Humax HDCI-2000 OTA upgrade 1.00.15 !!!

Reaction score
6
Στον Hotbird , freq: 12476H SR: 27500 FEC: 3/4 , οι κάτοχοι του HDCI-2000 μπορούν να αναβαθμιστούν στην v.1.00.15 !!!
Μην με ρωτάτε τι αλλαγές έχει το νέο software, δεν έχω πλέον τον συγκεκριμένο δέκτη
Από ξένο forum:
According to some sources........- menu reacts quicker to commands, better compatibillity with some CAMs like Reality CAM, Cyfrowy Polsat, AstonCrypt. But still can't use with this firmware modul ZetaCam.
It is possible to loose saved information, so it is recommended to rescan after downloading firmware.
I have done it and it seems little, little, little bit quicker for zapping and clearing channels.....

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Humax HDCI-2000 OTA upgrade 1.00.15 !!!

Εγώ έκανα την αναβάθμιση και μπορώ να πώ ότι όντως υπάρχει διαφορά καταρχήν στην ταχύτητα αλλαγής των καναλιών και των μενού, επίσης παρατήρησα ότι πλέον τα HD κανάλια, "έρχονται" πιό γρήγορα και ή ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη απο πρίν.

Μου αναγνώρισε άμεσα και την T-Rex cam...

Δεν μου κατέστρεψε τα αποθηκευμένα κανάλια. Ηταν όπως και πριν.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Εγώ έκανα την αναβάθμιση και μπορώ να πώ ότι όντως υπάρχει διαφορά καταρχήν στην ταχύτητα αλλαγής των καναλιών και των μενού, επίσης παρατήρησα ότι πλέον τα HD κανάλια, "έρχονται" πιό γρήγορα και ή ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη απο πρίν.

Μου αναγνώρισε άμεσα και την T-Rex cam...

Δεν μου κατέστρεψε τα αποθηκευμένα κανάλια. Ηταν όπως και πριν.
ακριβώς τα ίδια παρατήρησα κι εγώ...

Reaction score
385

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του δέκτη , να προσπαθούν ακόμα με νέα filmwares να βελτιώσουν ορισμένα προβλήματα!

Reaction score
0
Posi ora pire i oli diadikasia? Ego prospathisa na to kano xtes, pire 4(!) ores mexri na teleiosei kai meta mou evgale ena Error 14(an thimamai kala) kai kollise! Anagkastika na ton vgalo apo to reyma! Eytyxos meta doulepse kanonika!

Reaction score
3
Εμένα μου είπε ο γιός μου εχτές ότι είχε γίνει πριν δύο εβδομάδες :)
Τώρα τι βελτιώνει, δεν ξέρω - release notes δεν έχει και στο site τους έχουν ακόμη την 1.00.07 wall_1

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Humax HDCI-2000 OTA upgrade 1.00.15 !!!

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του δέκτη , να προσπαθούν ακόμα με νέα filmwares να βελτιώσουν ορισμένα προβλήματα!
Πάλι καλά να λες...

Άλλοι βγάζουν μια αναβάθμιση και μετά την ξεχνάνε την συσκευή...

Reaction score
385
Απάντηση: Re: Απάντηση: Humax HDCI-2000 OTA upgrade 1.00.15 !!!

Πάλι καλά να λες...

Άλλοι βγάζουν μια αναβάθμιση και μετά την ξεχνάνε την συσκευή...
Προσωπικά θεωρώ ανεπίτρεπτο από μια μεγάλη εταιρεία του χώρου σαν την humax να μην έχει καταφέρει να φτιάξει ένα καλό filmware.
Eπειδή τυχαίνει να έχω τον Homecast HS 5101 CI εδώ και 11 μήνες να προσθέσω πως και αυτός είχε προβλήματα στα πρώτα του λειτουργικά, αλλά μετά τον Ιούλιο φαίνεται να ξεπεράστηκαν και έκτοτε δεν χρειάστηκε να ξανασχοληθώ με το θέμα αυτό.

Reaction score
3
Εγώ δεν βλέπω κανένα σοβαρό πρόβλημα πάντως. Βέβαια μπορεί να βοηθάει και το γεγονός ότι είναι ο πρώτος μου δέκτης και δεν έχω συγκριτικό :)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Posi ora pire i oli diadikasia? Ego prospathisa na to kano xtes, pire 4(!) ores mexri na teleiosei kai meta mou evgale ena Error 14(an thimamai kala) kai kollise! Anagkastika na ton vgalo apo to reyma! Eytyxos meta doulepse kanonika!
Η διαδικασία πήρε περίπου 15 λεπτά μαζί με τα reboot.

Μετά δούλευε άψογα.
Εχεις καλό σήμα ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλά μου δουλεύει και εμένα...

Έγινε πιο γρήγορος ο δέκτης. Όμως δυστυχώς και εγώ πρέπει να έχω το πρόβλημα του deliol και να θέλω αλλαγή πλακέτας...

Reaction score
1
Όπως πάντα, όλα τα κουφά σε μένα συμβαίνουν! Ο δικός μου Humax αναβαθμίστηκε ουσιαστικά από μόνος του! :cool_11:

Πάει μια μέρα το έτερον ήμισυ να δει τα αγαπημένα της πολωνέζικα στο Cyfra+ και μόλις άνοιξε τον δέκτη, προφανώς της έβγαλε το μήνυμα ότι βρήκε νέο firmware και ρωτούσε αν θα έκανε την αναβάθμιση. Το έτερον ήμισυ που δεν τα πάει καλά με τα αγγλικά του πάτησε YES και μόλις πέρασε κάμποση ώρα και δεν έβλεπε εικόνα, πάει και τον κλείνει και μάλιστα από τον γενικό διακόπτη από πίσω! Ένας θεός ξέρει μάλιστα πόσες φορές να το έκανε αυτό, σε μένα παραδέχτηκε μόνο τη μία! :happy_9:

Γυρνάω κάποια στιγμή στο σπίτι, κι εκείνη έρχεται όλο παράπονο: «Χάλασε ο δέκτης και δεν πιάνει κανένα κανάλι»! Πάω λοιπόν και τον ανοίγω και βλέπω ότι αρχίζει να μετράει τα L, κι αναρωτιέμαι τι διάολο έπαθε, ούτε καν πήγε το μυαλό μου ότι ο δέκτης προσπαθούσε να αναβαθμίσει το firmware! Μετά από κανένα τέταρτο τελείωσε και όλα είναι μια χαρά: ο δικός μου φορούσε ακόμα το πρώτο firmware, το πανάρχαιο 1.00.03, με αποτέλεσμα να μου κάνει reboot κάθε λίγο και λιγάκι στα HD κανάλια και κάποιες άλλες φορές να κάνει σπασίματα στην εικόνα. Όλα αυτά εξαφανίστηκαν με το νέο firmware και τώρα είναι πιο γρήγορος στις αλλαγές καναλιών. :cool_4:

Πάντως το κυριότερο πρόβλημα που έχω, δεν μου το έλυσε. Δεν έχω δηλαδή ακόμα εικόνα από τα τρία HD κανάλια που είναι στη κάρτα του Cyfra+, δηλαδή τα National Geographic HD, Canal + Film HD και Canal+ Sport HD, παρόλο που έχω τον ήχο τους κανονικά! Τα νεύρα μου!!! :mad_3:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μήπως και εσύ έχεις το γνωστό πρόβλημα με την πλακέτα;;;

Γιατί μάλλον και εγώ το έχω καθώς βλέπω με σπασίματα όλα τα κανάλια του euro1080...

Reaction score
385
Απάντηση: Re: Humax HDCI-2000 OTA upgrade 1.00.15 !!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ;590408
Πάντως το κυριότερο πρόβλημα που έχω, δεν μου το έλυσε. Δεν έχω δηλαδή ακόμα εικόνα από τα τρία HD κανάλια που είναι στη κάρτα του Cyfra+, δηλαδή τα National Geographic HD, Canal + Film HD και Canal+ Sport HD, παρόλο που έχω τον ήχο τους κανονικά! Τα νεύρα μου
Παναγιώτη, έβλεπες δηλαδή πριν τα συγκεκριμένα κανάλια και δεν μπορείς τώρα?
Έχεις συνδρομή σε αυτά? γιατί νομίζω ότι διατίθενται σε ξεχωριστό πακέτο.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Humax HDCI-2000 OTA upgrade 1.00.15 !!!

Παναγιώτη, έβλεπες δηλαδή πριν τα συγκεκριμένα κανάλια και δεν μπορείς τώρα?
Έχεις συνδρομή σε αυτά? γιατί νομίζω ότι διατίθενται σε ξεχωριστό πακέτο.

Λευτέρη, δες την αναλυτική απάντησή μου στο σχετικό θέμα για να καταλάβεις τι παίζει…

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=591423#post591423

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.427
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim