- Reaction score
- 3.341
Να το χαίρεσαι κάθε μέρα !
Έχεις κάνει τρομερή δουλειά προσεγμένες αγορές οπότε βουρ στην απόλαυση !
Έχεις κάνει τρομερή δουλειά προσεγμένες αγορές οπότε βουρ στην απόλαυση !

Έγραψες!εγώ πάλι το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι δεν είναι δικό μου![]()
να σε καλα αγορι ευχαριστω!Να το χαίρεσαι κάθε μέρα !
Έχεις κάνει τρομερή δουλειά προσεγμένες αγορές οπότε βουρ στην απόλαυση !![]()
ευχαριστω τιμο! ακομα δεν εχει τελειωσει, ειναι τα surround να μπουνε, να μαυρισει ο τοιχος να μην φενεται η παλια οθονη και διαφορα , εχει ακομα δουλεια!Φιλαράκι να το χαίρεσαι και να το απολαμβάνεις.Το τελικό αποτέλεσμα είναι υπεράνω κριτικής!
Μπράβο!![]()
![]()
δεν έχει εκδηλωθεί κάποιος, χρυσές δουλειές θα έκανε...τη μία οι σύζυγοι, την άλλη οι γείτονες, την παράλλη οι αντιπρόσωποι, πιο πέρα και μερικοί boustides που τρέχουν να βάλουν ότι πιο καινούργιο υπάρχει, όλοι αυτοί δεν μας αφήνουν να χάρουμε το χόμπυ μας!!!! μπωωωω
Εγώ πάλι ο ανάποδος
για να μην κάνει eco Γιάννη η να μην επιρεαζει έστω και λίγο τον ήχο, η μόνη ακαλυπτη επιφάνεια που πρέπει να είναι, είναι από κει που βγενει direct ο ήχος, δηλαδή κόρνες και μεγάφωνα.Την πρόσοψη των front γιατί την κάλυψες με ηχομονωτικό υλικό;
καλα τα βλέπεις!Η δεξιά πλευρά της οθόνης έχει οριζόντιες καμπυλώσεις (σαν ζάρες) ή τα βλέπω λάθος στη φωτογραφία;
δεν καταλαβενω το ερωτημα σου!! οταν ερθεις θα μου πειςΌλο αυτό παίζει;;
ανεφερα πιο πανω!Να ακουσω με την εικονα τι έκανες;
Αλήθεια περιμένω μια απάντηση στο ερώτημα του Γιάννη.
Σε καλό σου βγήκε όμως!εμενα και τα surround απαγορευονται στο σαλονι. ποσο μαλλον καταστασεις cinema .
Όλο αυτό παίζει;;
.
δεν γινόταν και αλλιώς να μπούνε και το κεντρικό ειναι λίγο πιο ψηλά γιατί έχει τρύπα απο κάτω του για να περνάνε τα καλώδιαΤο ύψος των κορνών της μπροστινής τριάδας δέν είναι το ίδιο σε σχέση με το πάτωμα. Έχεις υπερυψώσει το μεσαίο για κάποιο λόγο;
να πω την αλήθεια έχει ξενερώσει λίγοΣτεφανε ολα τελεια .
προσκυνω γιατι δεν ξερω αλλον να εχει σκισει την γατα τοσο πολυ.
εμενα και τα surround απαγορευονται στο σαλονι. ποσο μαλλον καταστασεις cinema .
τους γειτονες τους αρεσε το συστημα , τους ρωτησες αν ακουγεται καλα?![]()
Αυτό έχει σημασία και είναι όλα τα λεφτά!ready!!!!!
Το αποτέλεσμα??!!
Με μια λέξη" μαγευτικό"
με αποζημίωσε με το παραπάνω, ήταν πολύ παραπάνω απο αυτό που περίμενα![]()