου του player, επιλεξω downsampling σε stereo η στην επιλογη που λεει HD core 5.1 αντι για 7,1 , οποτε αντι για DTS HD παιζει σε απλο DTS , εκει ολα καλα, παιζει τελεια.

σε κανονικα iso 2d ακομα κ με DTS HD δεν εχω θεμα ολα καλα!

εικονα 3d βλεπω κανονικα παντα, απλα κολλαει κ δε δινει ηχο καθολου , παιζει με "σκαλες" ας πουμε η εικονα....να ναι ισως το καλωδιο που παει απο τον ενισχυτη στονπροβολεα? να ζοριζεται οταν περναει HD audio?

αλλα ο προβολεας δεν χειριζεται ηχο...

τι να πω...

Reaction score
0
Γειά σας παίδες και Καλή Χρονιά!
Πήρα και εγώ από ΗΚ ένα HiMedia HD900A στις 13/12/2011 (παραγγελία) και μετά από 6! εργάσιμες ημέρες τόχα σπίτι μου με την μία πλευρά του χάρτινου περιτυλίγματος κομμένο με φαλτσέτα, προφανώς από έλεγχο στο τελωνείο, αλλά ευτυχώς πέρασε.
Η τιμή μαζί με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή έφτασε τα 103€, νομίζω η καλύτερη (τότε) παγκοσμίως από http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=65534&subcatid=51474&pdtid=571695&private=
Οι εντυπώσεις μου από ικανοποιητικές έως άριστες.
Όντως παίζει άμεσα, άριστα, αλλά χωρίς menu τα 3D FullBR σε ISO όμως μορφή, γιατί με την τυπική μορφή με φακέλους BDMV & CERTIFICATE κολά όχι όμως με κανονικά (2D) FullBR από εξωτερικό σκληρό USB ή εσωτερικό powered SATA τα οποία παίζει κανονικότατα.
Άλλαξα πολλά καλώδια HDMI 1.4 High Speed (3D compliant) από απλά μέχρι πολύ ακριβά, κοντά ή μεγάλα, αλλά το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο.
Μάλιστα αν ο HD900 είναι ρυθμισμένος σε ανάλυση <1080p (π.χ. 720p) τότε όχι μόνο δεν παίζει 3D FullBR έστω και σε ISO, αλλά παγώνει (αδρανοποιείται) τελείως όπως μετά από δοκιμές διαπίστωσα.
Σε 3D FullBR ISO μορφή έχω κανονικά HD ήχο ακόμη και DTS-HD MA 7.1 όπως τουλάχιστον βλέπω στο display του ONKYO 7.2 ενισχυτή που έχω.
Menu παίζει από κάποια BR προφανώς με BD live 1.0.
Παίζει άνετα 3D Half-SBS mkv ταινίες και με συχρονισμένους τους εξωτερικούς (.srt) ελληνικούς υπότιτλους, αλλά όχι 3D Full-SBS γιατί, όπως είδα στο forum της Himedia είναι Hardware Limitation (όριο υλικού).
Παράπονο επίσης έχω και με την ασύρματη δικτύωση που το ηλεκτρονικό του κύκλωμα είναι ιδιαίτερα χαμηλών προδιαγραφών με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται μόνο με πολύ ισχυρά ασύρματα δίκτυα, τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα.
Έχω ήδη στην κατοχή μου 5 FullHD Media Players (1xWDTVHD + 4xEGREATs) και μπορώ να πώ ότι για τα λεφτά του ο HD900A είναι μια εξαιρετική αγορά.

Reaction score
5

Μία ερώτηση αγαπητοί συν φορουμίτες. Επειδη με τρώει η τσέπη μου να πάρω ενα media player για αναπαραγωγή μόνο 3d iso ( για τα υπόλοιπα έχω ένα popcorn a210). Το himeia300a ειναι μία καλή λύση και χρηματικά αλλά κι λόγω απόδοσης. Ξέρετε άν υπάρχει κάτι παραπλήσιο στην αγορά ή κάποιο άλλο που ετοιμάζεται να βγει ίσως τον επόμενο καιρο?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
το μοναδικό άλλο που παίζει 3D, και έχουμε κάποια πληροφόρηση , είναι το xtreamer Prodigy. Sigma κατά την Άνοιξη...Γενικά όλα τα realtek 1186 παίζουν 3d από εκεί και πέρα παίζει ρόλο το firmware.

Reaction score
0

Με το τελευταιο beta firmware 1.0.3.5 εχει λυθει σε μεγαλο βαθμο η αναπαραγωγη μεσω δικτυου.
Χρησιμοποιω το HD900A αποκλειστικα μεσω δικτυου με εναν Qnap NAS, κυριως για αναπαραγωγη 3D iso.
Μεσω τον Pioneer LX-55 υπαρχει μια ασυμβατοτητα στο κλειδωμα με τον προβολεα Εpson 9000 που δεν υπαρχει με την τηλεοραση.
Απευθειας το player στον προβολεα κλειδωνει και παιζει κανονικα. Γιαννη Κοτσιδη δοκιμασε το και εσυ.
Εχω παραγγειλει ενα HDMI splitter ωστε να δωσω εικονα στον προβολεα και ηχο στον ενισχυτη. Θα ενημερωσω για το αποτελεσμα.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

Εχω παραγγειλει ενα HDMI splitter ωστε να δωσω εικονα στον προβολεα και ηχο στον ενισχυτη. Θα ενημερωσω για το αποτελεσμα.
δεν θα παίξει...εάν εννοεις βεβαια πως θέλεις να διαχωρίσεις από τη μια HDMI του himedia τον ήχο και την εικόνα...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

Δεν θελω να διαχωρισω τον ηχο με την εικονα. Θελω να στειλω μια εξοδο απο το splitter στον προβολεα και μια εξοδο στον Pioneer για ηχο οταν παιζω με τον προβολεα. Η ιδια εξοδος θα δινει ηχο-εικονα στην τηλεοραση.
Δεν αντιμετωπιζω προβλημα ηχου μεταξυ player και Pioneer αλλα προβλημα εικονας στον προβολεα απο την εξοδο του Pioneer.
Αλλωστε καιρου επιτρεποντος θα το εχω τελος εβδομαδος ή αρχες της αλλης και θα λυθουν οι αποριες μου.

Reaction score
0

Δεν γνωριζω εαν καποιος αλλος αντιμετωπιζει το εξης:
Οταν παρακολουθει μια ταινια iso 3D ο εξωτερικος srt υποτιτλος να ειναι flat και οχι προβολικος, κανοντας την θεαση κουραστικη λογω κακου εστιασμου των ματιων.
Η λυση βρεθηκε τυχαια, αλλαξτε κατα την αναπαραγωγη σε εναν απο τους ενσωματωμενους υποτιτλους και ξαναγυριστε παλι στον srt. Αυτος εχει γινει πλεον προβολικος και μαλιστα μετακινουμενος. Οταν η ταινια εχει βαθος μετακινειται προς τα πισω, και οταν εχει προβολη μετακινειται προς τα εμπρος. Σε καθε περιπτωση ειναι μπροστα απο την εικονα, πιο ευαναγνωστος απο πριν και πολυ πιο ξεκουραστος.

Reaction score
0

Nαι Λευτερη μου , μονο σε 3d με HD audio, κ μαλλον μονο DTS HD MA.

οταν με επιλογη απ το μενου του player, επιλεξω downsampling σε stereo η στην επιλογη που λεει HD core 5.1 αντι για 7,1 , οποτε αντι για DTS HD παιζει σε απλο DTS , εκει ολα καλα, παιζει τελεια.

σε κανονικα iso 2d ακομα κ με DTS HD δεν εχω θεμα ολα καλα!

εικονα 3d βλεπω κανονικα παντα, απλα κολλαει κ δε δινει ηχο καθολου , παιζει με "σκαλες" ας πουμε η εικονα....να ναι ισως το καλωδιο που παει απο τον ενισχυτη στονπροβολεα? να ζοριζεται οταν περναει HD audio?

αλλα ο προβολεας δεν χειριζεται ηχο...

τι να πω...
Ειχα το ιδιο προβλημα με τον Γιαννη καθως εχουμε τον ιδιο ενισχυτη (Pioneer LX-55) και λυθηκε μετα απο απειρες δοκιμες.

Pioneer --> Audio Parameter Menu --> A. Delay --> ON (Default: Off)

Ετσι δεν χρειαστηκα την λυση του HDMI Splitter που ειχα σκεφτει σαν εναλλακτικη.

Δεν θελω να διαχωρισω τον ηχο με την εικονα. Θελω να στειλω μια εξοδο απο το splitter στον προβολεα και μια εξοδο στον Pioneer για ηχο οταν παιζω με τον προβολεα. Η ιδια εξοδος θα δινει ηχο-εικονα στην τηλεοραση.
Δεν αντιμετωπιζω προβλημα ηχου μεταξυ player και Pioneer αλλα προβλημα εικονας στον προβολεα απο την εξοδο του Pioneer.
Αλλωστε καιρου επιτρεποντος θα το εχω τελος εβδομαδος ή αρχες της αλλης και θα λυθουν οι αποριες μου.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546

Με το τελευταιο beta firmware 1.0.3.5 εχει λυθει σε μεγαλο βαθμο η αναπαραγωγη μεσω δικτυου.
Χρησιμοποιω το HD900A αποκλειστικα μεσω δικτυου με εναν Qnap NAS, κυριως για αναπαραγωγη 3D iso.
Μεσω τον Pioneer LX-55 υπαρχει μια ασυμβατοτητα στο κλειδωμα με τον προβολεα Εpson 9000 που δεν υπαρχει με την τηλεοραση.
Απευθειας το player στον προβολεα κλειδωνει και παιζει κανονικα. Γιαννη Κοτσιδη δοκιμασε το και εσυ.
μεσω δικτυου φιλε μου δεν παιζω , σπανια..με ελεφρια αρχεια κανενα προβλημα(ασυρματα παντα, εντως σπιτιου).

Ασυμβατοτητα καμια, παιζει κανονικα 3d μεσω ενισχυτη.

Μονο οταν εχει το αρχειο 3d DTS HD MA δεν παιζει, κανει κολπα, οποτε βγαζω για να δω 3d το core DTS και ολα καλα..ισως ειναι καλωδιο, δεν δοκιμασα ακομα...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546

Ειχα το ιδιο προβλημα με τον Γιαννη καθως εχουμε τον ιδιο ενισχυτη (Pioneer LX-55) και λυθηκε μετα απο απειρες δοκιμες.

Ετσι δεν χρειαστηκα την λυση του HDMI Splitter που ειχα σκεφτει σαν εναλλακτικη.

ετσι δηλαδη παιζει κανονικα και 3D και με DTS HD MA?
και τι ρυθμιση περιεργη ειναι αυτη?? ολο κολπα ειναι τα μηχανακια..χαχα!!!!

μακαρι να λειτουργησει, αυτο δεν το χα δοκιμασει, πιστευα πως δεν εχει να κανει...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

ετσι δηλαδη παιζει κανονικα και 3D και με DTS HD MA?
και τι ρυθμιση περιεργη ειναι αυτη?? ολο κολπα ειναι τα μηχανακια..χαχα!!!!

μακαρι να λειτουργησει, αυτο δεν το χα δοκιμασει, πιστευα πως δεν εχει να κανει...
Λειτουργει σε μενα με Epson 9000, ελπιζω και στον Sony σου. Ενημερωσε εδω.
Δοκιμασες το tip για τους 3d υποτιτλους που δινω πιο πανω? Δεν ξερω βεβαια εαν ειχες το προβλημα των flat εξωτερικων υποτιτλων σε 3d προβολη.
Επισης εχεις γραψει για καποιο tip που ομως δεν το εξηγησες στο θεμα του popcorn 200 νομιζω. Σε εχω ρωτησει και εκει.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

Λειτουργει σε μενα με Epson 9000, ελπιζω και στον Sony σου. Ενημερωσε εδω.
Δοκιμασες το tip για τους 3d υποτιτλους που δινω πιο πανω? Δεν ξερω βεβαια εαν ειχες το προβλημα των flat εξωτερικων υποτιτλων σε 3d προβολη.
δεν το εχω παρατηρησει , θα το δω κ θα ενημερωσω, ελπιζω συντομα...

Επισης εχεις γραψει για καποιο tip που ομως δεν το εξηγησες στο θεμα του popcorn 200 νομιζω. Σε εχω ρωτησει και εκει.
δεν το θυμαμαι αυτο που λες, δυστυχως, αν μπορεις να με βοηθησεις..!

επισης , ακομα δεν μπορεσα να ακουσω ηχο στην τηλεοραση.....!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: HiMedia 900b με 3D ISO !

Γιάννη σε ποια αναβάθμιση είσαι? Εσύ Hleios?
Firmware 1.0.3.5 custom by OllyP. Επισης το beta 1.0.3.5 της Himedia λειτουργει το ιδιο, αλλωστε η custom εκδοση ειναι βασισμενη σε αυτο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

δεν το θυμαμαι αυτο που λες, δυστυχως, αν μπορεις να με βοηθησεις..!

επισης , ακομα δεν μπορεσα να ακουσω ηχο στην τηλεοραση.....!!!
''λογικα θελουν μετατροπη , σ εμενα με το Himedia 900 ανακαλυψα οτι με μια ρυθμιση τα κανει αυτοματα.Το παλιο μου Mede8er ηθελε μετατροπη, νομιζω μ ενα προγραμμα 3dSubtitler? αν θυμαμαι καλα, ειναι υποθεση 10 λεπτων λογικα θελει αρχειο idx και οχι το απλο srt''
post 6
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?108741-PopcornHour-C-200-3D-Playback

Ηχο στην τηλεοραση? Εννοεις με το player απευθειας συνδεδεμενο στην TV? Αυτο δεν το εχω δοκιμασει και εγω, πες μου αν ειναι να το ψαξω.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546

Xθες το δοκιμασα, επαιξε καλυτερα , αλλα δεν λυθηκε τελειως, παλι εκανε σπασιματα...

παντως ειχε μεγαλη διαφορα απο πριν.

βεβαια ισως ηταν κ η ταινια, το Imortals , γιατι κ σε 2d παλι εκανε κολπα , οποτε θα δοκιμασω ξανα με αλλη ταινια να δω το αποτελεσμα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HiMedia 900b με 3D ISO !

''λογικα θελουν μετατροπη , σ εμενα με το Himedia 900 ανακαλυψα οτι με μια ρυθμιση τα κανει αυτοματα.Το παλιο μου Mede8er ηθελε μετατροπη, νομιζω μ ενα προγραμμα 3dSubtitler? αν θυμαμαι καλα, ειναι υποθεση 10 λεπτων λογικα θελει αρχειο idx και οχι το απλο srt''
post 6
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?108741-PopcornHour-C-200-3D-Playback

Ηχο στην τηλεοραση? Εννοεις με το player απευθειας συνδεδεμενο στην TV? Αυτο δεν το εχω δοκιμασει και εγω, πες μου αν ειναι να το ψαξω.
Ναι, δεν χρειαζεται με το HiMedia να κανεις μετατροπη τους υποτιτλους, κατεβαζεις κανονικα το .srt σκετο κ πας απ το μενου την ωρα που παιζει η ταινια, κ ενεργοποιεις το 3d αναλογως ταινιας, κανονικο, over under η side by side κ φτιαχνει μονο του τους υποτιτλους!

Οσο για τον ηχο στην tv λεω μετα τον ενισχυτη, δεν μπορεσα να ακουσω απ την τηλεοραση ηχο, κατι γινεται εκει στον Pionneer κ μαλλον δε δινει σημα ηχο απ το hdmi...!

αν βρεις κατι...

Ευχαριστω πολυ για ολα φιλε μου να σαι καλα!!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.306
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito