Home Cinema στο "termatogazi''

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.900
ισχυει αυτο με το μπετο και πρεπει να εχεις και δυο καλες γωνιες χωρις παραθυρα, τζαμαριες πορτεσ κλπ για 2+ μετρα προς καθε κατευθυνση εισαι αρχοντας αλλιως θες 2+ σαμπ!!!
η αναλογια ηταν γενικη οπως την ανεφερα και οντως ειχε να κανει πιο πολυ με db οπως σωστα παρατηρησες!
εγω θελω και πισω σαμπ για τις ακυρωσεις αλλα δε θελω ενταση απο πισω να μου τραβαει τη προσοχη μονο να μπαλωσει κιγο καμια τρυπα και να εχουν κ λιγο συνοδεια τα σαραουντ καμια φορα χρειαζεται:) θεωρητικα και ενα σαμπ μπροστα πχ το 4645 καλα ειναι με μπετο κ σωστη γωνια! αλλα κακα τα ψεμματα δε κατεβαινει χαμηλα με ενταση, οποτε θες δυο και παραπανω για να εισαι αξιοπρεπης πχ στα 25-30 να εχεις την ιδια ενταση οπως μονο με ενα 4645 στα 80Ηζ
οποτε η λυση ειναι καταμερισμος εργασιας δηλαδη re ή svs για 30 και κατω (γιατι και αυτα δε τραβανε καλα ψηλα οπως χαμηλα - test tones με μεμονωμενες συχνοτητες και πινακακια οκ γινεται αλλα ταυτοχρονα να κινειται 20 φορε ανα σεκ με μεγαλο excuraion και 100 φορες νε μικρο και διαφορα ενδιαμεσα τοτε δεν θα παιζε τα παντα καλα- εξειδικευση καταμερισμος εργασιας φυσικη) και τα jbl για πανω. το καλο ειναι οτι σε ενα μεσης διασταση χωρο απο τα 30 και κατω συνηθως μονο κορυφες εχεις (γιατι τα 15-25 μηκος κυματος διπλο τριπλο επικαλυπτονται και στην πραξη μονο eq cut θελουν! οποτε οπου και να ειναι το σαμπ και κατευθυντηκο δεν ειναι τοσο χαμηλα ειναι οτι πρεπει αλλα ενα svs και re δε μπορουν να παιξουν καλα και χαμηλα και ψηλα να ειναι πολυ γρηγορα οπως το jbl για να δεσουν. αρα θες και σαμ για 25-30 και κατω και αλλο ενα jbl αν θες να μπορεις να διορθωσεις και καμια ακυρωση πιο ψηλα.
τα jbl αν εχεις μια δυσκολη σκηνη που εχει ταυτοχρονα συχνοτητες και χαμηλα και ψηλα 15-100Ηζ αν τα κροσαρεις πχ στα 30 (-6 db bw filter) απλα πετανε στο υπολοιπο φασμα αλλιως θες δυο και παραπανω και προφανως παιζει waste ισχυος γιατι τα περιοριζεις ψηλα γιατι δεδομενης της καμπυλης του 4645 βαζοντας παραπανω κομματια για να πιανεις 115+ στη θεση ακροασης χαμηλα (πχ ~20Ηζ)αλλα μετα πιανεις ναι 135 ψηλα! οποτε θες αλλου ειδους σαμπ χαμηλα
εκει εχω καταληξει σα συμπερασμα εγω
Επειδή τα λες καλά, και εχουν ενδιαφέρον οι παρατηρήσεις σου, θα σε παρακαλούσα να βάζεις και καμία τέλεια και καμία παράγραφο. Μου βγήκαν τα μάτια για να καταλάβω τι γράφεις.

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Το 4645 κυκλοφορει ακομα πουθενα η το εχουν καταργησει?
1500 καινούργιο! Θες και ενισχυτή! Και αν θες το μπάσο του 4645c θα πρέπει να βάλεις και τον ενισχυτή που λέει η jbl, crown dci 2/1250, crown ma 5000, crown cts 2000 ενα από τούς 3, το εχω δει ακούσει Προσωπικά! Πολύ διαφορά.....

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Ένα θα πω.. Η παρακολούθηση ταινίας στο Μιχάλη είναι μια εμπειρία διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει οι περισσότεροι στα σπίτια μας.
Θα το παρομοιάζα με εκείνα τα αμερικανικά συστήματα που βλέπουμε σε φόρουμ και αναρωτιομαστε εάν παίζουν. Λοιπόν παίζουν και μάλιστα πολύ καλά.
Ο Μιχάλης μας έχει χαμηλό που σε καθηλώνει στην θέση σου αυτό και τίποτα άλλο.
Τόσα χρόνια τον έπρηζα όταν συναντιωμασταν για την εικόνα αλλά τώρα, δεν έχω να πω κουβέντα.
Συγχαρητήρια Μιχάλη για την τρέλα σου, συγχαρητήρια και στο Μανώλη για την δουλειά που έκανε.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.296
Η θέαση και η ακρόαση στον Μιχάλη είναι μια ωραία εμπειρία αναμφισβήτητα.
Μ΄ άρεσε πολύ η ηχοπερατή οθόνη του, με τα ηχεία από πίσω της και με τον ήχο από τα δρώμενα, να βγαίνει κατευθείαν μέσα από την εικόνα που βλέπεις.
Για το μπάσο δεν έχω να πω τίποτα, είναι πολύ δυνατό, ελεγχόμενο, χορταστικό.
Τα 6 θηρία εκεί μέσα βρυχώνται και σε γεμίζουν.
Σε ταινίες ή σε σκηνές που είναι μπασάτες, ακούς αυτό για το οποίο φτιάχτηκαν.
Η εικόνα είναι πολύ ωραία και σε 4Κ και σε 2Κ και η οθόνη είναι μεγάλη και χαμηλά.
Όπως πρέπει να είναι και μάλιστα σε έναν χώρο με θαλπωρή, που σε κάνει καλή διάθεση να κάτσεις να δεις ταινία και να την απολαύσεις.

Ελπίζω Μιχάλη να είσαι ικανοποιημένος πλέον και να μην πάρεις κι άλλα σαμπ και ενισχυτές.
Συγχαρητήρια κι από μένα κι ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.646
Μιχάλη ξέχασα να αναφέρω πως 2 πράγματα σου μείνανε

1. Ένα masking
2. Αυτοκόλλητα στα λαμπάκια.. Please.. χάχαχα με αρρωστησαν
και ένας απινιδωτής σε περίπτωση που κάποιος καλεσμένος τα τινάξει :p:roflmao::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.646
Μην το γελάς καθόλου. Για άτομα που δεν "ξέρουν" και έχουν κανα πρόβλημα υγείας είναι ένα θέμα...

ευκαιρία τουλάχιστον για την ΕΒΒΕ να περάσει ένα τσεκαπάκι

Ο Μιχάλης θα κάνει τον ταξιθέτη...ο επισκέπτης θα καταθέτει τις εξετάσεις στην είσοδο
και αναλόγως την περίπτωση θα έχει διαφορετικό σετάπ :roflmao::roflmao:

Reaction score
4.327
Ρε φίλε στο μυαλό μου είσαι. Όταν έρχεται κάποιος επισκέπτης ο Μιχάλης τον βάζει στη μέση του καναπέ και ο ίδιος κάθεται όρθιος και παίζει με εντάσεις πηγές κ.λ.π. Από μέσα του γελά και περιμένει να δει την αντίδραση του "θύματος" χαχαχ

daharis666

Moderator
Reaction score
82.646
Ρε φίλε στο μυαλό μου είσαι. Όταν έρχεται κάποιος επισκέπτης ο Μιχάλης τον βάζει στη μέση του καναπέ και ο ίδιος κάθεται όρθιος και παίζει με εντάσεις πηγές κ.λ.π. Από μέσα του γελά και περιμένει να δει την αντίδραση του "θύματος" χαχαχ
αααααα...δεν έχει
θα κοπούν αυτά...από δω και πέρα
εμείς ενημερώσαμε τις αρχές
η κατάσταση έχει ξεφύγει
θα θρηνήσουμε θύματα σε λίγο
ε όχι και να ξεκληριστεί ένα φόρουμ ...γιατί ο Μιχάλης θέλει να σπάει πλάκα με τους γήινους?:p:D

Να δεις κανέναν στο πάτωμα να παρακαλάει για την ζωή του.....τι φάση :o:roflmao::lol::roflmao::lol::lolsign:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.479
αυτο ειδα οτι πλεον κανουν και πολλα Αμερικανακια με extreme συστηματα .pa sub για midbass και πολλαπλα sealed 18" για πιο χαμηλα.

αυτο ακριβως εκανε και ο Μανωλης.
τα jbl ειναι μπροστα και παιζουν απο 30 και πανω.
και τα re ειναι στο πλαι και πισω , και κομμενα να παιζουν απο 50 και κατω.
Καλα ρε τερμα, πιο πανω σε ρωτησα για κρος και μου ειπες ολα στα 80Hz! :errwhat:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.900
Να δεις κανέναν στο πάτωμα να παρακαλάει για την ζωή του.....τι φάση :o:roflmao::lol::roflmao::lol::lolsign:
Ακριβώς έτσι ήμουν την πρώτη φορά που πήγα.
[DOUBLEPOST=1513454351][/DOUBLEPOST]
Ελπίζω Μιχάλη να είσαι ικανοποιημένος πλέον και να μην πάρεις κι άλλα σαμπ
Εγώ λέω να μου πουλήσει κανένα, πολλά μάζεψε

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Ένα θα πω.. Η παρακολούθηση ταινίας στο Μιχάλη είναι μια εμπειρία διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει οι περισσότεροι στα σπίτια μας.
Θα το παρομοιάζα με εκείνα τα αμερικανικά συστήματα που βλέπουμε σε φόρουμ και αναρωτιομαστε εάν παίζουν. Λοιπόν παίζουν και μάλιστα πολύ καλά.
Ο Μιχάλης μας έχει χαμηλό που σε καθηλώνει στην θέση σου αυτό και τίποτα άλλο.
Τόσα χρόνια τον έπρηζα όταν συναντιωμασταν για την εικόνα αλλά τώρα, δεν έχω να πω κουβέντα.
Συγχαρητήρια Μιχάλη για την τρέλα σου, συγχαρητήρια και στο Μανώλη για την δουλειά που έκανε.
ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
τα λαμπακια καταφερα τα εκανα και εσβησαν στο marantz και εβαλα αυτοκολλητα στα υπολοιπα.
[DOUBLEPOST=1513584022][/DOUBLEPOST]
Η θέαση και η ακρόαση στον Μιχάλη είναι μια ωραία εμπειρία αναμφισβήτητα.
Μ΄ άρεσε πολύ η ηχοπερατή οθόνη του, με τα ηχεία από πίσω της και με τον ήχο από τα δρώμενα, να βγαίνει κατευθείαν μέσα από την εικόνα που βλέπεις.
Για το μπάσο δεν έχω να πω τίποτα, είναι πολύ δυνατό, ελεγχόμενο, χορταστικό.
Τα 6 θηρία εκεί μέσα βρυχώνται και σε γεμίζουν.
Σε ταινίες ή σε σκηνές που είναι μπασάτες, ακούς αυτό για το οποίο φτιάχτηκαν.
Η εικόνα είναι πολύ ωραία και σε 4Κ και σε 2Κ και η οθόνη είναι μεγάλη και χαμηλά.
Όπως πρέπει να είναι και μάλιστα σε έναν χώρο με θαλπωρή, που σε κάνει καλή διάθεση να κάτσεις να δεις ταινία και να την απολαύσεις.

Ελπίζω Μιχάλη να είσαι ικανοποιημένος πλέον και να μην πάρεις κι άλλα σαμπ και ενισχυτές.
Συγχαρητήρια κι από μένα κι ευχαριστούμε για την φιλοξενία.
ευχαριστω και εσενα Μιχάλη για τα καλα σου λογια.
νομιζω οτι πλεον εχω φτασει εκει που ηθελα παντα , να "ζω" την ταινια.
οσον αφορα την ηχοπερατη σιγουρα εχει τα μειονεκτηματα της αλλα δεν μπορω πλεον να δω ταινια χωρις ηχοπερατη (ισως αγορα μιας καλυτερης αργοτερα)
το κακο με την εικονα πλεον ειναι οτι ετσι οπως εκανε το hdr ο Μανώλης , τωρα θελω να βλεπω μονο hdr και οχι 2k.
[DOUBLEPOST=1513584241][/DOUBLEPOST]
Έλα ρε Μιχάλη και συ... Άλλα 3-4 χωράνε σίγουρα :p Σοβαρά τώρα άμα ήταν κλειστό το σπιτάκι (με τσιμέντο κ.λ.π) 2 re με τα 2 jbl θα ήταν υπεραρκετά)
αυτο με το τσιμεντο επειδη ειχα σκεφτει να το κλεισω γυρω γυρω , δεν ειναι σιγουρο οτι θα χρειαζομουν λιγοτερα, διοτι τα dips και peaks που θα υπηρχαν μετα δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπορουσαν να μαζευτουν τοσο ευκολα οσο τωρα. επειδη υπηρχε αυτη η πιθανοτητα το αφησα.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.324
Members
38.446
Νεότερο μέλος