Home Theater με CAV A8M ?!?!??!???!?

Reaction score
0
Γεια χαρα σε ολους! Καινουργιος στο forum, αλλα και καινουργιος στο home theater, ετοιμαζομαι να φτιαξω ενα συστημα, το οποιο πιστευω να βγει παρα πολυ καλο! Εχω καταληξει στον CAV A8M ως ενισχυτη, και (κυριως λογω αδυναμιας τοποθετησης μεγαλων ηχειων, λογω περιεργου χωρου!) για ηχεια, τα Acoustimass 10 της BOSE, αλλα στην θεση των δυο μπροστινων θα μπουν τα BOSE 301, κυριως για να ακουω πολυ καλυτερα σαν 2.1, για την μουσικη μου. Εχει καποιος ειδικος την καλοσυνη να μου πει την αποψη του για την ιδεα μου?!?

Reaction score
2
Για τον CAV, μόνο θετικά.

Για τα Bose, ως πρώην κάτοχος, δεν μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο. Εγώ δεν θα τα ξανά-αγόραζα, εκτός αν είχα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα χώρου, οπότε η επιλογή τους θα ήταν μονόδρομος.

Reaction score
50
Για τον ενισχυτή από ρεύματα άλλο τίποτα (για την κατηγορία του). Μην περιμένεις όμως τα καλούδια των άλλων (HDMI κτλ.). Δε λέω ότι θα έπρεπε να σε απασχολεί κάτι τέτοιο (εμένα δε θα με απασχολούσε ιδιαίτερα) απλά το αναφέρω (αν και φαντάζομαι θα το γνωρίζεις ήδη). Γενικά ο ήχος είναι το δυνατό του σημείο και όχι οι ευκολίες στην εικόνα. Το μόνο που θα με απασχολούσε ίσως θα ήταν η απουσία αυτόματης ρύθμισης, αλλά κι αυτό μια φορά το κάνεις και ξεμπερδεύεις. Εσύ απλά το θα κάνεις manually. Για κοίτα όμως λίγο τι ρυθμίσεις δίνει για το κάθε ηχείο, δεν ξέρω πόση λεπτομέρεια έχει και σ' αυτό τον τομέα.

Για τα Bose κι εγώ δεν έχω την καλύτερη γνώμη. Δεν ξέρω όμως τι χώρο έχεις και τι χρηματικό όριο μήπως και προτείναμε κάτι άλλο. Από την άλλη αν η επιλογή σου βασίζεται σε κάποια ακρόαση που σε ικανοποίησε δεν ξέρω αν έχει νόημα να κοιτάξεις αλλού (εκτός αν δεν έχεις ακούσει κι άλλα ηχεία).

Reaction score
313
Απάντηση: Home Theater με CAV A8M ?!?!??!???!?

Για πολύ μικρά ηχεία, μία πολύ καλή λύση είναι και τα Radius 45, της Monitor Audio...

Reaction score
4.922
Δοκίμασε να δείς και τα μικρά της Audio spectrum eros ίσως είναι σε μέγεθος να βολευτούν , και από ποιότητα σε σχέση με τα bose ....

Reaction score
0
Ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας. Το προβλημα που ουσιαστικα μου δενει τα χερια, ειναι ο χωρος μου, και πιο συγκεκριμενα το γεγονος οτι αν επελεγα ηχεια δαπεδου, το δεξι θα επρεπε να ηταν κολλητα στο τζακι, οποτε θα ειχαμε bar-b-que...!!! Για αυτο και ψαχνομαι για κατι που θα παει ψηλα...! θα κοιταξω παντως και αυτα που μου προτεινατε. Οσο για χρηματικο οριο, θα ηθελα να κρατηθω καπου στα 1500, αντε και κατι παραπανω, για τα ηχεια παντα...

Reaction score
0
...Ειδα και τα Audio Spectrum, και τα Audio Monitor, οτι πρεπει θα ηταν, αλλα και τα δυο ειναι για ενισχυτες μεχρι 100W, οποτε δεν θα δυσανασχετισουν λιγο με τα 160W ανα καναλι του CAV???

Reaction score
384
Mην τα κοιτας τα βατ. Οσο μεγαλυτερος ειναι ο ενισχυτης σου τοσο καλυτερα.
Εγω εχω 400W σε 150W ηχειο. Ισα ισα που δεν παραμορφωνει ο ενισχυτης σου και δεν προκειται να διαλυσεις τα ηχεια, συν το γεγονος οτι εχεις βελτιωση δυναμικων.

Με τα βατ που σου δινει ο κατασκευαστης και την ευαισθησια, βρισκεις ποια ειναι η μεγιστη ενταση που μπορει να παιξει το ηχειο.
Δηλαδη επειδη το οριο ταχυτητητας ειναι 100 χλμ/ωρα, δεν θελεις μια Corvette να πας παλι με 100? Προτιμας αμαξι με τελικη 160?

Ελπιζω να με επιασες....:)

Reaction score
14
.....αλλα και τα δυο ειναι για ενισχυτες μεχρι 100W, οποτε δεν θα δυσανασχετισουν λιγο με τα 160W ανα καναλι του CAV???

Απολύτως...καθόλου! :happy_6:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO