HXEIA sansui spx 7900

Reaction score
9
Πάντως έριξε και την τιμή ο φίλος σου στα 350 ευρώ. Είναι και φίλος του avsite στο Facebook απ' ότι φαίνεται. Θα μπορούσε να ασχοληθεί ο ίδιος, να μη σε βάλει σε κόπο.
Μίλησα μαζί του για το θέμα που προέκυψε και μου είπε πως την έχει βάλει ένας γνωστός του που το συζήτησε για να δοθούν με μια τιμή για να δει πόσο θα του προτείνουν (spyros katseris γιατί έψαξα και εγώ την αγγελία που ανέφερε ο tanto). Δημόσια ανάρτηση είναι και κακώς έκρυψε το όνομα...Αν θες να κάνεις τον έξυπνο απο το πουθενά, να τον κάνεις σωστά τουλάχιστον !
Επειδή του είπα πως είμαι σε ένα forum μου ζήτησε να ρωτήσω....Του μετέφερα όσες πληροφορίες μου δώσατε εχθές και οκ... Ίσως για αυτό μειώθηκε και η τιμή. Η πώλησή τους πρακτικά δεν είναι κάτι που με αφορά... Εγώ απλά μια συμβουλή ζήτησα απο εδώ και δε μου ζητήθηκε καν να αναρτήσω κάποια αγγελία ούτε για εκείνον.... Αν ήταν δικά μου, προφανώς θα είχα βάλει μια αγγελία εδώ κ στο δικό μου προφίλ στο fb... Και προφανώς η τιμή εδώ θα ήταν χαμηλότερη απο ότι στο fb όπως γίνεται συνήθως και στα μοτοσυκλετιστικά forum που συμμετέχω εδώ κ χρόνια.
Δεν έχω ιδέα αν γράφει ο συγκεκριμένος κάτι ή αν τον γνωρίζει κάποιος απο το forum, τυχαία εγώ δεν είμαι στο group του fb αλλά μόνο εδώ. Αλλα και να ήμουν, πάλι εδώ θα έστελνα γιατί νομίζω πως όσοι ασχολούνται με τα threads είναι περισσότερο <<ικανοί>> να σου δώσουν τα φώτα τους σε κάτι γιατι το fb το τρώει η μαζικότητα που καταστρέφει και την πληροφορία.
Απλά δε μου άρεσε καθόλου το ύφος του συνφορουμίτη να με εκθέσει, καθώς δε νομίζω να έδωσα κάποιο δικαίωμα να γραφτεί κάτι τέτοιο. Αντιθέτως ευχαριστούσα έναν έναν όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό. Τέλος πάντων...

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ και πάλι όλους όσους γράψανε. Είτε 500 είτε 350 είτε 100 πουληθούν προσωπικά το ίδιο μου κάνει. Του μετέφερα όσα μου έχετε αναφέρει και ας τα πουλήσει όπου θέλει... Δε μου ζήτησε να βάλω κάποια αγγελία εγώ.

Απλά οι όλες παραπάνω συζητήσεις μας ήταν στα πλαίσια σχολιασμού αγγελιών και μόνο. Αν και όποτε πουληθούν, θα σας ενημερώσω για την τιμή τους πάντως, έτσι για την ιστορία!

Ευχαριστώ

Reaction score
7.067
Αγαπητέ φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για το ειρωνικό σου σχόλιο αλλά νομίζω πως αναφέρω πως είναι φίλου και όχι δικά μου.... Δε θα είχα κανένα θέμα να το γράψω.... Κάθε άλλο....
Επίσης ρωτάω για τιμή επειδή μου ζήτησε ο ίδιος κάποιες πηροφορίες.... Έχεις δεί κάπου αγγελία με το όνομά μου? Αν έχεις δεί κάποια με το επώνυμο μου όπως στο username θα ήθελα να την κοινοποιήσεις στο forum λοιπόν.... Ο καθένας μπορεί να ζητήσει ότι θέλει.... εγω ρωτήθηκα και ως μέλος του forum θεώρησα χρήσιμη τη βοήθειά σας για να τη ζητήσω.
Καλό θα ήταν λοιπόν πρίν ειρωνευτούμε να διαβάζουμε τι ακριβώς ειρωνευόμαστε.... Αν δηλαδή εγώ θέλω να πουλήσω ένα αυτοκίνητο honda το βάλω στο car και ρωτήσω έναν φίλο που είναι σε ενα forum πληροφορίες? τι φάση?
Το username μου είναι το επώνυμό μου.... Τα στοιχεία μου στη διάθεση όλων... Αν έχεις βρεί κάποια αγγελία στα στοιχεία μου θα ήθελα να μου την κοινοποιήσεις εδώ για να μη νομίζουν και οι υπόλοιποι που ασχολήθηκα και καταχράστηκα τον χρόνο σου...
Αν όχι... Λυπάμαι γιατί δε γνωριζόμαστε κάν.
Την αγγελία την διάβασα που έχει ακριβώς το ίδιο κείμενο... Του έχω στείλει για να δεί τι έγραψα.... Αλλά σίγουρα δεν είναι απο δικό μου προφίλ. Κοινοποίησε λοιπόν τα στοιχεία... στο fb το προφίλ μου είναι almpanis spyros.

Ευχαριστώ

Έχω απαντήσει παραπάνω στον φίλο για αυτό που έγραψε

Ευχαριστώ πολύ
Στοιχεία δεν κοινοποιώ, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και κακώς κοινοποιείς και τα δικά σου (εγώ έχω σβήσει το όνομα από την αγγελία). Η αγγελία όπως λες δεν είναι δική σου, αλλά, είναι δεν είναι, λίγη σημασία έχει,για το ίδιο πράγμα μιλάμε. Στο πρώτο μήνυμα σου ρωτάς τα μέλη του φόρουμ, σε ποια τιμή μπορούν να πουληθούν τα ηχεία, όταν ήδη κάπου άλλου υπάρχει αγγελία πώλησης και φυσικά τιμή. Και φυσικά είναι δικαίωμα σου να ζητάς όσα θέλεις για τα ηχεία σου ή για ότι άλλο θέλεις.
Πού είναι το λάθος? Απλά λες ψέμματα και αυτό είναι λάθος. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου ή του φόρουμ. Καμία ειρωνεία, απλά η συμμετοχή σε ένα φόρουμ προϋποθέτει ειλικρίνεια.

"ένας φίλος πουλάει αυτά τα ηχεία, σε αυτή την κατάσταση, ζητάει 500 και έχει φάει τρελό κράξιμο, πόσο να ζητήσει για να φύγουν?"

Απλά, ξεκάθαρα, αληθινά, είναι μικρός ο κόσμος.

Last edited:

Reaction score
9
Στοιχεία δεν κοινοποιώ, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και κακώς κοινοποιείς και τα δικά σου (εγώ έχω σβήσει το όνομα από την αγγελία). Η αγγελία όπως λες δεν είναι δική σου, αλλά, είναι δεν είναι, λίγη σημασία έχει. Στο πρώτο μήνυμα σου ρωτάς τα μέλη του φόρουμ, σε ποια τιμή μπορούν να πουληθούν τα ηχεία, όταν ήδη κάπου άλλου υπάρχει αγγελία πώλησης και φυσικά τιμή. Και φυσικά είναι δικαίωμα σου να ζητάς όσα θέλεις για τα ηχεία σου ή για ότι άλλο θέλεις.
Πού είναι το λάθος? Απλά λες ψέμματα και αυτό είναι λάθος. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου ή του φόρουμ. Καμία ειρωνεία, απλά η συμμετοχή σε ένα φόρουμ προϋποθέτει ειλικρίνεια.
Στοιχεία δεν κοινοποιώ, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και κακώς κοινοποιείς και τα δικά σου (εγώ έχω σβήσει το όνομα από την αγγελία). Η αγγελία όπως λες δεν είναι δική σου, αλλά, είναι δεν είναι, λίγη σημασία έχει,για το ίδιο πράγμα μιλάμε. Στο πρώτο μήνυμα σου ρωτάς τα μέλη του φόρουμ, σε ποια τιμή μπορούν να πουληθούν τα ηχεία, όταν ήδη κάπου άλλου υπάρχει αγγελία πώλησης και φυσικά τιμή. Και φυσικά είναι δικαίωμα σου να ζητάς όσα θέλεις για τα ηχεία σου ή για ότι άλλο θέλεις.

"ένας φίλος πουλάει αυτά τα ηχεία, σε αυτή την κατάσταση, ζητάει 500 και έχει φάει τρελό κράξιμο, πόσο να ζητήσει για να φύγουν?"

Απλά, ξεκάθαρα, αληθινά, είναι μικρός ο κόσμος.

Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα... Αρχικά λές πως έχω βάλει αγγελία και με ειρωνέυεσαι οτι κοροϊδεύω και τώρα λές να βάλω

Τελικά είναι δικά μου ή όχι?

Τι φάση?

Ποινικό αδίκημα είναι να κοινοποιείς κάποιο προσωπικό δεδομένο χωρίς κάποια συγκατάθεση. Προσωπικό δεδομένο δεν είναι η αγγελία γιατί είναι κοινοποιημένη σε όλους, όπως επίσης και Όνομα προφίλ. Ποινικό είναι αν κοινοποιηθεί κάποιο δεδομένο που δεν έχει παραχωρηθεί με συγκαταθεση ή κάποια ιδιωτική συνομιλία....Για να ξέρουμε και τι λέμε Τα δικά μου προσωπικά δεδομένα είναι επιλογή μου να τα δώσω εφόσον εμπλέκομαι κάπου και το έκανα απο σεβασμό σε όσους ασχολήθηκαν.
Την αγγελία την έχει βάλει προφανώς μετά γιατί έδωσε αυτό που σας έγραψα... Αλλά που είναι και το κακό στο κάτω κάτω.... Θα κάνουμε δικαστήριο αυτή τη στιγμή για κάτι? Να του κάνω μια μήνυση γιατί έχει αγγελία ενώ εγώ ζήτησα τα φώτα σας για λογαριασμό του? Να ζητήσω και συγγνώμη?

Νομίζω καλό θα είναι να κλείσει αυτό το thread γιατί έχει χάσει λίγο τον προσανατολισμό του.

Last edited:

Reaction score
5.360
... αυτό το thread... έχει χάσει λίγο τον προσανατολισμό του.
Τα threads χάνουν το προσανατολισμό τους μετά την τρίτη - τέταρτη σελίδα....
Εξαίρεση αποτελούν τα πολιτικά που τον χάνουν από το πέμπτο - έκτο ποσταρισμα...
:biggrin:

Reaction score
9
Τα threads χάνουν το προσανατολισμό τους μετά την τρίτη - τέταρτη σελίδα....
Εξαίρεση αποτελούν τα πολιτικά που τον χάνουν από το πέμπτο - έκτο ποσταρισμα...
:biggrin:
Το σίγουρο είναι πως τα μόνα που δικαιολογούν πολλές πολλές σελίδες είναι τα μαγειρικής! 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

Reaction score
5.360
Το σίγουρο είναι πως τα μόνα που δικαιολογούν πολλές πολλές σελίδες είναι τα μαγειρικής! 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Εκεί να δεις αποπροσανατολισμός...
Φακές, μπάμιες, σπανακοριζα, φασολάκια....
Κερδισαν οι λαχανοφάγοι..... :frown:

Reaction score
5.847
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τα φώτα σας! Ένας φίλος έχει τα συγκεκριμένα ηχεία. απόλυτα λειτουργικά με κάποια χτυπήματα στα καλύμματα. Μήπως γνωρίζετε σε τι τιμή μπορού να πουληθούν?

Μοντέλο του 1975-79
Αυτός εδώ προσπαθεί στα 900 ευρώ περίπου: https://picclick.co.uk/SANSUI-SP-X7900-Made-in-Japan-4-Ways-perfect-283129476818.html
Άλλος τα έδωσε 200....οπότε αναλόγως της κατάστασης που βρίσκονται μπορεί να δοκιμάσει μεταξύ 250 και 500 πιστεύω.
Πάντα όμως, όλα εξαρτώνται από την συγκυρία ζήτησης. Μπορεί να φύγουν σε μια μέρα σε καλή τιμή, μπορεί σε ένα χρόνο στο 1/4 της αρχικής τιμής!

Reaction score
9
Για την ιστορία λοιπόν, όπως μόλις έμαθα, τα ηχεία δόθηκαν μέσω fb σε κάποιον στη Θεσσαλονίκη για 310€ + τα μεταφορικά. Οι περισσότερες προσφορές που του είχαν γίνει ήταν στα 250-270€. Οπότε κάπου εκεί είναι και η αξία τους, όπως κάποιοι ανέφεραν πετυχημένα παραπάνω. Στάθηκε τυχερός γιατι βρέθηκε στην περίπτωση που κάποιος τα ήθελε πολύ για να τα παρει χωρίς να τα ακούσει (μόνο απο βιντεοκλήση) και να πληρώσει και μεταφορικά... Η πληροφόρηση που του έδωσα σχετικά με την αξία απο εσάς, έπιασε τοπο.

Καλό Π-Σ-Κ σε όλους και καλό αγώνα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab