bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 57.174
Το χρώμα που χαρακτηρίζει τη honda Κωνσταντίνε είναι το κόκκινο, το γκρι στα θκάμ μάτια είναι κακάσχημο...

Αν ήθελα κάτι ζωντανό, θα έπαιρνα κάτι ζωντανό. Η δύναμη του crf φτάνει και περισσεύει για το 90% των αναβατών εκεί έξω. Όλοι το παίζουν πιστόλια και όταν πατήσουν χώμα ξεκινάνε να φεύγουν τα κακάκια από τα μπατζάκια...Αν του βάλεις και κανα-δυό δοντάκια πίσω μπορεί να ζωντανέψει κιόλας
Ύψος και κιλά;; (και σε πμ αν προτιμάς)Αν ήθελα κάτι ζωντανό, θα έπαιρνα κάτι ζωντανό. Η δύναμη του crf φτάνει και περισσεύει για το 90% των αναβατών εκεί έξω. Όλοι το παίζουν πιστόλια και όταν πατήσουν χώμα ξεκινάνε να φεύγουν τα κακάκια από τα μπατζάκια...
Αμα χώσεις παράδες ζωντανεύει κατά πολύ, έβλεπα έναν χαζόν εψές στο youtube που από 24hp τροχό το έφτασε 37, έδωσε έναν σκαζμό παράδες το γίδι, με τόσες παράδες αγόραζε conpetition μηχανάκι με 50hp από μαμά.
Το πήγα θάλασσα σήμερα το κουρίτσι για στρώσιμο, έκλεψε τη παράσταση, στο δρόμο απέσπασε κολακευτικά σχόλια!! View attachment 389362
Διαφωνώτο ABS, που άμα είχε με χωρίς, αυτό θα επέλεγα!!
Τι τα θες?Ύψος και κιλά;; (και σε πμ αν προτιμάς)![]()
![]()
![]()
Το ABS στις μοτοσυκλέτες είναι περιττό και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνο, όταν δε υπάρχει μόνιμα στο χώμα, χωρίς σύστημα απενεργοποίησης, αυτό μεταφράζεται με σίγουρη πτώση.Διαφωνώ

Τι τα θες?
Μπόι έχω 1.74cm και 75kg
Γι'αυτό σε βόλεψε. Εγώ με 1.90 και 95 κιλά το τερμάτιζα πριν καν ανέβω πάνω χαχαχα!!Τι τα θες?
Μπόι έχω 1.74cm και 75kg
Το ABS στις μοτοσυκλέτες είναι περιττό και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνο, όταν δε υπάρχει μόνιμα στο χώμα, χωρίς σύστημα απενεργοποίησης, αυτό μεταφράζεται με σίγουρη πτώση.
Το θκόμ έχει δικάναλο abs με κουμπί απενεργοποίησης μόνο στο πίσω τροχό, κάτι είναι και αυτό, τουλάχιστον υπάρχει έλεγχος στο χώμα μπλοκάροντας τον τροχό.
Κανένα σοβαρό χωμάτινο όχημα που σέβεται τον εαυτό του δεν διαθέτει abs, θα στα πει και ο κυρ Γιάννης που τα ξέρει καλύτερα!!
Edit.
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα να το καταλάβεις καλύτερα.
Το abs είναι σαν τον Κούλη, είναι τελείως άχρηστος ως πρωθυπουργός, και όμως υπάρχει κόζμος που τον εμπιστεύεται ότι θα τους σώσει![]()
Ακριβώς, αν ήταν και το πρό revalving μοντέλο, ακόμα χειρότερα.Γι'αυτό σε βόλεψε. Εγώ με 1.90 και 95 κιλά το τερμάτιζα πριν καν ανέβω πάνω χαχαχα!!
Τι να το κάνω?Γιαντα δεν πήρες το ραλλύ;