HTC

Reaction score
2
giotamike said:
Δεν ξέρω αν το έχει αποκτήσει κανένα μέλος, αλλά το HTC TyTN έχει αρχίσει και μου αρέσει πολύ.

http://www.qtek.gr/tytn.html

Έχει κανείς κάτι να πει?
Το έχω δουλέψει και είναι πολύ καλό και γρήγορο, αλλά λίγο παχύ και ίσως όχι με τα καλύτερα υλικά κατασκευής. Για μένα το S200 μπορεί να υστερεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι πιο όμορφο, πιο ποιτικό και πιο portable.

Reaction score
0
Το εχω 2 βδομάδες και είμαι υπερ-ικανοποιημένος, τόσο με τη λειτουργικότητα όσο και με την ευχρηστία.
Επίσης, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα συνηθίζεται και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται το stylus, για τις περισσότερες λειτουργίες του.

Reaction score
14
Μέχρι στιγμής πετάει.

Συγχαρητήρια και στο service της εταιρίας που για πρόβλημα που μου παρουσιάσθηκε προχώρησε στην άμεση αντικατασταση του κινητού επι τόπου.

Και μιας και λένε ότι δεν βγάζει καλές φωτογραφίες ιδού και ένα δείγμα από το αεροπλάνο, χωρίς να κάνω καμία εξαιρετική ρύθμιση...

Reaction score
2
Qtek 9000 rulez!
Δε θα το έλεγα, φίλε μου! Έχω πολλά PPCs και το 9000 είναι το πιο αργό από όλα. Το TyTN του ρίχνει στα αυτιά! Ακόμη και το S200 υπερχρονισμένο στα 260Mhz είναι πιο γρήγορο από το 9000 υπερχρονισμένο στα 624Mhz! Μόνο στο boot είναι πιο γρήγορο το 9000. Για να μη σου αναφέρω τα πλέον γρήγορα (ακόμη και από το TyTN) Eten M600 και βέβαια το Mio A701, που τα πατάει όλα.

Reaction score
13
Δεν θα διαφωνίσω μαζί σου ως προς την ταχύτητα.Αλλά λένε ότι αν "πειράξεις" τα windows που φοράει θα βελτιωθεί πολύ η ταχύτητά του.Επίσης μην ξεχνάς ότι έχει μια φανταστική VGA οθόνη την οποία αν δεις μετά δεν σου κάνει όρεξη να δουλέψεις με τα άλλα που φορούν QVGA) κάτι που δεν διαθέτουν πολλά (προς το παρόν) συν τον σχεδιασμό (στυλ tablet pc ή φορητό) που προσωπικά εμένα μου αρέσει σε σχέση με τα άλλα νεότερα μοντέλα.

Reaction score
2
Καλά, και οι δύο γνωρίζουμε ότι μπορεί να φοράει VGA οθόνη, αλλά αυτή δε λειτουργεί ως TrueVGA, οπότε βλέπουμε ό,τι βλέπουμε σε αυτή απλά σε μεγέθυνση (για να το πω απλά). Λίγα προγράμματα υποστηρίζουν εγγενώς TrueVGA. Ακόμη και το Destinator 6, που κατάφερα με tweak να το κάνω να δείχνει TrueVGA (μαζί με το SPB Pocket PC Tips & Tricks), είναι τόσο αργό λόγω της οθόνης (που χρειάζεται 4πλάσια επεξεργασία από μία QVGA) που ουσιαστικά είναι δώρο άδωρο. Βέβαια, το iGO για κάποιο περίεργο λόγο παίζει καλά και υποστηρίζει και εγγενώς VGA. Χάνει όμως σε χάρτες.

Αν πραγματικά θέλεις να μείνεις με το στόμα ανοιχτό, δες το Sony VAIO UX280 (το έχω φέρει από USA) και μετά πέτα το 9000 στα σκουπίδια...(τρόπος του λέγειν)!

Reaction score
13
Στην VGA ανάλυση σίγουρα δουλεύον προγράμματα στα δάχτυλα του ενός χερίου αλλά δεν μπορούμε να μην αποδεχτούμε ότι ακόμη και με τα QVGA προγράμματα η ποιότητα απεικόνησης που δείχνει το 9000 είναι ένα σκαλί πιο πάνω....Εν πάσει περιπτώσει σε αυτή την περίπτωση είναι το θέμα υποκειμενικό : θες ταχυτητα ή καλή οθόνη ; Στην παρούσα φάση προτιμώ το δεύτερο...προς το παρόν!

Σε τι τιμή το sony όμως?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON