HTPC και ενισχυτης

Reaction score
0
Καλησπερα,εκαψα την μητρικη και παω για καινουργια.Μια που μου κανει εχει ψηφιακη coaxial εξοδο.Ο ενισχυτης εχει για dvd εισοδο optical και στο cd εισοδο coaxial.
Αν συνδεσω την εξοδο coaxial του υπολογιστη στην εισοδο coaxial του ενισχυτη θα δουλεψει κανονικα?Δηλαδη θα εχω ηχο 5.1 dts dolby κλπ ή επειδη θα ειναι στη εισοδο του cd δεν θα εχω αυτες τις επιλογες?Ειναι θεμα ενισχυτη?
Ξερει κανεις σιγουρα?

Reaction score
0
Έχω την ενύπωση ότι δεν παίζει κάποιον ρόλο και ότι η αντιστοίχηση είναι ενδεικτική από τον κατασκευαστή. Μια φορά εγώ βάζω το Xbox 360 στο MD/CD-R του ενισχυτή.

Reaction score
0
και εγω ετσι νομιζω αλλα δεν ξερω αν θα μου δινει τη δυνατοτητα ο ενισχυτης να εχω τις επιλογες που εχω οταν επιλεγω dvd με οπτικη.
Φοβαμαι μηπως εχω καποιο προβλημα καθαρα λογω "προγραμματισμου" του ενισχυτη.
Κανοντα μια δοκιμη χωρις συνδεσεις,επιλεγοντας CD εχω δυνατοτητα επιλογης dolby prologic I,II αλλα δεν ξερω στην πραξη τι θα γινει..

Reaction score
3
Δοκίμασέ το,αλλά νομίζω θα παίζει κανονικά 5.1 και στην ομοαξονική

Reaction score
7
Κανονικα θα παιξει. Η ενδειξη CD, DVD Κλπ σε εναν ενισχυτη ειναι καθαρα για πρακτικους λογους. Πως θα ηταν αν ειχε αντι για CDκλπ, "1" "2" "3" "4" "5" "6"... θα επρεπε να θυμασαι τι εχεις στο καθενα...

φυσικα θα πρεπει να το υποστηριζει και το προγραμμα αναπαραγωγης στο pc και να του εχεις δηλωσει ως εξοδο ηχου το SPDIF.

Reaction score
0
Δεν είναι αυτονόητο ότι θα το υποστηρίζει. Υπάρχουν ενισχυτές που από την ψηφιακή είσοδο που αντιστοιχεί στο cd, υποστηρίζουν μόνο σήμα PCM 44100HZ 16bit stereo, οπότε σε αυτήν την περίπτωση δεν πρόκειται να ακούσεις ac3 ή dts. Διάβασε το manual του ενισχυτή.

Reaction score
7
Αν η ψηφιακη εισοδος λεει CD ειναι πιθανο. Στους τελευταιους ενισχυτες λεει 1-2-3 κλπ τα οποια τα αντιστοιχεις εσυ στις αντιστοιχες συσκευες....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.640
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale