6 Μαρτίου 2008 #21 giotamike Μηνύματα 5.784 Reaction score 14 Απάντηση: HTC Touche Cruise ή Glofish X-600 Στο κινητό.
6 Μαρτίου 2008 #23 giotamike Μηνύματα 5.784 Reaction score 14 Απάντηση: HTC Touche Cruise ή Glofish X-600 Παρακαλώ.
10 Μαρτίου 2008 #24 Tidal__ Μηνύματα 5.168 Reaction score 11 Καλησπερα! Μπορει καποιος να μου πει ενα προγραμμα για το touch cruise που να αποσυμπιεζει .rar?Επισης αυτα που καταβαζουμε καλο ειναι να τα γραφουμε στη καρτα μνημης η στο κινητο? Ευχαριστω!
Καλησπερα! Μπορει καποιος να μου πει ενα προγραμμα για το touch cruise που να αποσυμπιεζει .rar?Επισης αυτα που καταβαζουμε καλο ειναι να τα γραφουμε στη καρτα μνημης η στο κινητο? Ευχαριστω!
10 Μαρτίου 2008 #25 giotamike Μηνύματα 5.784 Reaction score 14 Απάντηση: HTC Touche Cruise ή Glofish X-600 Εγώ τα αποθηκεύω στην κάρτα μνήμης για να είναι ελαφρύ το κινητό. Εχω την εντύπωση ότι το Resco Explorer αποσυμπιέζει αρχεία. Για κοίταξέ το.
Απάντηση: HTC Touche Cruise ή Glofish X-600 Εγώ τα αποθηκεύω στην κάρτα μνήμης για να είναι ελαφρύ το κινητό. Εχω την εντύπωση ότι το Resco Explorer αποσυμπιέζει αρχεία. Για κοίταξέ το.