- Reaction score
- 78.888
Και στο καπάκι έρχεται η μαχαιριά:
Δεν σε θέλω έτσι...είσαι πολύ μαλθακός-γλυκανάλατος και μου την σπας...σαν Κυρά-Κατίνα πραγματικά:204:Μανωλιο,περαν της πλακας που κανω.......
......να χαιρεσαι τον μπενεκιου και την κινηματογραφικη εικονα που απολαμβανεις....
Και στο καπάκι έρχεται η μαχαιριά:
Κώστα?
μεσα στο μυαλο μου εισαι ρεΚώστα?
καλα......:116:Δεν σε θέλω έτσι...είσαι πολύ μαλθακός-γλυκανάλατος και μου την σπας...σαν Κυρά-Κατίνα πραγματικά:204:
καλα μεχρι εδω......μετριος+
Οπως βλεπεις Μανωλιο ......απο μια και μονο παραμετρο της εικονας βρισκοσουν αλλου γι αλλου.....
![]()
εαν βαλεις και τις υπολοιπες παραμετρους......μπορεις με βεβαιοτητα να πεις οτι εβλεπες απλα μια κινουμενη εικονα με χρωματα......
.......και καμια σχεση με πιστοτητα εικονας...
Σιγά σιγά τα γυρίζουμε βλέπω...μηπως θελετε να σας πω το χρωματικο λαθος που κανατε και τι αντικτυπο εχει στο τελικο αποτελεσμα ?
δεν εχει αλλα......φοβαστε την κριτικη...?:103:
![]()
.....ποιος ξερει τι του ειπε του ανθρωπου και νομιζει οτι βλεπει εικονα......:103:
Ε μα δεν συμβαδίζουν αυτά που γράφεις,το ένα αναιρεί το άλλο...δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά...και που να βάλει όλα τα στοιχεία ο Μανώλης:126:δεν γυρναω τιποτα....
σιγα μην τα βαλει ηΕ μα δεν συμβαδίζουν αυτά που γράφεις,το ένα αναιρεί το άλλο...δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά...και που να βάλει όλα τα στοιχεία ο Μανώλης:126:
Τα θέλει ο πωπουδάκος σου...:116:Ρίξτο καλύτερα στην πλάκα για την φωτεινότητα που δεν έχει μετά από 1500 ώρες...ενώ θά'πρεπε...και γω κοροϊδευα τους άλλους που δεν είχαν είτε από την αρχή είτε μετά από 300 ώρες:116:
Ε ναι...λιγάκι:105:τώρα όμως πείτε τα,γιατί μετά από δέκα μέρες αρχίζει η δουλειά και θα χαθούμε !Τα θέλει ο πωπουδάκος σου...:116:
ΤΣΑΑΑ Κώστα !!!!!:119:την μπεμπα και τα ματια σου .........