Home Theater PC is dead?

Reaction score
0
Οποιος εχει htpc που ειναι μονο media center μαλλον θα ειναι ποντιος, εκτος και αν εχει κι αλλο pc απο πισω.

Εγώ δηλαδή που έχω δύο τέτοια και δεν θυμάμαι ούτε τι έχω για background θα πρέπει να είμαι σούπερ πόντιος... :107::107::107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Απάντηση: Home Theater PC is dead?

Εγω το ηθελα και το θελω για μουσικη μονο.
Interface σαν του Foobar με τις ευκολιες του δεν βρηκα σε κανενα media player.(εχω me8eter).
HTPC και ξερο ψωμι-dac-και μουσικη απολαυση.

Reaction score
0
Απάντηση: Home Theater PC is dead?

Ουάουυυυυυ:135:....Εκτός το ότι είναι καλοστημένο και έχει καλή τιμή , τα περιφερειακά εξαρτήματα είναι εξωπραγματικά.Ειδικά το μίνι πληκτρολόγιο.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Δεν υπάρχει media player που να μπορεί να αντικαταστήσει ένα σωστό htpc. Βέβαια το 50% + είναι θέμα software και drivers. Θα δώσω ένα παράδειγμα. Έστησα ένα htpc, το οποίο αναπαράγει (πλέον) αψεγάδιαστα 3d υλικό κάθε μορφής, δίνει bitstream ήχο και λόγω software και επεξεργαστικής ισχύς μου επιτρέπει να εφαρμόζω στα αρχεία μου frame interpolation σε όποια κλίμακα επιθυμώ εγώ! Ποιό media player μπορεί να τα κάνει αυτά;
Σίγουρα όλα αυτά απαιτούν ο καταναλωτής να ψάχνεται, αλλά μήπως αυτοί που παίζουν mkv αρχεία τα βρίσκουν στο δρόμο; Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πλέον όλοι ψάχνουν.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.523
Members
38.710