Honda CRF300L

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.219
Είπα ότι δεν θα τους αλλάξω ούτε βίδα, δεν είπα ότι δεν θα του αλλάξω μανέτες!! :biggrin:
Σε όλα τα μηχανάκια αυτού του τύπου βάζω πάντα τις μανέτες της zeta, εξαιρετικές σε αίσθηση και έλεγχο, οι μαμά μανέτες δεν με βόλεψαν ποτέ, δεν έχουν καμία ρύθμιση.
Του πήρα και μια μαγνητική τάπα.
1000014675.jpg

Reaction score
806
Είπα ότι δεν θα τους αλλάξω ούτε βίδα, δεν είπα ότι δεν θα του αλλάξω μανέτες!! :biggrin:
Σε όλα τα μηχανάκια αυτού του τύπου βάζω πάντα τις μανέτες της zeta, εξαιρετικές σε αίσθηση και έλεγχο, οι μαμά μανέτες δεν με βόλεψαν ποτέ, δεν έχουν καμία ρύθμιση.
Του πήρα και μια μαγνητική τάπα. View attachment 389541
Αρχίσαμεεεεεε....

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.219
Αρχίσαμεεεεεε....
Δγιό πράματα θα κάνω:

Α) Θα το φέρω στα μέτρα μου, με ότι αυτό περιλαμβάνει.
Β) Μολις βγει από τη εγγύηση θα ξηλώσω το pair, το μηχανάκι έχει πρόβλημα στη λειτουργία, κυρίως με το μηχανόφρενο.
Θα του βάλω και ένα φίλτρο όταν έρθει η ώρα να πετάξω το χάρτινο, συνήθως στα χωμάτινα βάζω twin air.

Reaction score
806
Δγιό πράματα θα κάνω:

Α) Θα το φέρω στα μέτρα μου, με ότι αυτό περιλαμβάνει.
Β) Μολις βγει από τη εγγύηση θα ξηλώσω το pair, το μηχανάκι έχει πρόβλημα στη λειτουργία, κυρίως με το μηχανόφρενο.
Θα του βάλω και ένα φίλτρο όταν έρθει η ώρα να πετάξω το χάρτινο, συνήθως στα χωμάτινα βάζω twin air.
Ό,τι δεν περιλαμβάνει βίδες δλδ. Μη βγεις και ψεύτης

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.219
Τιμόνι σίγουρα θα αλλαχτεί, θα μπει λίγο μεγαλύτερο και ψηλότερο.
Πατάκια λέω να αλλάξω κάποια στιγμή , θα μπούνε φαρδύτερα και ποιοτικότερα, αυτά που φοράει είναι κυριολεκτικά απ' το σωρό.
Στο θέμα προστασίας θα βάλω κλειστές χούφτες με ενίσχυση και μια μεταλλική ποδιά στο κάρτερ του κινητήρα.
Αυτά έχω στο πλάνο, αυτά κάνω συνήθως σε αυτού του είδους τα μεκανάκια.

Reaction score
806
Αυτά που αναφέρεις είναι βασικά σε όλα σχεδόν τα μηχανάκια ακόμα και πολύ πιο ακριβά και χρειάζονται αλλαγή με το καλημέρα.
Είναι όντως ό,τι χειρότερο θα μπορούσαν να βάλουν

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.118
Γράψε στο GOOGLE πατάκια να δεις τι βγάζει μαρή! :fuckyou:

Reaction score
30.468
Σε όλη την Αθήνα - Αττική λέγονται μασπιέ ή μαρσπιέ.
End of story.
Πατάκια λένε οι γκόμενες τα ταπέτα του αυτοκινήτου .

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.234
Τα του αυτοκινήτου τα λέμε όλοι πατάκια, γκόμενες ούσες και μη, εντός και εκτός Αττικής.
Real end of story.
Ταπέτο είχα ακούσει πριν πολλά χρόνια να το λέει ένας Κτελατζής στα Μεσόγεια...

Reaction score
30.468
Τα του αυτοκινήτου τα λέμε όλοι πατάκια, γκόμενες ούσες και μη, εντός και εκτός Αττικής.
Real end of story.
Ταπέτο είχα ακούσει πριν πολλά χρόνια να το λέει ένας Κτελατζής στα Μεσόγεια...
Εσύ μπορεί να έχεις ακούσει τον μπάρμπα σου από την Ρώμη να τα λέει και καρπέτα. Αδιάφορο .
Το τι λέει ο μπάρμπας σου στην Ρώμη.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.219
Σε όλη την Αθήνα - Αττική λέγονται μασπιέ ή μαρσπιέ.
End of story.
Πατάκια λένε οι γκόμενες τα ταπέτα του αυτοκινήτου .
Σε όλη τη Αθήνα-Αττική που είσαστε με Γαλλικά και πχιάνο, έχω ακούσει να τα αποκαλείται και ποδοστήρια, εκτός των άλλων . :whistling:
Εγώ θα συνεχίσω να τα αποκαλώ πατάκια, γιατί όταν λασπωνουν οι μπότες, τις σκουπιζω από κει :biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio