Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
OPTOMA HD200X!!! Λογω...τιμης (του)!Ποιόν έβγαλε πρώτο με στάμπα να πάω να τον πάρω; :142: :142:
Στο προηγούμενο τεστ, μήπως είχε βγάλει πρώτο τον LG;:136:Ποιόν έβγαλε πρώτο με στάμπα να πάω να τον πάρω; :142: :142:
Έλα τυχερός είσαι, στάμπα κορυφαίου άνω των 5 χιλιάδων ευρώ έχει βάλει στον VW-200. Για πότε η αγορά βλέπεις Μιχάλη; :142:Ποιόν έβγαλε πρώτο με στάμπα να πάω να τον πάρω; :142: :142:
Έλα τυχερός είσαι, στάμπα κορυφαίου άνω των 5 χιλιάδων ευρώ έχει βάλει στον VW-200...
Γιατί δεν ανοίγεις νέο θέμα στην ανάλογη κατηγορία για να το δουν πιο πολλοί;Παιδιά, κάτι εντελώς άσχετο με το θέμα σας γιατί είναι επείγον.
Μεχρι την Πρωτοχρονιά θα πρέπει να έχω αγοράσει πολυκάναλο ραδιοενισχυτή AV, γιατί τον PIONEER AX3 που είχα τον αγόρασε ένας φίλος μου. Στο περίπου έχω κάνει μέσα μου μια επιλογή, αλλά δεν θα σας την πω. Είμαι μεταξύ των ONKYO 3007, DENON 4310 και YAMAHA 3900.
Ακούω γνώμες.
Μη με αφήσετε πολλές μέρες χωρίς ενισχυτή!
Πως μπορεις να στειλεις κατι οταν δεν στο εχουν ζητησει καν?:121:Dune φυσικά όχι, ε?
και ποιος πηρε το πρωτο το βραβειο απο περιεργεια??? εχουμε καμμια ιδεα???:121::121:c-200,xtreamer,wd live,hdtv(new),egreat r1,egreat m34, mede8er.
POPCORN HOUR C -200και ποιος πηρε το πρωτο το βραβειο απο περιεργεια??? εχουμε καμμια ιδεα???:121::121:
Μηπως εχεις γνωση του αριθμου των ατομων που διαβαζουν HitechΤι να πω Ανδρέα, κρίμα τον κόσμο που δεν έχει ενημέρωση από το forum.