HTC P3300 ΚΑΙ BLUETOUCH

Reaction score
0
επειδη οπως γνωριζετε οσοι χρησιμοποιειτε το p3300 και σαν navi δεν εχει πολυ καλο σημα σε δυσκολα σημεια,γνωριζει κανεις αν με την χρηση του dluetouch εχει καλυτερο σημα?

Reaction score
0
ενταξει παιδια με καλυψατε πληρως.για να βλεπουν και οι επισκεπτες του site που μπαινουν για να ενημερωθουν οτι οταν εχουν μια απορια εδω θα τους λυθει
ευχαριστω

Reaction score
173
Απάντηση: HTC P3300 ΚΑΙ BLUETOUCH

Φιλε ZPAPAZ για να σου απαντησει καποιος θα πρεπει να το εχει δοκιμασει.
Και νομιζω-οπως λες κι εσυ-οτι καλυτερα ειναι ο επισκεπτης του site να λυνει μια απορια του σωστα παρα να εχει μια λαθος απαντηση!
Οσο για την απορια σου το δικο μου Ρ3300 κλειδωνει ευκολα δορυφορους παντου με οσες εφαρμογες πλοηγησης εχω δοκιμασει.

Reaction score
0
fanisz
το δικος σου κινητο δεν ειναι συγκρισιμο εσυ το εχεις κανει πυραυλοκινητο!!μιλαμε για τα δικα μας τωρα τα απλα και ταπεινα!{ευχαριστω παντως για την απαντηση αν το δοκιμασεις παντως ενημερωσε μας}

Reaction score
173

Οχι ενα ταπεινο κινητακι ειναι.Απλα ειναι full extra.
Αν θελεις πες μας το προβλημα σου ακριβως καθως-τροπο και εφαρμογη-και τι ειναι δυσκολο σημειο.

Reaction score
0
ολοι οι κατοχοι αυτου του κινητου θα ηθελαν να το κανουν Foull extra και φυσικα και εγω πιο πολυ αλλα δυστηχως και να σε ρωτησω φιλε μου πως να το κανω το πολυ πολυ να το τιναξω στον αερα!οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα!!

Reaction score
173
Απάντηση: Re: HTC P3300 ΚΑΙ BLUETOUCH

ολοι οι κατοχοι αυτου του κινητου θα ηθελαν να το κανουν Foull extra και φυσικα και εγω πιο πολυ αλλα δυστηχως και να σε ρωτησω φιλε μου πως να το κανω το πολυ πολυ να το τιναξω στον αερα!οπως και οι περισσοτεροι εδω μεσα!!
Αν κανεις ακριβως οτι λεει εδω

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=581688&postcount=16

δεν θα κανεις κακο σε κανεναν ουτε καν στο πανακριβο τηλεφωνο σου.Γι'αυτο το λογο ειμαστε ολοι εδω για να βοηθαει ο ενας τον αλλο.

Reaction score
0

φιλε μου τα εχω δει και τα εχω διαβασει αλλα δεν.....!!!!!
να στο στειλo με καμια courier να το κανεις αντρακι!!!!το προτιμω απο το να το πιασω στα χερια μου!!!!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop