Γεια και χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Πολλά συγχαρητήρια για την κατάθεση τεχνογωσίας και ψυχής από όλους σας!
Πριν από αρκετούς μήνες μπήκα στη διαδικασία και σύνθεσα ένα HTPC που συνδέθηκε με μια Α786. Προορίζεται μόνο για θέαση και με τα αποτελέσματα είμαι απόλυτα ικανοποιμένος! :105:
Εν τάχυ τα σημαντικότερα parts είναι:
GPU: ΑΤΙ 4550 (ASUS EAH4550)
mobo: ASUS P5Q-EM
CPU: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q8200
Ο ήχος επεγεργάζεται προς στιγμήν απο τον προσεσορα της ATI και μεταφέρεται μέσω HDMI στην tv.
Ηρθε πλέον η ώρα για ένα βημα παρακάτω και να πάω σε πολυκάναλο....
(Ξέρω πως μάλλον δεν απευθύνω την ερώτηση και στο πιο κατάλληλο σημειο του forum αλλά θα ήθελα την γνώμη σας από αντιστοιχες υλοποιήσεις).
Αντιλαμβάνομαι πως η καλυτερη λυση είναι να πάρω ένα πολύκάναλο ενισχυτη με τα κατάλληλα ηχεία. (Σωστά ? προτασεις....)
Λογικα θα χρησιμοποιηθεί πλέον η onboard κάρτα ήχου με οπτική.
Θα μπορούσατε να μου δόσετε κάποιες κατευθύνσεις, προτάσεις.....
Πολλά συγχαρητήρια για την κατάθεση τεχνογωσίας και ψυχής από όλους σας!
Πριν από αρκετούς μήνες μπήκα στη διαδικασία και σύνθεσα ένα HTPC που συνδέθηκε με μια Α786. Προορίζεται μόνο για θέαση και με τα αποτελέσματα είμαι απόλυτα ικανοποιμένος! :105:
Εν τάχυ τα σημαντικότερα parts είναι:
GPU: ΑΤΙ 4550 (ASUS EAH4550)
mobo: ASUS P5Q-EM
CPU: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q8200
Ο ήχος επεγεργάζεται προς στιγμήν απο τον προσεσορα της ATI και μεταφέρεται μέσω HDMI στην tv.
Ηρθε πλέον η ώρα για ένα βημα παρακάτω και να πάω σε πολυκάναλο....
(Ξέρω πως μάλλον δεν απευθύνω την ερώτηση και στο πιο κατάλληλο σημειο του forum αλλά θα ήθελα την γνώμη σας από αντιστοιχες υλοποιήσεις).
Αντιλαμβάνομαι πως η καλυτερη λυση είναι να πάρω ένα πολύκάναλο ενισχυτη με τα κατάλληλα ηχεία. (Σωστά ? προτασεις....)
Λογικα θα χρησιμοποιηθεί πλέον η onboard κάρτα ήχου με οπτική.
Θα μπορούσατε να μου δόσετε κάποιες κατευθύνσεις, προτάσεις.....