Home cinema 7.1

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Home cinema 7.1

πριν 5 χρονια (στον πανω χωρο) οταν αγοραζα το sunfire και σε 12 τμ.Στην θεαση του star wars 2 εκει που ο λουκ καρφωνε το σκαφος στο χιονι ειχαμε σηκωθει ορθιοι (νομιζαμε οτι ειχαμε τρακαρει) .Αλλα χρονια αλλες εντασεις

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Home cinema 7.1

οπως ξαναειπα εχει σχεση το gain του ενισχυτη του σαμπ.Εγω παιζω στον ονκιο στο -2,5 και στο σαμπ στο + 10 περιπου τερματιζει στο +30.
Παιζει ρολο και το μεγοθος-διαστασεις του χωρου + η αποσταση ακροασης.
Ο ονκιο τερματιζει στο +12 αν θυμαμαι καλα και βλεπω ταινια στο 75-80 μετα γινεται κουραστικο.Τουμπαλιν στην θεση αναφορα στο 0 , τερματιζοντας στο + κατι (αν θυμαμαι καλα)
Τη γενική ένταση στον Onkyo στο -75 την έχεις;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αναλογα , (παιζω πολυ) ειμαι κοντα σε ρεφερενς λεβελ πανως
one way or another

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Home cinema 7.1

αναλογα , (παιζω πολυ) ειμαι κοντα σε ρεφερενς λεβελ πανως
one way or another
Άσε τα αργυριανά και πες τι γράφει σαν volume o Onkyo στην οθόνη :)

Εσύ Αντώνη στο πόσο έχεις το volume στον Α1;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θα σου πω οταν παω σπιτι, τωρα δεν ειμαι σε θεση να απαντηξω

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema 7.1

Άσε τα αργυριανά και πες τι γράφει σαν volume o Onkyo στην οθόνη :)

Εσύ Αντώνη στο πόσο έχεις το volume στον Α1;
Δεν ξερω γιατι οταν καναμε ρυθμισεις-ακροασεις το κοντρολ το ειχε ο Αργυρης η ο Γιαννης.Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι οι εντασεις σου ξεριζωναν τα σωθικα!Τα λαμπακια των bryston 28b
αναβοσβηναν,αυτο σημαινει 1.2 κιλοβατ ανα καναλι για τα εμπρος συν οι 2 bryston 4b 2 επι 330/καναλι,για εμπρος και πισω ομοιως!Δεν εχω ξανακανει ακροαση απο τοτε γιατι περιμενω τα παιδια για ρυθιση του Α1.Ο Αργυρης μπορει να σου πει περισσοτερα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ψεματα λεει, κατι πιτσονια φαγαμε στο μπαλκονι, και λιγο δικαναλο ακουσαμε στο υπογειο απο ενα παλιομαραντζ:143:

Reaction score
460

ψεματα λεει, κατι πιτσονια φαγαμε στο μπαλκονι, και λιγο δικαναλο ακουσαμε στο υπογειο απο ενα παλιομαραντζ:143:
Εχει δικιο ο Αργυρης κλεισαμε τις πορτες και τρωγαμε πιτσονια εξω γιατι δεν αντεχαμε την ενταση μεσα!!Οσο για το υπογειο πηγαμε μετα για αποτοξινωση.:139:

Reaction score
5.614
Τελικά δε θα μου λυθεί η απορία, η οποία προέρχεται από καθαρή περιέργεια, όχι πως έχει και σημασία.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Home cinema 7.1

Τελικά δε θα μου λυθεί η απορία, η οποία προέρχεται από καθαρή περιέργεια, όχι πως έχει και σημασία.
Πραγματικα δεν γνωριζω σε τι ενδεικτικη σταθμη παιζαμε,δεν ειχα εγω το κοντρολ.Γιαννη Μαρκου,μπορεις να βοηθησεις?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

κουκια σπερνει

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Home cinema 7.1

Λογικα πρεπει να εφαγε εκεινη την ημερα γυρω στα 5 κιλοβατ.Σε επικοινωνια που ειχα με τον Αργυρη εκει περιπου το τοποθετουμε.

Reaction score
150
Αντώνη σχετικά με το sub θα συμφωνήσω με τον Κεφάλα!

Υπάρχει κι άλλο βαθύ μπάσο από αυτό που ακούς και δεν είναι μόνο θέμα έντασης.

Αλλά θέλω να σταθώ εδώ και να σου πω ότι το σύστημα θέλει ρύθμιση στο μπάσο. Αν και όταν τελειώσουμε με αυτό λείπουν χαμηλά (έχω εντοπίσει κάποιες σκηνές) τότε το βλέπουμε.

Επίσης είσαι πολύ τυχερός γιατί ο χώρος σου ηχητικά είναι πολύ καλός και θα το επαληθεύσουμε κάποια στιγμή όσον αφορά τα μπάσα με μια μέτρηση.

Πάω τώρα να ρίξω κανένα τοίχο γιατί λοίπουν ΟΛΟΙ!

Reaction score
15.548

Το ξυλο βλεπω να το τρωω πρωτος εγω και μετα εσυ Σωτηριε...:116:

Reaction score
15.548

Σχετικα με την ενταση του sub.....

Οπως πιστευω οτι το να δηλωνεις μικρα ηχεια(ασχετα εαν ειναι μικρα)δεν ειναι σωστο...το ιδιο πιστευω και για το(α) sub

δλδ ολα τα καναλια πρεπει να δουλευουν ολες τις συχνοτητες και να μην υπαρχει αποκοπη(επεξεργασια)απο τον av....

Θεωρω οτι η συνολικη ποιοτητα ηχου ειναι καλυτερη απο ολες τις αποψεις με την οσο γινετε λιγοτερη επεξεργασια.......

Οποτε...οποιοδηποτε sub και αν βαλεις δεν θα πρεπει να προσθεσεις η να αφαιρεσης ενταση απο τον av......αυτο σημαινει οτι θα ασχοληθεις μονο με την ενταση που σου παρεχει το sub και που στην χειροτερη να παιζει στην μεση της εντασης του...
...... συνηθως ολα φτανουν στο παρα 10 σε εναν σχετικα ισοροποιμενο χωρο απο θεμα αποστασης ηχειων.....

Reaction score
460

Παιδια οτι δεν θα σας αρεσει απο τον ηχο τον Γιαννη θα βαραμε.Αυτος θα κανει τις ρυθμισεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Σχετικα με την ενταση του sub.....

Οπως πιστευω οτι το να δηλωνεις μικρα ηχεια(ασχετα εαν ειναι μικρα)δεν ειναι σωστο...το ιδιο πιστευω και για το(α) sub
θα ηταν ατοπο να ξανακανω ακομα μια αναφορα για το μεγεθος των ηχειων

δλδ ολα τα καναλια πρεπει να δουλευουν ολες τις συχνοτητες και να μην υπαρχει αποκοπη(επεξεργασια)απο τον av....
με τι προσοντα ? να βαλω ενα ηχειο με μικρες μοναδες να προσπαθει να βουτηξει σε θολα νερα για αυτο, μπα, και τα ενισχυτικα πρεπει να ειναι αναλογα

Θεωρω οτι η συνολικη ποιοτητα ηχου ειναι καλυτερη απο ολες τις αποψεις με την οσο γινετε λιγοτερη επεξεργασια.......
σχετικο ειναι αυτο, μια σωστη -ακριβη επεξεργαισα ειναι παντα ποθητη

Οποτε...οποιοδηποτε sub και αν βαλεις δεν θα πρεπει να προσθεσεις η να αφαιρεσης ενταση απο τον av......αυτο σημαινει οτι θα ασχοληθεις μονο με την ενταση που σου παρεχει το sub και που στην χειροτερη να παιζει στην μεση της εντασης του...
...... συνηθως ολα φτανουν στο παρα 10 σε εναν σχετικα ισοροποιμενο χωρο απο θεμα αποστασης ηχειων.....
το θεμα γουστου πολλες φορες μπορει να προβει καταστρεπτικο στο καυμενο το σαμπακι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.753
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l