Home Cinema στο "termatogazi''

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
38.366
Απάντηση: Re: Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

αν ηταν δωματιο σπιτιου σιγουρα θα ηταν υπερβολικα, θα μπουμαρε ο χωρος τρελλα και δεν θα εστρωνε με τιποτα.
ομως στον χωρο μου οσο μπασο και να βαλεις δεν μπουμαρει και θελεις κι αλλο, κι αλλο, κι αλλο...

Πρόσεχε μόνο γιατί το κόβω στο ξυλόσπιτο να έρχεται η κατεδάφιση πριν το μπουμάρισμα... μην ξαφνικά βρεθείτε δυο νοματέοι να κάθεστε σε έναν καναπέ στη μέση ενός οικοπέδου :114:

Reaction score
1.769
Απάντηση: Re: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

παντως το ηχειο ειναι απιστευτο.
χθες στο hulk ρουφηξε 8800watt (γεφυρωμενος στα 8ohm) και δεν εκανε κιχ.
ο ενισχυτης εφτασε στιγμιαια στο VPL(voltage peak limiter)
:204::204:

απιστευτο.

μιχαλη καλοριζικο και προσοχη στις σταθμες.

το μπασο ειναι υπουλο.

δεν καταλαβαινης σταθμες και μπορη να σου δημιουργηση προβλημα

στα αυτια χωρις να το καταλαβης.

Reaction score
150
Εγώ λέω να αφήσεις τα μπάσα και να βάλεις ένα τέτοιο στη μέση για "κάθισμα"

Είσαι παντρεμένος?:116:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Απάντηση: Re: Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

Πρόσεχε μόνο γιατί το κόβω στο ξυλόσπιτο να έρχεται η κατεδάφιση πριν το μπουμάρισμα... μην ξαφνικά βρεθείτε δυο νοματέοι να κάθεστε σε έναν καναπέ στη μέση ενός οικοπέδου :114:
:204: πολυ cartoon βλεπεις... :114:

Reaction score
150
Πάντως κρίμα που είμαστε μακριά, ήθελα πολύ να το ακούσω το RE το οποίο αν δεν έχει βγει κάτι άλλο θα αποτελέσει το επόμενο συμπλήρωμα στα μπάσα μου.....όποτε κι αν έρθει αυτό.

Reaction score
5.604
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

Τετράγερες και πανέμορφες οι βάσεις. Καμία σχέση με τις ακίδες. Θα δείχνουν πολύ όμορφα στο σαμπ, με μόνο αρνητικό το μεταλύτερο ύψος που θα δοθεί.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
38.366
Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

Τις συγκεκριμένες βάσεις τις έχω δει με τα ματάκια μου, στο στάδιο κατασκευής τους, και είναι όντως σούπερ χέβι ντιούτι πράμα. Βέβαια έχουν το κοστολόγιό τους, και σε υλικά και σε εργασία.

Προσωπικώς θα έκανα πρώτα δοκιμές με ελαστομερή, κυκλοφορούν έτοιμα ποδαράκια, ένα μέτριας σκληρότητας υλικό θα είναι ό,τι πρέπει φαντάζομαι.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

Τις συγκεκριμένες βάσεις τις έχω δει με τα ματάκια μου, στο στάδιο κατασκευής τους, και είναι όντως σούπερ χέβι ντιούτι πράμα. Βέβαια έχουν το κοστολόγιό τους, και σε υλικά και σε εργασία.

Προσωπικώς θα έκανα πρώτα δοκιμές με ελαστομερή, κυκλοφορούν έτοιμα ποδαράκια, ένα μέτριας σκληρότητας υλικό θα είναι ό,τι πρέπει φαντάζομαι.
που μπορω να τα βρω?

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
38.366
Απάντηση: Home Cinema στο "TERMATOGAZI"!

Θα σε πει ο Μιχάλης. Έχει ο Κεραμίδας στην Αισώπου αλλά φαντάζομαι θα έχουν αρκετοί. Πριν 2-3 μήνες έψαχνα ελαστομερή για κάτω από τα 801Ν, που έχουν ανάλογο βάρος, είδα θυμάμαι έναν τύπο χοντρούτσικο από όχι πολύ σκληρό λάστιχο που δεν μου ταίριαζε λόγω μεγέθους και ανύψωσης, εσένα φαντάζομαι θα σε κάνει. Σαν κόλουρος κώνος είναι, με την κωνική επιφάνεια να κυρτώνει προς τα μέσα, αρκετά ευμεγέθης. Προορίζονται κανονικά για απόσβεση κραδασμών από μηχανήματα εκατοντάδων κιλών.

Εννοείται ότι οι βάσεις του Μιχάλη δεν έχουν καμία σχέση από αισθητικής απόψεως, είναι κοσμήματα.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
μια βοηθεια οποιος μπορει.
στον κλωνο εχουν αλλαχτει οι 2Χ80mm ανεμιστηρες που εχει με αλλους πιο αθορυβους.
ο θορυβος εχει μειωθει αισθητα ομως θα ηθελα κατι ακομα πιο αθορυβο.
εχετε να μου προτεινετε κατι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.134
Members
38.413
Νεότερο μέλος
Dimitrios 58274