- Reaction score
- 6
Σκέφτομαι να φτιάξω ένα HTPC αλλά έχω κάποιες απορίες και θα θελα την συμβουλή σας.
Το σύστημα θα απαρτίζεται από τα εξής
Ο χρήση του φυσικά θα αφορά αναπαραγωγή εικονας υψηλής ανάλυσης ( και μόνο ) και η απορία μου είναι εάν το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να αντεπεξέλθει μελλοντικά όταν θα βγουν τα HDDVD και BD.
Σε λιγο καιρο που θα έρθουν στην χωρα μας τα πρωτα BD-Rom και τα HD-DVDRom, θα μπορώ προσθέτοντας τα σε αυτό το κουτί να αναπαράγουν τα αντίστοιχα δισκάκια;
Επίσης με το θέμα του ήχου.
Θα πρέπει να προσθέσω νέα καρτα ήχου που να υποστηρίζει το νέο φορματ;
Το σύστημα θα απαρτίζεται από τα εξής
Πρόκειται για το ιδιο σύστημα που ειχε παρουσιάσει πριν περίπου ένα μήνα ο συν-φουρημήτης geokot και αφού ειχε αποκομίσει τα θετικά σας σχόλια σκέφτομαι να ακολουθήσω την επιλογή του.THERMALTAKE VB8001BNS BACH BLACK VFD SCREEN
INTEL CORE 2 DUO E6400 2.13 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX
KINGSTON KVR667D2N5/512 512MB PC5300 667MHZ VALUE RAM x2
GIGABYTE GA-965P-S3
SAPPHIRE ATI X1650PRO 256MB PCI-E LITE RETAIL
WESTERN DIGITAL 250GB 16MB WD2500KS 7200RPM SATA2
ENERMAX EG565AX-VE 535W DUAL FAN NOISE TAKER + PCI-E
Ο χρήση του φυσικά θα αφορά αναπαραγωγή εικονας υψηλής ανάλυσης ( και μόνο ) και η απορία μου είναι εάν το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να αντεπεξέλθει μελλοντικά όταν θα βγουν τα HDDVD και BD.
Σε λιγο καιρο που θα έρθουν στην χωρα μας τα πρωτα BD-Rom και τα HD-DVDRom, θα μπορώ προσθέτοντας τα σε αυτό το κουτί να αναπαράγουν τα αντίστοιχα δισκάκια;
Επίσης με το θέμα του ήχου.
Θα πρέπει να προσθέσω νέα καρτα ήχου που να υποστηρίζει το νέο φορματ;