HOME SERVER project ερώτηση !!!

Reaction score
4
Απάντηση: HOME SERVER project ερώτηση !!!

Η συγκεκριμένη ματρόσκα πως παίζει απο τον δίσκο του PCιού που προσπαθείς να την παίξεις? Να είναι αποθηκευμένη στον τοπικό δίσκο δηλαδή?

Reaction score
2

Στον σκληρό δίσκο είναι αποθηκευμένη, όχι σε USB εξωτερικό ή τίποτε άλλο! Δεν ξέρω τι γίνεται, με έχει τρελάνει το θέμα γιατί όλοι μου λένε πως δεν θα έπρεπε να έχω πρόβλημα και όμως υπάρχει!

Reaction score
4

Δεν με καταλαβες.
Την ματρόσκα την έχεις σε κάποιο server. Και προσπαθείς να την δεις απο κάποιο PC μέσω δικτύου. Αν την ματρόσκα την είχες τοπικά στο PC παίζει?
Με άλλα λογια το PC σου εχει δυνατότητα να μπορεί να αποδικωποιήσει και να παίξει το συγκεκριμένο αρχείο?

Reaction score
2

Σορρυ, δεν κατάλαβα. Ναι, μια χαρά παίζει, κανένα πρόβλημα!

Reaction score
0

Να ρωτησω κι εγω κατι?
Οταν συνδεεις ενα δισκο στα WHS στον φορμαρει ή οταν κατα την εγκατασταση τον εχεις συνδεδεμενο?
Σκεφτομαι να φτιαξω κι εγω ενα server και εχω 4x1TB που θελω να του βαλω πανω αλλα ειναι ηδη γεματοι δεν θελω να γινει καμια στραβη....
Thanks!

Reaction score
2.859
Nαι τον φορμάρει.Δυστυχώς πρέπει να πάρεις άλλον ένα καινούργιο να τον βάλεις άδειο πάνω να φορμαριστεί και remote να τον γεμίσεις από τον γεμάτο που έχεις από ένα pc σου συνδεδεμένο στο δίκτυο ,να αδειάσει ο γεμάτος να βάλεις και αυτόν επάνω να φορμαριστεί κ.ο.κ.ε
Ελπίζω να μην τα είπα πολύ μπερδεμένα .

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.513
Members
38.708
Νεότερο μέλος