HX906PX

Reaction score
43
παιδια τι γνωμη εχετε γιαυτο;
http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/home-theater-system/LG-HX906PX.jsp
εχετε καποια καλητερη προταση σαυτα τα χρηματα;
η τεχνολογια με τα καθετα ηχειακια που εχει,λεει τιποτα;οντως διμιουργει την αισθηση να ερχετε ο ηχος απο πανω,η ειναι απλα ενα διαφημηστικο κολπο;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Απάντηση: HX906PX

Άγνωστο καθότι δεν έχει τύχει να το πετύχω πουθενά.

Πάντως τα συστήματα all in one συνήθως έχουν παρόμοια ηχητική συμπεριφορά(δλδ για κανά μπαμ-μπουμ καλά είναι),οπότε αυτό που ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις είναι αν σε καλύπτουν οι δυνατότητες του και οι εισόδοι-εξόδοι που προσφέρει.

Reaction score
43
Re: Απάντηση: HX906PX

δηλαδη φιλε μου αν δεν χρειαζομαι wifi,smart tv κ.τ.λ. να παρω ενα πιο οικονομικο λες ε;σαν ποιοτητα ηχου δεν θα εχουν διαφορες;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.728

Εγώ πιστεύω θα έχουν μικροδιαφορές στον ήχο.

Reaction score
43
επισης αν καποιος εχει ακουσει την τεχνολογια με τα εξτρα ηχειακια που διμιουργουν surround 7.1,απο πανω προς τα κατω,να μου πει αν αξιζει και αν οντως διμιουργουν αυτη την αισθηση η ειναι απλα διαφημηστικο κολπο της lg.μια παρομοια τεχνολογια εχει και η samsung με την προσθηκη 2 ηχειων στις μπροστινες κολονες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

δηλαδη φιλε μου αν δεν χρειαζομαι wifi,smart tv κ.τ.λ. να παρω ενα πιο οικονομικο λες ε;σαν ποιοτητα ηχου δεν θα εχουν διαφορες;
Εγώ πιστεύω θα έχουν μικροδιαφορές στον ήχο.
To αυτό,για το οποίο όμως δεν ξέρω αν αξίζουν την χρηματική διαφορά.Αυτό εσύ θα τ' αποφασίσεις.

Reaction score
43
φιλε gstriftos μιας και βλεπω οτι εισαι γνωστης να σε ρωτησω,εχω εναν denon 1610,τον ειχα με ενα set 5 ηχειων της koda,τα 2 κολονες.αλλα απο θεμα ποιοτητας surround και εντασης δεν ειμουνα ευχαρηστημενος,και ειδικα οταν ακουσα το hx906px,υπηρχε μεγαλη διαφορα στο surround.πιστευεις οτι δεν εκανα σωστο συνδιασμο ενισχυτη με ηχεια και οτι αν παρω αλλα θα εχω καλητερο αποτελεσμα;η οντως να πουλησω και τον ενισχυτη (τα ηχεια ταδωσα) και να παρω το hx906px;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

πιστευεις οτι δεν εκανα σωστο συνδιασμο ενισχυτη με ηχεια
Ναι.
Το 906 πόσο έχει περίπου;

Reaction score
43

to 906 το εχω βρει 430.επιδη ηταν μικρος ο ενισχυτης σε watt και τα ηχεια γαιδουργια γιαυτο ειχα προβλημα;αν βαλω μικρα ηχεια αλλα καλα θα εχω καλητερο αποτελεσμα απο ενα all in one home cinema λες;μαυτα τα jbl θαχω καλο αποτελεσμα κατα τη γνωμη σου; http://www.jbl.com/EN-EU/Products/Pages/ProductSupportDetails.aspx?PID=SCS200.5BK/230

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Nαι το αποτέλεσμα θα είναι πιο ισοροπημένο,αλλά το LG είναι πιό εντυπωσιακό.
Δεν ξέρω και πόσα τμ είναι ο χώρος σου.

Δεν ξέρω αν τα 430 που κοστίζει το LG είναι για σένα οικονομική υπέρβαση(εσύ ξέρεις τα οικονομικά σου).
Αν μπορείς να κάνεις υπομονή για να φτάσεις περίπου το 700-800άρι για ένα σετ 5.1 ηχείων (πχ κάτι τέτοιο) τότε θα είχες ένα set το οποιό θα ήταν και αναβαθμίσιμο σε βάθος χρόνου,κυρίως με κάποιον καλύτερο ενισχυτή.Αν δεν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση τότε πάρε το LG.Απλά να ξέρεις ότι αν χρειαστεί να αλλάξεις κάτι τότε το LG δεν αναβαθμίζεται,οπότε ουσιαστικά έχεις ρίξει 430ε στον Καιάδα.

Reaction score
43

ok,σευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια.

Reaction score
43

αλλη μια ερωτηση, βρηκα σε προσφορα τα roister ht3300.τι πιστευεις οτι θα εχω καλητερο αποτελεσμα απο to lg;η λογο μικρου ενισχυτη θα εχω παλι το ιδιο προβλημα;επισης τα ηχεια ειναι 6Ωκαι ο ενισχυτης 8Ω,θα εχω προβλημα;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Λογικά ναι θα είναι καλύτερα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.033
Members
38.638
Νεότερο μέλος