Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Και από εγγύηση τι γίνεται Σπύρο;Το technixxx είναι το υποκατάστημα του digitalo.de στην Ελλάδα. Μέχρι πριν λίγο καιρό ονομαζόταν digitalo.gr αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο άλλαξε ονομασία.
Έχω ψωνίσει 2-3 φορές από αυτούς. Οι τιμές τους είναι λίγο πιο ακριβές από τις αντίστοιχες Γερμανικές.
Τα προϊόντα τους έρχονται από Γερμανία και παραλαβές υπάρχουν κάθε εβδομάδα.
Για δες και NOMATICA...μονο 3,123 ευρα για την 37 9830Είδα την philips 9830 (ναι την lcd με το 1920Χ1080) στα 3680 Ευρώ την στιγμή που η καλύτερη τιμή που έχω βρεί μέχρι σήμερα είναι στα 4200 περίπου!!!
Να το ψάξουμε λίγο...
Αν μένεις στην Αθήνα έλα στην Έκθεση Εικόνα-Ήχος... Ρώτησα στην Philips και μου είπαν ότι θα την έχουν εκεί και ίσως έχουν και την 42άρα...Για δες και NOMATICA...μονο 3,123 ευρα για την 37 9830
Ειμαι ετοιμη να την παρω αλλα θα ηθελα να την δω πρωτα.
μετά την μετονομασία σε technixx έχουν αλλάξει και ι τιμές του Ελληνικού προς το καλύτερο, δεν ξέρω όμως το γιατί...Τα site digitalo.de και digitalo.gr ειναι συγγενικά και οι διαφορές στις τιμές μεταξύ τους είναι ..Χαωτικές...!!!!! Τα ίδια προιόντα εχουν μεγάλες διαφορές απο χώρα σε χώρα, και οι τιμές ΜΟΝΟΝ του αντίστοιχου Γερμανι΄κού ειναι καλες....
Που, ποτε ? Ευχαριστω για την πληροφορια...Αν μένεις στην Αθήνα έλα στην Έκθεση Εικόνα-Ήχος... Ρώτησα στην Philips και μου είπαν ότι θα την έχουν εκεί και ίσως έχουν και την 42άρα...
Παλι Philips? Αφου σου χαλασε η αλλη....Αν μένεις στην Αθήνα έλα στην Έκθεση Εικόνα-Ήχος... Ρώτησα στην Philips και μου είπαν ότι θα την έχουν εκεί και ίσως έχουν και την 42άρα...