HTC TyTN II

Reaction score
173

HTC TyTN II: Διαθέσιμο 20/9/2007

Πλήρη χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα
Windows Mobile® 6 Professional

Διαστάσεις
112 χιλ.(Μ) x 59 χιλ.(Πλ) x 19χιλ.(Π)
Βάρος: 190 γρ. με τη μπαταρία

Πληκτρολόγιο
Συρόμενο 3 θέσεων, QWERTY πληκτρολόγιο

Επεξεργαστής
Qualcomm® MSM7200, 400MHz

Μνήμη
ROM: 256MB
RAM: 128MB

Οθόνη
Οθόνη QVGA ανάλυσης 240x320, 2.8"
Έγχρωμη, αφής, TFT LCD

Επικοινωνία
HSDPA – 3.6mbps
UMTS (tri-band, 850/1900/2100 MHz)
GSM/GPRS/EDGE (quad-band 850/900/1800/1900 MHz)

Φωτογραφική μηχανή
3 megapixel autofocus
Κάμερα για βιντεοκλήση

Ήχος
Ενσωματωμένο μικρόφωνο
Ακουστικό
Δυνατό ηχείο για Ηands-free

Συνδεσιμότητα
- Ασύρματο LAN - Wi-Fi® 802.11b/g
- Bluetooth® 2.0
- Θύρα για κάρτα 3V USIM/SIM
- HTC ExtUSB™
- Θύρα για κάρτα microSD™
- Θύρα σύνδεσης εξωτερικής κεραίας GPS
- Θύρα σύνδεσης εξωτερικής κεραίας GSM/UMTS

Ισχύς
Μπαταρία αποσπώμενη, επαναφορτιζόμενη 1350mAh
Χρόνος αναμονής: έως 350 ώρες σε λειτουργία UMTS και έως 365 ώρες σε λειτουργία GSM
Χρόνος ομιλίας: έως 264 λεπτά σε UMTS και έως 420 λεπτά σε GSM
Τάση ηλ. ρεύματος: 100 ~ 240V, 50/60Hz

Αξεσουάρ
- Φορτιστής ταξιδίου, Καλώδιο HTC ExtUSB™, Στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο, Μπαταρία
- Προαιρετικά: Φορτιστής αυτοκινήτου/ Βάση αυτοκινήτου/Θήκη μεταφοράς

Εφαρμογές προστιθέμενης αξίας
3G βιντεοκλήση
Εφαρμογή βελτίωσης εικόνας για φωτογραφίες και βίντεο
Comm Manager
Task Manager
Εργαλείο Backup
HTC Home™ μενού
Σκάνερ επαγγελματικών καρτών (Αγγλικά μόνο)​

Reaction score
3
Αυτό είναι το Kaiser για το οποίο έχουμε ξαναμιλήσει σε άλλα threads. Περιμένω να το δω από κοντά (θα το έχω για μια, δυο μέρες στα χέρια μου) και μετά να πάω εκεί στη γωνία Ηλία Ηλιού και Φραντζή, στον 3ο όροφο να δω αντιδράσεις.:happy_9:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: HTC TyTN II

Αυτό είναι το Kaiser για το οποίο έχουμε ξαναμιλήσει σε άλλα threads. Περιμένω να το δω από κοντά (θα το έχω για μια, δυο μέρες στα χέρια μου) και μετά να πάω εκεί στη γωνία Ηλία Ηλιού και Φραντζή, στον 3ο όροφο να δω αντιδράσεις.:happy_9:
Οχι μην πας στη γωνια ειναι ικανος να σου κοψει και το χερι μαζι:happy_5:
Υπαρχει ηδη στο πλαισιο

Reaction score
7
Το περιεργάστηκα χτες για καμια ωρίτσα... παντοδύναμο πραγματικά με καλή απόκριση. Επίσης στο χέρι κάθεται πολύ καλύτερα από το TyTN που είναι χοντρό και διαθέτει καλή ποιότητα κατασκευής. Αν και ο τρόπος που σηκώνεται η οθόνη σου δίνει την εντύπωση ότι είναι εύθραυστο. Ψήθηκα να το χτυπήσω αντί για μισθό αλλά το ξανασκέφτομαι...πολλά τα λεφτά!

Reaction score
3
Αυτό που δεν βλέπω πουθενά είναι τι GPS έχει. Λέει ένα γενικόλογο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η γενιά του κ.ο.κ….:?:

Reaction score
3
Νεότερα για το GPS:
Είναι ολοκληρωμένο εντός του επεξεργαστή “Qualcomm”.
Έχει τη δυνατότητα η οποία ονομάζεται A-GPS. Τι κάνει αυτή:
Σε αστικές συνθήκες, όπου η επαφή με τους δορυφόρους είναι αρκετά δύσκολη, ειδικά μέσα στα στενά, χρησιμοποιεί δεδομένα τα οποία στέλνονται από την κεραία της τηλεφωνίας.
Το ερώτημα είναι:
Υποστηρίζει κάτι τέτοιο κάποιο ελληνικό δίκτυο GSM;

Reaction score
173
Απάντηση: HTC TyTN II

• GPS-module basing off SiRF Star III

Μονο αυτο βρηκα.Εμενα μου κανει εντυπωση το οτι αργησε πολυ να ερθει στην αγορα.

Reaction score
620
Έχει Assisted GPS και όχι Sirf III παρόλα αυτά σε όλα τα reviews λένε ότι έχει γρήγορη απόκριση.

Το παρήγγειλα σήμερα από Αγγλικό online shop αν και αμφιταλαντεύτηκα με το επερχόμενο Eten X800 (μιας και είμαι κάτοχος του Eten Μ600) που θα έχει δυνατότερο επεξεργαστή και VGA.

Δείτε και ένα τελευταίο review

http://pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=reviews&id=988

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.707
Βλέποντας στο τεστ το TyTN II δίπλα στο HTC Wizard (QTEC 9100/i-mate K-JAM) διαπίστωσα ότι είναι εξίσου άκομψο και μη πρακτικό.
Επειδή έχω ακόμα το QTEC 9100 (στο συρτάρι), το οποίο το είχα χρυσοπληρώσει (μη χάσω...), μπορώ να πω ότι έκανε σχεδόν τα πάντα, αλλά ποτέ δε με βόλεψε.
Το πληκτρολόγιο δεν το χρησιμοποίησα ποτέ, γιατί πρέπει να έχεις δάχτυλα νεογέννητου ώστε να πατάς ένα μόνο πλήκτρο τη φορά.
Είναι χοντρό και δε σε βολεύει σε καμία τσέπη.
Η οθόνη των 2.8" είναι κατά τη γνώμη μου πολύ μικρή για όλα αυτά που εμφανίζει πάνω της.
Διάβασα ότι και το TyTN II έχει πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας, το βασικό πρόβλημα που είχα με το Wizard.

Reaction score
3
Όπως σου είπα εάν όλα πάνε καλά θα έχω την ευκαιρία να ζήσω δυο μέρες μαζί του, οπότε ελπίζω να βγάλω συμπεράσματα.
Όμως αυτή η κατάσταση με τα κινητά έχει ξεφύγει.
Κάνουν τόσα πολλά πράγματα, αλλά συνήθως τα κάνουν μέτρια προς κακά και έχουν γίνει και τραγικά ευαίσθητα. :pc:
Κοστίζουν και πάάάάρα πολύ.

Reaction score
173
Απάντηση: HTC TyTN II

Και η μπαταρια τους κραταει τοοοοοσο λιγο
Εχεις απολυτο δικιο.Με τα χρηματα αυτα παιρνεις ενα λαπτοπ

Reaction score
14
εγω εχω ακόμα το QTEC 9000 και ειλικρινά η μόνη χρήση που του εκανα είναι skype phone στο γραφείο για τον πρώτο μήνα και μετά browsing στο ιντερνετ και ειδικά στο avsite το βράδυ πριν κοιμηθώ.

890 Ευρώ πεταμένα και λυπημένα! Πολλά ομορφότερα πράγματα μπορούσα να πάρω με τα χρήματα αυτά. Ασε που 2 μέρες μετά που το αγόρασα για κινητό πήγα και πήρα ενα ΝΟΚΙΑ τηλέφωνο να κάνω την δουλειά μου!

Είναι πολύ μεγάλα για τηλέφωνα, πολύ αργά για να κάνεις τίποτε σοβαρό, πολύ μικρά για λάπτοπ και πολύ ακριβά για γκάτζετς. Απλά είναι αλλο ενα γκάτζετ!

Reaction score
2
Εδώ και 5 ημέρες είμαι ευτυχής κάτοχος του ΤYtn II. Θυμάστε πως το υποστήριζα φανατικά σε άλλα threads κυρίως του iphone. Το είχα εντοπίσει από τον Μάρτιο που είχαν δει το φώς της δημοσιότητας τα πρώτα χαρακτηριστικά του και οι εντυπώσεις από τους beta testers. Λοιπόν, με μια κουβέντα το μηχάνημα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Ένα πράγματικό state of the art. Eίναι πολύ πιο έυκολο να αναφέρεις τι ΔΕΝ κάνει. Δεν υπάρχει φορητή τεχνολογία που να μην διαθέτει. Είναι γρήγορο, αξιόπιστο με εκπληκτική κάμερα 3Μ ενώ η έκπληξη για μένα είναι το αστραπιαίο σε απόκριση GPS του. Φορτώνει δεδομένα για τους δορυφόρους από το internet (Φυσικά μπαίνει ασύρματα και τζαμπα μεσω wifi ) ώστε να μειώνει τον χρόνο απόκρισης. Έχει άριστη ποιότητα κατασκευής αλλά μέτρια φορητότητα. (Αν και το τελευταίο είναι το τελευταίο που απασχολεί μιας και δεν θα το χρησιμοποιήσω ως τηλέφωνο). Σε σήμα 3G και GSM είναι άριστο ενώ πολύ έυκολα μπήκα ιντερνετ μέσω GPRS. Eν κατακλείδι:
1. Είμαι ευτυχισμένος που το έχω.
2. Έκανα απίστευτο "κομμάτι" στους συναδέλφους στη δουλειά... !
3. Η ανακλινόμενη οθόνη είναι όλα τα λεφτά.
4. Το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά και γράφεις ΑΝΕΤΑ
5. Είναι πολύ πιο κομψό σε σχέση με τον προηγούμενο Τιτάνα
6. Το GPS του "σκοτώνει¨
7. Εϊναι γρήγορο
8. Έχει απίστευτες ικανότητες διασύνδεσης με ασύρματα δίκτυα παντός είδους
αλλά...
1. Θα ήθελα περισσότερη αυτονομία (2-3 ημέρες αλλά με αρκετές ώρες "παιχνιδιού")
2.Είναι ακριβό. (799)
Εν κατακλέιδι, για όποιον θέλει ΤΗΛΕΦΩΝΟ νομίζω πως υπάρχουν άλλες συσκευές.... Για όποιον όμως θέλει ένα gadget που ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και είναι και τηλέφωνο, το συστήνω ανεπιφύλακτα...
Α! δεν έχει και ραδιόφωνο... (Προσωπικά, σκοτίστηκα)

Reaction score
0
Καλοριζικο και απο μενα Κωστα. :cool_4:
Ριξε και καμμια φωτο ετσι για να ...ζηλευουμε . :happy_9:

Reaction score
2
ok...here it is...
sorry Για την ποιότητα των φωτό είναι πρόχειρες...

Attachments

• 28 KB Προβολές: 28
  • 35,5 KB Προβολές: 40
  • 30,1 KB Προβολές: 25
  • 28,3 KB Προβολές: 29
  • 52,4 KB Προβολές: 35

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ