Humax HDCI-2000 firmware version 1.00.05 !!!!!

Reaction score
6
Για να ετοιμάζεστε σιγά-σιγά για αναβάθμιση.....

Οι νέοι HDCI-2000 δέκτες πωλούνται αυτή τη στιγμή με το νέο firmware v1.00.05 !!!!
8)

Reaction score
0
Καλώς σας βρήκα. Είναι η πρώτη συμμετοχή μου στο Forum.
Από τη Κυριακή το βράδυ έχω κατεβάσει τη νέα έκδοση. Μόλις άνοιξα τον αποκωδικοποιητή, υπήρχε σχετική κάρτα και απλά καολούθησα τις οδηγίες. Ήταν πολύ απλό. Δεν έχω εντοπίσει πάντως καμία ουσιαστική διαφορά, αν και έχω ήδη διάφορα προβλήματα (πχ. αλλάζει μόνος του τα ονόματα στις λίστες, όπως τις είχα τροποποιήσει).Κάνω διάφορα τέστ και θα σας ενημερώνω για τυχόν προβλήματα. Γενικά είναι πολύ γρήγορος (σε σχέση με άλλους που έχω τεστάρει σε διάφορα φιλικά σπίτια) αλλά φυσικά δεν συγκρίνεται η εικόνα του (και δεν λέω μόνο για τα HD κανάλια), ακόμη και στα απαράδεκτα (τριτοκοσμικά, από άποψη ποιότητας) κανάλια της NOVA. To σημαντικό του πάντως μειονέκτημα είναι οι μόλις 5 λίστες αγαπημένων (ακόμη και ο προιστορικός NOKIA 9800 που είχα μέχρι τώρα είχε περίπου 13.
Φιλικά :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
panagtas καλώς όρισες....

Την νέα έκδοση την κατέβασες από δορυφόρο με ΟΤΑ ?

Μήπως ήταν η προηγούμενη 1.00.04 που είναι διαθέσιμη σε ΟΤΑ εδλω και λίγο καιρό?

Γιατί στο επίσημο site της Hiumax δεν λέει τίποτε σχετικό...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Τι αλλαγές-βελτιώσεις έχει;
Να προσθέσω και γώ εδώ μήπως τέσταρε κανείς αν βελτιώνεται η συμβατότητα με Irdeto Cams ?

Reaction score
0
Πρίν από ένα λεπτό μπήκα στο επίσημο site του Humax και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ σε version 1.00.05 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Όταν πάω σπίτι θα κοιτάξω και την ΟΤΑ :( :( :(

Reaction score
0
Φίλιππος Αδαμίδης said:
Κάποιος που έχει το νέο δέκτη, ας κάνει ένα backup το firmware να το πάρουμε και εμείς
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Πώς γίνεται κάτι τέτοιο ??????????????

Reaction score
0
Καλό είναι να μη βιαζόμαστε να περνάμε τα νέα firmware αν δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Ας τρέξουν δύο βδομάδες σε όσους ήδη τα έχουν, να δούν ότι δεν υπάρχουν bugs και το περνάμε μετά.

Reaction score
6
Τίποτα και εδώ.....
Είσαι σίγουρος spilegou ????
Ξέρεις δορυφόρο-transpoder ????
Και προπαντώς, ποιά έκδοση είναι????

Reaction score
0
Πρίν από 1 λεπτό μπήκα στο site της Humax για κανένα update , αλλά ....................τίποτα :( :( :(

Reaction score
152
spilegou said:
ΟΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 21/6/06 19.00  8) 8) 8)
SORRY GUYS.... :oops: :oops: :oops:
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ .04...
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ TOPIC ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑ.... :oops: :oops: :oops:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
κι ενώ από την humax δεν υπάρχει κανένα νέο για την έκδοση 1.00.05 του λογισμικού δείτε τι αλλαγές φέρνει

- BBC HD plays perfect
- receiver is slow on channel change
- hdmi to dvi works perfect but colour slightly duller than using component
- trex cam and dragon cam work perfect

http://www.minhembio.com/forum/lofiversion/index.php/t122181-350.html

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος