HITACHI PJ-TX 300

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Εφθασε στην ελληνικη αντιπροσωπεια για αξιολογηση ο HITACHI PJ-TX 300 .
Δυστυχως οπως πληροφορηθηκα δεν θα ειναι 1080 γραμμων αλλα ξανα 1280x720 .

Η βασικη διαφορα θα ειναι στο κοντραστ το οποιο μεταναστευει στα επιπεδα του 10000:1

GTX

Reaction score
39
LUXMAN said:
Η βασικη διαφορα θα ειναι στο κοντραστ το οποιο μεταναστευει στα επιπεδα του
Ψέματος? :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Eγω αυτη την φορα δεν θα κανω κανενα σχολιο.
Θα περιμενω απο τον unforgiven να το κανει για μενα :lol:

Reaction score
164
Καλά, εσύ τι χαίρεσαι; :lol:
Μπορεί να είναι άλλη σειρά αυτή με τα 1080, Μπορεί και να μην βγει φέτος, και να πληρώνετε πάλι τα μονότσιπα με τα καθρεφτάκια και τους χρωματιστούς τροχούς με το DC3,000001 4 χιλιάρικα πάλι! :lol:
Βρε, η μοναδική ελπίδα σας να μην πουλήσετε το αυτοκίνητο για 1080 είναι οι LCD, πάρτε το χαμπάρι... :p
Μπάρμπα Αντρέα, περιμένω να πας στο θέμα που έκανες και μιλούσες για Sanyo 1080 στα 3500 και να ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη! :lol:
Επίσης, από την επόμενη παρουσίαση αποκλείεσαι και εσύ! (Εγώ την έχω, πάλι, σίγουρη την κάρτα!) :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και γιατι να ζητησω συγνωμη παρακαλω?

Να τι ειχα γραψει:

1920x1080 δεν θελατε?

Μεσα στο 2006
Sony Pearl σας κανει με 5000 €?
Panasonic PT-AE 1100 ακουγεται καπου στα 3500€

Αρχες 2007
Sanyo Z5 και Epson

Θα εχουν προηγηθει Optoma 81 και Benq W10000
Για τον πρωτο ακουγεται μεταξυ 6-8000€ αλλα εγω...ξερω αλλα
Ο δευτερος θα ακολουθησει "πιστα" στην ιδια περιπου τιμη...

Θελετε και αλλα?

Ο Sanyo προφανως θα κυκλοφορησει σε δυο μοντελα και αυτο μεσα στο 2007 θα ειναι 1920χ1080
Οσο για τον Hitachi δεν ειχα γραψει τιποτα...

Το θεμα ειναι πως βλεπουμε μια σχεδον ολοκληρωτικη στροφη της μιας τεχνολογιας προς τις μεγαλες αναλυσεις ενω η αλλη συνεχιζει τα ιδια με εμφαση στην μεγαλυτερη αντιθεση(για την αντιθεση στους LCD με καλυψε πληρως η απαντηση του GTXTC :lol:)

Reaction score
164
Λάθος μου!
Για Panasonic μιλούσες! :?

Να ζητήσεις συγγνώμη, γιατί με μπέρδεψες και νόμιζα ότι μιλούσες για τον Sanyo! :lol:
(Σιγά τη διαφορά δηλαδή, αλλά εγώ θέλω Sanyo. Για να τον αλλάξω εν μία νυκτί, χωρίς να πάρει χαμπάρι κανένας την αλλαγή, μιας και ελπίζω να έχει παρόμοιο σουλούπι. Τουλάχιστον απ' όσο φαίνεται από το ταβάνι! :mrgreen:)

1)Δηλαδή ο Panasonic με τα 1080 και τα 3500 δεν σου κάνει;
2)Δεν ξέρεις ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι της παρέας (Epson, Sanyo, Hitachi) άμεσα;
3)Είναι κακό που βγάζουν και χαμηλότερης ανάλυσης μοντέλα;
4)Οι DLP θα βγάλουν μόνο 1080 και τη λες στους LCD;
5)Ποιές θα είναι οι 1080 προτάσεις κάτω από 4000€;
6)Το Πάσχα πόσο κάτω από τα 3500€ θα έχουν πέσει οι LCD 1080;
7)Ο Pearl δεν σε αγχώνει καθόλου;

7 ερωτήσεις θείο, που ζητάνε 7 απαντήσεις. Για να σε ακούσω! :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εγω θελω απαντηση σε μια ερωτηση:
Ποιος να μην παρει χαμπαρι την αλλαγη του βιντεοπροβολεα? :lol:

Σε ολα τα αλλα συμφωνω μαζι σου και στην πραγματικοτητα θελω να γινουν ετσι.Μου αρεσει ο ανταγωνισμος και γουσταρω πολλες και πλουσιες αναμετρησεις!
Αλλωστε με τι θα ασχολουμεθα ολοκληρο χειμωνα? :wink:

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ανδρέα τι σου είχα πεί και εγώ για τον OPTOMA? οτι τουλάχιστον μοιάζει με τον παλιό αρκετά οπότε η αλλαγή δεν γίνεται αμέσως αντιληπτή από τον "φοροτεχνικό υπηρεσίας"...που εχουν σχεδόν ολοι οι παντρεμένοι!!!!

:p :p :p

Reaction score
164
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
:roll: :roll: :mrgreen:
Λάμπρου ετοιμάσου! Έχεις εγκατάσταση και ρύθμιση πρωί-πρωί! :lol: Να μην σου πω ότι μπορεί να κάνουμε και καμία μεταμόσχευση σωθικών και να έχω τον μοναδικό Ζ4 1080! :lol:

Καλά, το χειμώνα θα γίνει χαμός!
(Αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μετάβαση από το 720 στα 1080 δεν θα είναι τόσο συγκλονιστική, στα πρώτα τουλάχιστον μοντέλα...)

Γιάννη, εγώ πιστεύω ότι οι εταιρίες το έχουν πάρει χαμπάρι, θα πουλάνε πχ τον 81 5000€ και στα 6000€ με μούρη ίδια με του 72. Ποιός λες ότι θα πουλήσει περισσότερο; :mrgreen:

Reaction score
5
εγω ακομη αναρωτιεμαι πως περιμενετε τα μοντελα των προβολεων οταν δεν εχει δηλωσει η SEIKO-EPSON οτι το D6 ξεκινησε μαζικη παραγωγη...!
Μη τρογεστε... υπομονη και θα φατε καλα!

Reaction score
164
'Εχουμε καιρό ακόμα μέχρι την αναμενόμενη κυκλοφορία των προβολέων. Πάντως κάποιος είχε δώσει ένα link που μιλούσε για νέα LCD

V

VaD

Guest
Ωχ , μου φαίνεται οι lcdάδες , αρχίσανε τα κόλπα της T.I. Μέχρι να (αν) δώσουνε 1080p σε καλή τιμή θα μας πρήξουνε!!! :x :x

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μετά τα μπάνια του λαού θα έρθει και ο Panasonic 1080p...

Ελπίζω μετά να μην κλείσει η ΤΙ γιατί τα μονοπώλια δεν είναι κάτι καλό... :lol: :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.381
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ