Μίλησα μαζί του για το θέμα που προέκυψε και μου είπε πως την έχει βάλει ένας γνωστός του που το συζήτησε για να δοθούν με μια τιμή για να δει πόσο θα του προτείνουν (spyros katseris γιατί έψαξα και εγώ την αγγελία που ανέφερε ο tanto). Δημόσια ανάρτηση είναι και κακώς έκρυψε το όνομα...Αν θες να κάνεις τον έξυπνο απο το πουθενά, να τον κάνεις σωστά τουλάχιστον !Πάντως έριξε και την τιμή ο φίλος σου στα 350 ευρώ. Είναι και φίλος του avsite στο Facebook απ' ότι φαίνεται. Θα μπορούσε να ασχοληθεί ο ίδιος, να μη σε βάλει σε κόπο.
Επειδή του είπα πως είμαι σε ένα forum μου ζήτησε να ρωτήσω....Του μετέφερα όσες πληροφορίες μου δώσατε εχθές και οκ... Ίσως για αυτό μειώθηκε και η τιμή. Η πώλησή τους πρακτικά δεν είναι κάτι που με αφορά... Εγώ απλά μια συμβουλή ζήτησα απο εδώ και δε μου ζητήθηκε καν να αναρτήσω κάποια αγγελία ούτε για εκείνον.... Αν ήταν δικά μου, προφανώς θα είχα βάλει μια αγγελία εδώ κ στο δικό μου προφίλ στο fb... Και προφανώς η τιμή εδώ θα ήταν χαμηλότερη απο ότι στο fb όπως γίνεται συνήθως και στα μοτοσυκλετιστικά forum που συμμετέχω εδώ κ χρόνια.
Δεν έχω ιδέα αν γράφει ο συγκεκριμένος κάτι ή αν τον γνωρίζει κάποιος απο το forum, τυχαία εγώ δεν είμαι στο group του fb αλλά μόνο εδώ. Αλλα και να ήμουν, πάλι εδώ θα έστελνα γιατί νομίζω πως όσοι ασχολούνται με τα threads είναι περισσότερο <<ικανοί>> να σου δώσουν τα φώτα τους σε κάτι γιατι το fb το τρώει η μαζικότητα που καταστρέφει και την πληροφορία.
Απλά δε μου άρεσε καθόλου το ύφος του συνφορουμίτη να με εκθέσει, καθώς δε νομίζω να έδωσα κάποιο δικαίωμα να γραφτεί κάτι τέτοιο. Αντιθέτως ευχαριστούσα έναν έναν όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό. Τέλος πάντων...
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ και πάλι όλους όσους γράψανε. Είτε 500 είτε 350 είτε 100 πουληθούν προσωπικά το ίδιο μου κάνει. Του μετέφερα όσα μου έχετε αναφέρει και ας τα πουλήσει όπου θέλει... Δε μου ζήτησε να βάλω κάποια αγγελία εγώ.
Απλά οι όλες παραπάνω συζητήσεις μας ήταν στα πλαίσια σχολιασμού αγγελιών και μόνο. Αν και όποτε πουληθούν, θα σας ενημερώσω για την τιμή τους πάντως, έτσι για την ιστορία!
Ευχαριστώ