Home cinema ΗΤ-TΗΧ22

Reaction score
0
Καλησπερα...σκεφτομαι να αγορασω το Set Home Cinema Samsung HT-THX22 ...μπορει κανεις να μου πει μια γνωμη πανω στο συγκεκριμενο κομματι???

Υγ: Η τι μη που θα το παρω ειναι 200 ευρω...

Reaction score
4
Για 200 ευρω ειναι πολυ καλα. Τουλαχιστον απο το Sony DAV DZ230 που εχω ακουσει πιστευω να ειναι καλυτερα. Τουλαχιστον απο θεμα κατασκευης δειχνουν καλυτερα. Τωρα τα 500 W μην τα πιστευεις. Ελεος !!! Οτι θελουν γραφουν ...
Βασικα δεν εχω ακουσει ποτε πως αποδιδουν τα ασυρματα ηχεια. Βλεπω οτι τα πισω τα συνδεεις και ασυρματα αν θες. Ο χωρος σου ποσα τ.μ. ειναι καμπριε?

Reaction score
0
Αυτο το συστημα εχει μπει στο δωματιο μου βασικα κ οχι σε σαλονι και ειναι 18 τμ...Να ρωτησω κατι που με χαλαει στο συστημα αυτο...Οταν βαζω αναπαραγωγη φωτογραφιων ειτε απο usb ειτε απο cd μεσω HDMI μου ριχνει την αναλυση απο 720p που το εχω σε 576p με αποτελεσμα οι φωτογραφιες να φαινονται χαλια...
Το ιδιο πραγμα που ειδα στο DV400 δεν το κανει , και σου παιζει τις φωτος σε 720p και ευχαριστιεσαι να τις βλεπεις...Υπαρχει λυση να μην γινεται η ετσι ειναι?

Reaction score
0
Τελικά αυτό το σύστημα το έχει κανένας??? Είναι καλό??? Στα πίσω ηχεία μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την ασύρματη δυνατότητα??? Όχι απλώς να τα συνδέσουμε ενσύρματα, αλλά να μην εκπέμπουν επίσης ακτινοβολία. ;)

Το θέλω για ένα σύστημα με LCD 42'' με HTPC, DVD Recorders, DVD/Video και δορυφορικό δέκτη. Τον ήχο λέω να τον βάζω να τον παίρνει απ' την TV και όχι απ' το κάθε μηχάνημα ξεχωριστά. Ο χώρος μου είναι 10τμ (3μ x 3.3μ).

Αν δεν είναι καλό αυτό, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο καλό??? Καλό για τα συγκεκριμένα τετραγωνικά. Δεν πιστεύω πως αξίζει να βάλω λεφτά για 10τμ μόνο. Εσείς τι λέτε???

Reaction score
0
Τώρα που το σκέφτομαι, πως θα συνδέσω την LCD με το μηχάνημα της Samsung??? Μόνο αναλογικά (L/R) γίνετε από ότι βλέπω και έτσι λογικά δεν θα μπορώ να στέλνω 5.1 Dolby Digital ή DTS ήχο από HDMI στην LCD και μετά μέσω L/R στο Samsung, καθώς από ότι ξέρω η LCD δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει το 5.1. Λογικά σε 2ch PCM θα πρέπει να το έχω.

Καμιά ιδέα???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.466
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO