http://www.technixx.gr/

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To digitalo που έχει ίδια διεύθυνση με το παραπάνω Link το έχω ξανακούσει...

Από εκεί και πέρα καλύτερα κάποιος θεσσαλονικιός να μας πει καθώς η έδρα της εταιρίας είναι εκεί...

Βέβαια οι τιμές τους είναι πολύ καλές...

Είδα την philips 9830 (ναι την lcd με το 1920Χ1080) στα 3680 Ευρώ την στιγμή που η καλύτερη τιμή που έχω βρεί μέχρι σήμερα είναι στα 4200 περίπου!!!

Να το ψάξουμε λίγο...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Το technixxx είναι το υποκατάστημα του digitalo.de στην Ελλάδα. Μέχρι πριν λίγο καιρό ονομαζόταν digitalo.gr αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο άλλαξε ονομασία.

Έχω ψωνίσει 2-3 φορές από αυτούς. Οι τιμές τους είναι λίγο πιο ακριβές από τις αντίστοιχες Γερμανικές.

Τα προϊόντα τους έρχονται από Γερμανία και παραλαβές υπάρχουν κάθε εβδομάδα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το technixxx είναι το υποκατάστημα του digitalo.de στην Ελλάδα. Μέχρι πριν λίγο καιρό ονομαζόταν digitalo.gr αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο άλλαξε ονομασία.

Έχω ψωνίσει 2-3 φορές από αυτούς. Οι τιμές τους είναι λίγο πιο ακριβές από τις αντίστοιχες Γερμανικές.

Τα προϊόντα τους έρχονται από Γερμανία και παραλαβές υπάρχουν κάθε εβδομάδα.
Και από εγγύηση τι γίνεται Σπύρο;

Καλύπτουν;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
τα προίόντα που αγόρασα είχαν πανευρωπαϊκή εγγύηση αλλά τους είχα ρωτήσει παλιότερα και μου είχαν πει ότι άμα παρουσιαστεί πρόβλημα με την εδώ αντιπροσωπεία αναλαμβάνουν αυτοί την επίλυση τη διαφοράς...

Reaction score
0
Είδα την philips 9830 (ναι την lcd με το 1920Χ1080) στα 3680 Ευρώ την στιγμή που η καλύτερη τιμή που έχω βρεί μέχρι σήμερα είναι στα 4200 περίπου!!!

Να το ψάξουμε λίγο...
Για δες και NOMATICA...μονο 3,123 ευρα για την 37 9830
Ειμαι ετοιμη να την παρω αλλα θα ηθελα να την δω πρωτα.

Reaction score
1
Τα site digitalo.de και digitalo.gr ειναι συγγενικά και οι διαφορές στις τιμές μεταξύ τους είναι ..Χαωτικές...!!!!! Τα ίδια προιόντα εχουν μεγάλες διαφορές απο χώρα σε χώρα, και οι τιμές ΜΟΝΟΝ του αντίστοιχου Γερμανι΄κού ειναι καλες.... Συμφωνώ μα το NOMATICA οτι εχει πολύ καλλιτερες τιμες, οπως επίσης και το TECHNIKdirekt.de. To Ελληνικό digitalo .gr που εχει μετονομαστεί σε technixx.gr εχει απλά τιμές ΛΙΓΟ καλλίτερες απο τις τιμές λιανικής στα Καταστήματα...!!!!!! :o

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για δες και NOMATICA...μονο 3,123 ευρα για την 37 9830
Ειμαι ετοιμη να την παρω αλλα θα ηθελα να την δω πρωτα.
Αν μένεις στην Αθήνα έλα στην Έκθεση Εικόνα-Ήχος... Ρώτησα στην Philips και μου είπαν ότι θα την έχουν εκεί και ίσως έχουν και την 42άρα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τα site digitalo.de και digitalo.gr ειναι συγγενικά και οι διαφορές στις τιμές μεταξύ τους είναι ..Χαωτικές...!!!!! Τα ίδια προιόντα εχουν μεγάλες διαφορές απο χώρα σε χώρα, και οι τιμές ΜΟΝΟΝ του αντίστοιχου Γερμανι΄κού ειναι καλες....
μετά την μετονομασία σε technixx έχουν αλλάξει και ι τιμές του Ελληνικού προς το καλύτερο, δεν ξέρω όμως το γιατί...

Reaction score
7
Αν μένεις στην Αθήνα έλα στην Έκθεση Εικόνα-Ήχος... Ρώτησα στην Philips και μου είπαν ότι θα την έχουν εκεί και ίσως έχουν και την 42άρα...
Παλι Philips? Αφου σου χαλασε η αλλη....
Να δεις τις Bravia....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: http://www.technixx.gr/

Hitmanone καλώς ήρθατε στο AVSite.

Εφόσον θέλετε να κάνετε καταγελλία τότε οφείλετε να στείλετε τα πραγματικά σας στοιχεία(όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας) με pm σε κάποιον συντονιστή ή διαχειριστή του AVSite άμεσα αλλιώς το post σας θα διαγραφεί.

Σας ευχαριστώ,
Στριφτός Γιώργος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: http://www.technixx.gr/

Επίσης η γλώσσα γραφής στο AVSite είναι τα Ελληνικά και όχι τα greeklish.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas