Hot peppers anyone;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.713
Απάντηση: Hot peppers anyone?

Το βίντεο είναι απόρρητο και μπήκε στο χρηματοκιβώτιό μου.
Μαζί με τα άλλα απόρρητα βίντεο που έχω, όπως τη δολοφονία του Κένεντυ, τις ερωτικές περιπτύξεις του Χίτλερ με την Εύα Μπράουν στο ιδιαίτερο δωμάτιό τους, το μέρος που είναι θαμένος ο Τζίμυ Χόφα, η συντριβή του εξωγήϊνου αστεροειδούς στην Ρωσία, η πτώση του αεροπλάνου της Αμέλια Έρχαρντ κ.λ.π.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Λοιπόν, εμείς βάλαμε φέτος στο μπαξέ έναν σπόρο πιπεριας που φέραμε από Τουρκία και που δεν ξέρω πως λέγεται, ο καρπός όμως εχει το εξής σχήμα- λίγο περίεργο :ειναι πράσινη, ξεκινάει κάτω απ το κότσάνι ίσια, περίπου στη μέση του σώματος της γίνεται σγουρη και στο κάτω μέρος πάλι ισιώνει. Τις βάλαμε για γλυκιές.
Το θέμα αυτής της πιπεριας τελικά ήταν ότι οι οι μισές βγήκαν γλυκιές όντως, και πολύ νοστιμες ,και οι άλλες μισές καυτερες ...του θανατου.
Το συναρπαστικό της υπόθεσης είναι ότι της ψήνεις, τις σερβίρεις, αλλά το τι θα σου τύχει δεν το ξέρεις. Οπότε αν είναι πολλοί στην παρέα του φαγητού εχει πλάκα γιατί παίρνουν όλοι ένα αστείο ύφος την ώρα που τη βάζουν στο στόμα. Αν έχει τύχει γλυκεια, έχουν ύφος " Ουφ, τη γλίτωσα!", αν έχει τύχει καυτερή ......ξέρετε...!!!!

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

...αλλά το τι θα σου τύχει δεν το ξέρεις. Οπότε αν είναι πολλοί στην παρέα του φαγητού εχει πλάκα γιατί παίρνουν όλοι ένα αστείο ύφος την ώρα που τη βάζουν στο στόμα. Αν έχει τύχει γλυκεια, έχουν ύφος " Ουφ, τη γλίτωσα!", αν έχει τύχει καυτερή ......ξέρετε...!!!!
Γ@μ@το!!!

Ρώσικη Ρουλέτα με πιππεριές! :roflmao:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Γ@μ@το!!! Ρώσικη Ρουλέτα με πιππεριές! :roflmao:
Έτσι ακριβώς...Μου αρέσουν τα πικάντικα. Τρελαίνομαι για ξερό σκόρδο ωμό. Το τρώω με όλα τα φαγητά. Το σκόρδο καίει αρκετά σε ανεκτό σημείο.Η πιπεριά όμως όταν είναι καυτερή, δεν παίζεται... Σε στέλνει...Προσωπικά τόσο κάψιμο δεν το αντέχω.:O_o:

Reaction score
1.153

Ηρωας......ηρωας :king:
Έχω μια απορία όμως..........
ποιάν μισείς τόσο για να την φιλήσεις ...........:rolleyes:
Δεν είναι θέμα μίσους,απλά είμαι...παιχνιδιάρης!

Θέλουμε πλήρη ρεπορτάζ... για το μετά... για την επόμενη μέρα κλπ! :laugh:

ΥΓ: Έχεις πάει τουαλέτα...? :rolleyes:
Η επόμενη μέρα...συναρπαστική σχεδόν όσο και η προηγούμενη.Μια υπερβατική εμπειρία γλυκειάς ζεστασιάς που στην κορύφωσή της,ξυπνά μνήμες που πλέον έχουν χαρακτεί ανεξίτηλα στη μνήμη...

για το ηχειο με το ριμπονακι...
Λεπτομέρειες εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?98939-%D4%D1%C9%C4%D1%CF%CC%CF-D-APPOLITO

Reaction score
8.905

16η Γιορτή Πιπεριάς στον Αετό Φλώρινας - Πιπερολογίες 2013
Κάποιος να τους ενημερώσει για το επικείμενο βίντεο... να το παίξουν στην έκθεση...:biggrin:

Reaction score
1.153

Λίγα λόγια για την εμπειρία μου με την Bhut Jolokia...σε αυτήν τη μορφή(ωμή,ανεπεξέργαστη) σίγουρα δεν είναι βρώσιμη.Δεν είναι δηλαδή η πιπεριά που σε ένα BBQ θα την πετάξεις στο κάρβουνο για να "ανάψεις" λίγο τα πράγματα ή θα τη βάλεις στη χωριάτική.Έχω φάει αρκετές καυτερές πιπεριές και ΚΑΜΙΑ δεν ήταν σαν κι αυτήν.Ό,τι έχω φάει διατηρούσε πάντα την αίσθηση του φαγώσιμου,καυτερού μεν φαγώσιμου δε.Αυτές που έστειλα στο Μιχάλη(Jalapenos) είναι όντως αρκετά καυτερές αλλά μια ματιά στα specs(κλίμακα Scoville) αρκεί για να καταδείξει τη διαφορά στη δυναμική τους.10.000 μονάδες η Jalapeno,1.000.000 η Bhut Jolokia.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jalapeño
http://en.wikipedia.org/wiki/Naga_Bhut_Jolokia
Η αίσθηση μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα,όπου η Bhut Jolokia είναι πραγματικά γευστικότατη,φρουτώδης και όξινη,είναι λες και κατάπιες καυστική ποτάσσα.Δεν ξέρω τί γεύση έχει η καυστική ποτάσσα αλλά φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα είναι.Παρανοική αίσθηση καψίματος που δεν θυμίζει σε τίποτα ότι έχεις φάει λαχανικό.Δεν είναι τυχαίο πως στα χωριά της Ινδίας χρησιμοποιούν τις εν λόγω πιπεριές ώς ελεφαντοαπωθητικό,πασαλείβοντας με αυτές τους φράχτες των σπιτιών τους.
Πιπεριά κανείς?

Reaction score
8.905

....Πιπεριά κανείς?
Φιλαράκι όταν ανέβηκα θεσ/κη φέτος δεν σε είδα (κρίμα και για κάποιους άλλους...) επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά... :thumbsup:

Δεν μου απάντησες στο δεύτερο ερώτημα... τουαλέτα πήγες?

Reaction score
1.153

Φιλαράκι όταν ανέβηκα θεσ/κη φέτος δεν σε είδα (κρίμα και για κάποιους άλλους...) επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά... :thumbsup:

Δεν μου απάντησες στο δεύτερο ερώτημα... τουαλέτα πήγες?
Λίγο δύσκολο να με έβλεπες στη Θεσσαλονίκη καθώς πλέον με φιλοξενεί η εξωτική Αλεξανδρούπολη.
Τα της τουαλέτας...είναι η υπερβατική εμπειρία του post 47.Το διασκέδασα σχεδόν όσο και την κατανάλωση της πιπεριάς.

Reaction score
5.880
Σημερα μια φιλη μου εδωσε καμμια 30αρια κομματια από αυτές τις πιπεριες.
Μου ειπε ότι τις λενε καμπανούλες. Την ρωτησα αν καινε,και μου ειπε ότι δεν ξερει,γιατι δεν εχει δοκιμασει ποτε.Τις εχει για διακοσμητικες.
Μολις εφτασα σπιτι επλυνα καλα μια και την δοκιμασα. Αγευστη τελειως λες και τρως πλαστικο.
Τις γνωρίζεται?

Reaction score
1
Το μπουκοβο πως το φτιαχνεις? Εχω κατι πιπεριες που μου δωσε μια γιαγια στην κομοτηνη και καινε σαν διαολος... Μικρες αλλα θαυματουργες

Πως να τις κανω μπουκοβο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas