HTPC

Reaction score
2
32άρι δίσκο ρε φίλε?Τι θα πρωτοβάλεις εκεί μέσα?

Επίσης οι ψύκτρες που έχεις επιλέξει χωράνε στο origenae?

Τέλος να σου προτείνω το skroutz της Γερμανίας στο οποίο βρίσκεις και χαμηλές τιμές και μεγάλη ποικιλία.Βέβαια αν πχ πάθει κάτι αναγκάζεσαι να το στείλεις Γερμανία...Θα μου πεις τι να πάθει ένα case,λέμε τώρα:

www.idealo.de

Reaction score
1
32 γιατι θα εχει μονο το λειτουργικο κ τα apps. ολες μου οι ταινιες ειναι μεσα σε ενα WD Sharespace 8TB σε αλλο δωματιο το οποιο κανει stream στο ΗΤPC.

Reaction score
1
Ενα εχω να πω... φυσαει!

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι το μαυρο παει με τα υπολοιπα μηχανιματα αλλα λερωνει ευκολα.

Reaction score
1.214
Απάντηση: HTPC

Mε γεια...:137:

Πανεμορφο κουτακι , συν οτι τα εχεις ολα τακτοποιημενα μεσα..:137:

Καλες θεασεις !

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.198
Απάντηση: HTPC

Καλορίζικο! Από θόρυβο εντάξει;

Reaction score
2
Φιλαράκι καλορίζικο το εργαλείο του και σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς όσο περισσότερο μπορείς!!!Από design σκίζει,το ίδιο κάνει φαντάζομαι και σε θέμα επιδόσεων.Φοβερό είναι.

Επίσης να μας γράψεις εντυπώσεις από τον ssd!

PS:Το Enermax κορυφή???

Reaction score
1
O Enermax σκιζει. πραγματικα ειναι αθορυβος. οι aftermarket ψυκτρες χωρεσαν μεσα στο κουτι χωρις κανενα προβλημα. Οι θερμοκρασιες στο κουτι ειναι χαμηλες αλλα απο τη στιγμη που το κουτι δεν εχει κανενα σκληρο μεσα παρα μονο τον SSD δεν ειναι καθολου παραξενο.
Τωρα οσο η ταχυτητα του SSD ειναι πιο γρηγορο απο ενα HDD αλλα το κυριοτερο ειναι οτι ειναι αθορυβος. Εξαλλου ΗΤΡC εφτιαξα και η μειωση του θορυβου ειναι το συμαντικοτερο. Βεβαια εαν καποιος αποφασισει να αγορασει SSD θα ελεγα να παει για 64GB minimum.
Αυτο που θελω να κανω τωρα ειναι να ασχοληθω με κανενα BD rip και εκει θα καταλαβω τις επιδοσεις του συστηματος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.558
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος