HXEIA sansui spx 7900

Reaction score
9
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας! Ένας φίλος έχει τα συγκεκριμένα ηχεία. απόλυτα λειτουργικά με κάποια χτυπήματα στα καλύμματα. Μήπως γνωρίζετε σε τι τιμή μπορού να πουληθούν?

Attachments

Reaction score
9
100€ max
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια αλλά όπως βλέπω, 50€ κανουν μονο τα διακοπτάκια σύμφωνα με τα site που ανέφερε ο John Markou. Δυστυχώς τα 7900 δεν τα βρήκα σε ενεργή αγγελία, μόνο τα 8900 που είναι 6 δρόμων kai 220w σε αντίθεση με τα 7900 που είναι 5 δρόμων και 160w. Στο ebay υπάρχει 1 ζευγάρι στα 3000€. Σίγουρα δεν κάνουν τόσο, αλλά δε νομίζω να κάνουν 100€ max. Ευχαριστώ πάντως ιδιαίτερα για τον χρόνο και το post.

https://www.ebay.co.uk/itm/Sansui-SP-X8900-Pair-of-speakers-4-Way-6-speakers-All-original-case-and-tweeters/233587276282?hash=item3662e2f9fa:g:d4oAAOSwIedbCphQ

Reaction score
2.337
Διάβασε εδώ και εχε στα υπόψη ότι είναι του 2005 το θέμα.

Reaction score
7.032
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια αλλά όπως βλέπω, 50€ κανουν μονο τα διακοπτάκια σύμφωνα με τα site που ανέφερε ο John Markou. Δυστυχώς τα 7900 δεν τα βρήκα σε ενεργή αγγελία, μόνο τα 8900 που είναι 6 δρόμων kai 220w σε αντίθεση με τα 7900 που είναι 5 δρόμων και 160w. Στο ebay υπάρχει 1 ζευγάρι στα 3000€. Σίγουρα δεν κάνουν τόσο, αλλά δε νομίζω να κάνουν 100€ max. Ευχαριστώ πάντως ιδιαίτερα για τον χρόνο και το post.

https://www.ebay.co.uk/itm/Sansui-SP-X8900-Pair-of-speakers-4-Way-6-speakers-All-original-case-and-tweeters/233587276282?hash=item3662e2f9fa:g:d4oAAOSwIedbCphQ
Λογικά ο φίλος που πρότεινε το κατοστάρικο θα θέλει να τα πάρει :lol:
Χώρια την πλάκα αν είναι σε καλή κατάσταση πιστεύω πως 250 ευρώ είναι μία πολύ τίμια πρόταση και για τον πωλητή και τον αγοραστή.

Reaction score
715

Reaction score
9
1 τεμάχιο εδώ για 75

2 εδώ για 200 δολάρια

https://www.usaudiomart.com/details...ui-spx7900-speakers-classic-sound-and-design/

και όσο ψάχνουμε θα βρίσκουμε.

Kanakiani ευχαριστώ για την ιδέα αλλά μάλλον αδίκησες την πρόθεση μου για συμμετοχή στο ποστ, δεν ενδιαφέρομαι.
Αν σκεφτείς πως στην πρώτη είναι τρακαρισμένα τα tweeter και του εχει μείνει ένα που πρέπει να το σπρώξει όσο όσο γιατί όλοι ζητούν ζευγάρι είναι οκ.... καλή η τιμή.... Στη δεύτερη περίπτωση νομίζω πως είναι υπερβολικά τα 200$ αν σκεφτείς πως έχουν ξεβάψει όλα απο τον ήλιο.... τα woofer έχουν γίνει καφέ αν παρατήρήσεις και στα κοντινά έχουν ξεφτίσει εντελώς....οπότε δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση νομίζω.... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.411
Αυτά στο ebay είναι 3000 λίρες αγγλίας. δεν ξέρω ισοτιμία αλλά με το app βγαίνουν 3496 e .

Reaction score
7.067
Σε τετοιου είδους συσκευές θα δεις πολύ κουφές τιμές,αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τα ηχεία ,δεν ξέρω πόσο αξίζουν,αλλά μπορώ να σου πω πόσο μπορούν να πουληθούν. Η τιμή που αναφέρθηκε πιο πάνω (και παρεξηγήθηκε) θεωρώ οτι είναι απολύτως ρεαλιστική και ίσως και "αισιόδοξη". Δεν θα ίσχυε το ίδιο αν είχαμε να κάνουμε με ένα ενισχυτικό της εταιρείας,αντίστοιχης ηλικίας. Νομίζω οτι αν λάβεις υπόψη σου και την ταλαιπωρία απο τα τηλέφωνα,παζάρια κλπ,μάλλον δεν έχει νόημα να μπει κανείς στην διαδικασία πώλησης.

Reaction score
2.337
Ευχαριστώ πολύ! Το κοινοποίησε και ο φίλος παραπάνω το συγκεκριμένο. Νομίζω αρκετά υψηλή τιμή (αν πουλήθηκαν) δεδομένης της ταλαιπωρίας τους...
Πουλήθηκαν, γράφει sold. Και τα περιγράφει σαν Excellent 9/11

Reaction score
9
Eσυ πάντως ζητάς 500..... τι μας ρωτάς όμως αφού έχεις ήδη βάλει αγγελία με την τιμή αυτή? (τα στοιχεια εχουν σβηστει για ευνοητους λογους).

View attachment 205017
Αγαπητέ φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για το ειρωνικό σου σχόλιο αλλά νομίζω πως αναφέρω πως είναι φίλου και όχι δικά μου.... Δε θα είχα κανένα θέμα να το γράψω.... Κάθε άλλο....
Επίσης ρωτάω για τιμή επειδή μου ζήτησε ο ίδιος κάποιες πηροφορίες.... Έχεις δεί κάπου αγγελία με το όνομά μου? Αν έχεις δεί κάποια με το επώνυμο μου όπως στο username θα ήθελα να την κοινοποιήσεις στο forum λοιπόν.... Ο καθένας μπορεί να ζητήσει ότι θέλει.... εγω ρωτήθηκα και ως μέλος του forum θεώρησα χρήσιμη τη βοήθειά σας για να τη ζητήσω.
Καλό θα ήταν λοιπόν πρίν ειρωνευτούμε να διαβάζουμε τι ακριβώς ειρωνευόμαστε.... Αν δηλαδή εγώ θέλω να πουλήσω ένα αυτοκίνητο honda το βάλω στο car και ρωτήσω έναν φίλο που είναι σε ενα forum πληροφορίες? τι φάση?
Το username μου είναι το επώνυμό μου.... Τα στοιχεία μου στη διάθεση όλων... Αν έχεις βρεί κάποια αγγελία στα στοιχεία μου θα ήθελα να μου την κοινοποιήσεις εδώ για να μη νομίζουν και οι υπόλοιποι που ασχολήθηκα και καταχράστηκα τον χρόνο σου...
Αν όχι... Λυπάμαι γιατί δε γνωριζόμαστε κάν.
Την αγγελία την διάβασα που έχει ακριβώς το ίδιο κείμενο... Του έχω στείλει για να δεί τι έγραψα.... Αλλά σίγουρα δεν είναι απο δικό μου προφίλ. Κοινοποίησε λοιπόν τα στοιχεία... στο fb το προφίλ μου είναι almpanis spyros.

Ευχαριστώ
Ε να το συζητησουμε λιγο
Έχω απαντήσει παραπάνω στον φίλο για αυτό που έγραψε

Ευχαριστώ πολύ

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.382
Μην παρεξηγείστε άδικα καλέ. ;) Η τιμή στην οποία θα πουληθούν τελικά είναι η αξία τους.

Reaction score
9
Μην παρεξηγείστε άδικα καλέ. ;) Η τιμή στην οποία θα πουληθούν τελικά είναι η αξία τους.
Δεν είναι θέμα παρεξήγησης αλλά όπως παρουσιάζεται το γεγονός από τον φίλο παραπάνω είναι σαν να εκμεταλλεύομαι και δεν έχω τέτοια πρόθεση... εκτός απο αυτό.... Νομίζω ευκολότερο θα ήταν να έβαζα μια αγγελία εδώ ή στο προφίλ μου στο fb παρά να κάνω όλη αυτή την ιστορία.

Reaction score
2.337
Πάντως έριξε και την τιμή ο φίλος σου στα 350 ευρώ. Είναι και φίλος του avsite στο Facebook απ' ότι φαίνεται. Θα μπορούσε να ασχοληθεί ο ίδιος, να μη σε βάλει σε κόπο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab