HomeCinema με, Περιπέτειες Θρίλερ Κοινωνικά η Κωμωδίες?

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Όσοι από εμας εχουμε Home Cinema υποθέτω εάν κρίνω από τον εαυτό μου ότι οι Περιπέτειες και τα Θρίλερ έχουν την μερίδα του λέοντος στις επιλογές μας.
Άλλωστε τα Home Cinema <<αποδίδουν καλύτερα>> σε αυτού το είδος τα Film.

Εσείς τι προτιμάτε η τξ σας αρέσει να βλέπετε περισσότερο και γιατί?
Εγώ στο χρόνο πάνω θα δω 100 ταινίες και τα ποσοστά πάνε έως εξής.
Περιπέτειες 55%
Θρίλερ 35%
Κωμωδίες 5%
Κοινωνικά 5%

Reaction score
2
Προσωπικά βλέπω ταινίες γιατί μου αρέσει ο κινηματογράφος και όχι για να δουλέψει το subwoofer ή τα περιφερειακά (που δεν έχω :().
Γι' αυτό το λόγο ποτέ δεν περιορίζω τις επιλογές μου σε συγκεκριμένα κινηματογραφικά είδη. ;)

Reaction score
3
Εγώ πάντως βλέπω πιό πολύ επιστ. φαντασίας, περιπέτειες, κοινωνικά, μουσικά. Όσο για ποσοστά, δεν μπορώ να πω, εξαρτάται από το τι έχω διάθεση να δω.

Reaction score
7
Και εγω του νταβαντουριου ειμαι...
Ετσι κι αλλιως επιλεγεις το σινεμα που θες να πας να δεις μια περιπετεια επειδη σε νοιαζει να ειναι "καλο". Μια κομωδια (ή "φτηνη" σε εφε ταινια) δε σε πολυνοιαζει που θα τη δεις...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τα ποσοστά είναι λίγο δύσκολο να μην είναι αυθαίρετα...
Πάντως η σειρά είναι σίγουρα:
1) Σινεφίλ (αν και ο όρος είναι αρκετά στραμπουλιγμένος...)
2) Μusic DVD
3) Περιπέτειες
4) Θρίλερ
5) Άλλα.

Τουλάχιστον οι κατηγορίες 2 και 3 προσφέρονται εξ ορισμού για την απόλαυση του ήχου. Τώρα τα υπόλοιπα, κατά περίπτωση.

Ωστόσο, είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία να απολαμβάνεις μια ταινία σε ένα home cinema με καλό εξοπλισμό, κατάλληλο για το χώρο που το φιλοξενεί και χωροθετημένο σωστά, αλλά από την άλλη πάντα υπήρχαν ταινίες (ίσως διαφορετικές για τον καθένα) που σε μαγεύουν τόσο πολύ, που και σε μια μονοφωνική TV να τις έβλεπες ούτε που θα το καταλάβαινες καλά-καλά..

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Και εγω πολλες φορες οταν τυχη να δω ενα κοινωνικο και μου αρεσει μετα λεω στον εαυτο μου (τι βλακας που ειμαι και δεν νοικιαζω και αλλες τετοιες ταινιες)
Αφου μου αρεσε αυτη που ειδα.
Αμα η ταινια ειναι ωραια την βλεπεις στο home cinema και ας μην εχει και εφε...
Σιγουρα ομως δεν θα την προτιμησεις οταν εχεις ενα τετοιο συστημα στο σπιτι σου...

(Ισως να την προτιμουσαν οι γειτονες βεβαια αφου χωρις εφε δεν θα τους ενοχλουσε ο ηχος και το sub τοσο πολυ) :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Τις ακριβές παραγωγές και φυσικά να έχουν και καταιγισμό ήχου και εφέ γενικά. Τα υπόλοιπα τα βλέπω στην tv.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Οποιαδηποτε ταινια ειναι καλη σε οποιονδηποτε τομεα, μου κανει. Αν θα επρεπε οπωσδηποτε να τα βαλω σε σειρα, αυτη θα ηταν :Επιστ. φαντασιας, περιπετειες, κωμωδιες, κοινωνικα, θριλερ. Απο κει και περα, ολα τα καλα....ειναι καλα!!!!! :D

Reaction score
0
Επιστ. φαντασιας
Περιπετειες
Μουσικα
Κωμωδιες
Θριλερ
Αν εχουν και αφθονα εφε ακομα καλυτερα

Reaction score
0
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:
Οποιαδηποτε ταινια ειναι καλη σε οποιονδηποτε τομεα, μου κανει. Αν θα επρεπε οπωσδηποτε να τα βαλω σε σειρα, αυτη θα ηταν :Επιστ. φαντασιας, περιπετειες, κωμωδιες, κοινωνικα, θριλερ. Απο κει και περα, ολα τα καλα....ειναι καλα!!!!! :D 
Μαζί σου... Πάντως βλέπω είμαστε αρκετοί οι φίλοι του Sci Fi εδώ! Σήμερα "έφτασε" απ΄το υπερπέραν και η δεύτερη σεζόν του BattleStar Galactica...

Reaction score
62
ΒΛΕΠΩ:
1) Επιστημονικής φαντασίας
2) Περιπέτειες
3) Θρίλερ
4) Κωμωδίες
5) Εποχής
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ:
1) Κομεντί
2) Χαζοκομεντί
3) Χαζοαισθηματικές κομεντί
4) Γενικά ό, τι αρέσει στα κοριτσάκια :p :p

Reaction score
62
P.S το τελευταίο δεν αναφέρεται στα παραπάνω για να μην παρεξηγηθώ από μερικούς! :wink: :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis