Hivion HD9090X Ultima

Reaction score
0
Ο συγκεκριμένος δέκτης με επόμενη αναβάθμιση θα μπορεί να γραφει 1 κανάλι και να βλέπουμε ενα άλλο απο τον ίδιο transp .

Reaction score
6
Ο συγκεκριμένος δέκτης με επόμενη αναβάθμιση θα μπορεί να γραφει 1 κανάλι και να βλέπουμε ενα άλλο απο τον ίδιο transp .
Έχουμε μήπως καμμιά πηγή για αυτό, ή είναι απλά φήμες???

Reaction score
0
gia sas piga na tou peraso tin nea anavathmisi egine diakopi reymatos kai otan anixe mou grafi loader version 1,10 parakalo perimenete kai o dektis meni kolimenos eki prepi na tou peraso meso siriakis to programa kai pou tha vro to programa na to stilo ston dekti

Reaction score
0
Simera mou irthe o adaptoras pou metratetipi tin rs232 se ethernet kai apo dokimes pou ginane ola pigane poli kala .o dektis simberifete telia kai sto grigoro zaping !!!

Reaction score
0
Γεια σας,
καινουργιος στο forum. Μολις δοκιμασα το HD-9090X Ultima και με το v.11050 φορεμενο παιζει εξαιρετικα. Μεχρι στιγμης ειναι και σταθερος.
Στον πιο πανω διαλογο να διορθωσω οτι εχει TIME SHIFT αν εννοουμε το Scheduled Recording και μαλιστα ειναι και ιδιατερα ευχρηστο και επαρκες. Απλα μπαινεις απο το MENU/CHANNEL/RESERVATION και ολα ειναι απλα μετα.
Επισης εχει δυνατοτητα να κανει play/fast forward/rewind etc.
Απο κοληματα εχω φαει 1 και διορθωθηκε με switch off απο τον διακοπτη πισω.
Ολα αυτα τα αναφερω για την περιπτωση που καταλαβα καλα τα πιο πανω σχετικα με το TIME SHIFT.
Επισης αν μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες σχετικα με το module απο σειριακη σε ethernet που το βρισκουμε και ποια η χρηση θα του ημουν ευγνωμων.

THNX.

Reaction score
0
Απάντηση: Hivion HD9090X Ultima

Πήρα το δέκτη είναι πάρα πολύ καλός και γρήγορος δεν ξέρω από εικόνα τι ψάρια πιάνει γιατί απλά δεν έχω την κατάλληλη τηλεόραση. Ο δέκτης έχει την τελευταία αναβάθμιση και τη δυνατότηατα να γράφει ένα κανάλι ενώ βλέπουμε κάποιο άλλο, θα παρακαλούσα κάποιο φίλο που γνωρίζει να έγραφε πως μπορούμε να μετατρέψουμε τα αρχεία εγγραφής του ώστε να είναι αναγνωρίσιμα από το pc.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.135
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop