- Reaction score
- 82.646

θα εξηγεί πολλά πράγματα στον επόμενο νοικάρη...

Μάλλον μάζεψαν υπογραφές στην πολυκατοικίαAποκλειεται.........................
Μπας και μετακομιζεις?
και δεν κατέβασε το avsite για συμπαράσταση έξω από την οικοδομή?Μάλλον μάζεψαν υπογραφές στην πολυκατοικία
μίλα βρε p0uστη!Και στα δικά σας οι υπόλοιποι!
Γιατί δεν ξέρετε τι θα ετοιμάσει ο home cinema profesional.Ο νοών νοείτω!
Εγώ νόμιζα οτι φύγει ήδη.Το άκουγα καιρό!![]()
Έχει είδη νοικιαστή, απο φιλικό ζευγάριΕλπίζω να έχεις αφήσει φωτό με το σύστημα στον μεσίτη....
θα εξηγεί πολλά πράγματα στον επόμενο νοικάρη...![]()
και δεν κατέβασε το avsite για συμπαράσταση έξω από την οικοδομή?![]()
θα μπορούσες απλά να πεις... ότι του το άφησα π0utάνα και έφυγα...Έχει είδη νοικιαστή, απο φιλικό ζευγάρικατι τρυπουλες έχει, λίγο κόλλα και έχει ξεκολλήσει σε κάποια σημεία η μπογιά.....
![]()
λάθος σκεπτικό....όλοι ψοφάμε για τέτοιαΑν κρίνω απο τα like δεν θα ερχόταν κάνεις απο το avsite για συμπαράσταση
![]()
Εγώ θα ερχόμουν απο τους πρώτους ,είμαι και κοντά.Αν κρίνω απο τα like δεν θα ερχόταν κάνεις απο το avsite για συμπαράσταση
![]()
Hung;Μαύρους,τουμπανιάρηιδες
Αν έφερνες τέτοιους θα ερχόταν σίγουρα και ο Αβγδ να χαζέψει κορμιάΕγώ θα ερχόμουν απο τους πρώτους ,είμαι και κοντά.
-Σχόλιο[ Θα έφερνα και το GOLD GYM της γειτονιάς, σημείωση ''έχει διάφορες εθνικότητες μέσα, Πολωνούς ,Βούλγαρους Μαύρους,τουμπανιάρηιδες όλοι''.!]![]()
θα μπορούσες απλά να πεις... ότι του το άφησα π0utάνα και έφυγα...
λάθος σκεπτικό....όλοι ψοφάμε για τέτοια
δεν μπορούμε την αδικία![]()
Εγώ θα ερχόμουν απο τους πρώτους ,είμαι και κοντά.
-Σχόλιο[ Θα έφερνα και το GOLD GYM της γειτονιάς, σημείωση ''έχει διάφορες εθνικότητες μέσα, Πολωνούς ,Βούλγαρους Μαύρους,τουμπανιάρηιδες όλοι''.!]![]()
Αν έφερνες τέτοιους θα ερχόταν σίγουρα και ο Αβγδ να χαζέψει κορμιά![]()
Γιατρε μού εντάξει δεν μαζεψανε υπογραφές, αλλά μερικούς του βλέπω χαμογελαστους απο όταν το μάθανε οτι φεύγωΜάλλον μάζεψαν υπογραφές στην πολυκατοικία
dedicated room 3,90x5m υψος3mΚαι στα δικά σας οι υπόλοιποι!
Γιατί δεν ξέρετε τι θα ετοιμάσει ο home cinema profesional.Ο νοών νοείτω!
Εγώ νόμιζα οτι φύγει ήδη.Το άκουγα καιρό!![]()