hxos + sound vision Ιανουάριος 2017 #01

Reaction score
1.433
Καινουργια αρίθμηση γιατι η παλια ειχε παει κατα διαολου....ελπιζω να εχει καλη συνεχεια....και να βγαινει.στην ωρα του και οχι οποτε ναναι....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Προσπαθω να διαβάσω τον τίτλο και δεν... Πως θα το ζητάω στο περίπτερο; Ηχος αποκλείεται, Ηξός μπα... δεν... χαξος μάλλον! "Ευρολιγούρηδες"που έλεγε και o Ζουράρις:)

Reaction score
7.100
Ο Φωτης Φωτιαδης στο editorial εξηγει τι ακριβως συμβαινει με την αλλαγη της ονομασιας (ουσιαστικα θελουν να ξορκισουν το κακο παρελθον του περιοδικου απο τις εκδοσεις Λυμπερη),να ευχηθω και εγω καλη συνεχεια και παντα στην ωρα τους.Δεν εχει αλλαξει κατι στην θεματολογια και στο υφος του περιοδικου.
Ο lakiss51 εχει δικιο που αναρωτιεται......εγω πηγα στο κοντινο περιπτερο να τον αγορασω και λεω στην κοπελια "τον ΗΧΟ....." και μου απαντα "κατι εχει ερθει αλλα δεν ξερω αν ειναι ο ΗΧΟΣ!!!!!!!!!".

• Like
Reactions: PPG

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.546
ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ

ACOUSTIC ENERGY 103

AIR TIGHT AM-201

ALLOCACOC AUDIOCUBE

ALLOCACOC AUDIOCUBE PORTABLE

AUDEZE LCD-4

AUDIO PHYSIC CODEX

B&W 684 S2

CABASSE STREAM BAR

CLINT HEIMDALL

CREATIVE MUVO 2

CREATIVE MUVO 2C

COOLPAD MODENA 2

DALI KATCH

DCS ROSSINI CLOCK

DCS ROSSINI PLAYER

EDWARDS AUDIO TT2

ELAC DEBUT F6

ELECTROCOMPANIET TANA L-1

ELECTROCOMPANIET TANA SL-1

EPSON EH-TW9300

FOCAL CHORUS 716

FOCAL ELEAR

HANA SL

HITACHI 55HGW69

HITACHI 55HK6W64

LG 50UH635V

MISSION MX-5

MONITOR AUDIO BRONZE 6

ONKYO TX-NR656

PHILIPS 49PUT6401

POLK AUDIO RTi7

Q ACOUSTICS 3050

QUAD Z4

ROTEL A14

SAMSUNG UE49KU6100

SONY KD65-ZD9

YAMAHA WXA-50

YAMAHA WXC-50

Reaction score
7.100
ελα βρε lakiss51,πως κανει και εσυ ετσι,εδω σε λιγο η Χιος θα ανηκει στα νησια της Συριας,το hxos σε χαλασε.

Reaction score
1.127
Καλή αρχή στο ανανεωμένο περιοδικό να λέμε.Μπράβο τους που το παλεύουν ακόμα και βλέπουμε το τεύχος στα περίπτερα.

Reaction score
1.127
Σε δύο περίπτερα ρώτησα σήμερα,στα Πατήσια και μου είπαν δεν έχει έρθει.Στο τρίτο το είχε και πήρα το πρότελευταίο:)
Ώραίο εξώφυλο,το περιεχόμενο δεν έχει αλλάξει καθόλου.Πολύ ενδιαφέρουσες οι δοκιμές.
Δεν ήξερα οτί υπάρχουν ακουστικά που κοστίζουν 4.500 ευρω και είναι σαν τανκ:headbang:
το μόνο αρνητικό που έχουν είναι οτί δεν μπορείς να ακούσεις πολύ ώρα λόγω βάρους.Θα κουραστείς...
Αισιόδοξο και το μνμ του Φωτιάδη στο πρώτο φύλλο,άντε καλή χρονιά και καλή δύναμη στη νέα του προσπάθεια.

Reaction score
431
Εμένα πάντως μου το έφερε η γυναίκα μου για έκπληξη και το ζήτησε σαν ηχος απο ενα περίπτερο Κατερίνη!
Δεν προλαβα να διαβάσω το κοίταξα γρήγορα είναι ο γνωστός ήχος όπως ακριβώς τον ξέρω.

Reaction score
74
Αν κρινει κανεις απο το ονομα του το οποιο δεν διαβαζεται σε καμια γλωσσα του κοσμου τοτε μπορει να φανταστει και το περιεχομενο του.Εδω μαζι με το ευρωλιγουρηδες που γραφτκε ποιο πανω ,παει το ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΔΕΣ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Pro είσαι ολίγον υπερβολικός, όσο κι αν ο τίτλος είναι... ΤΙ είναι;

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.546
- χάρηκα που υπάρχει ακόμα Ελληνικό περιοδικό του χώρου

- το κάτωθι δεν είναι ανακριβές ; . . .

. . . υπό το πρίσμα του ότι η καμπύλη bbc είναι σχεδόν flat με τονωμένα λίγο τα άκρα . . . http://avmentor.gr/reviews/copland_drc205_2.htm . . .
. . .

. . . ενώ η λαμπάτη απόκριση είναι σχεδόν το αντίθετο ( φουσκωμένη μεσοχαμηλή-μεσαία-μεσουψηλή και κάπως υποβαθμισμένα τα άκρα )

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.029
- το κάτωθι δεν είναι ανακριβές ; . . .

. . . υπό το πρίσμα του ότι η καμπύλη bbc είναι σχεδόν flat με τονωμένα λίγο τα άκρα . . . http://avmentor.gr/reviews/copland_drc205_2.htm . . .
. . .

. . . ενώ η λαμπάτη απόκριση είναι σχεδόν το αντίθετο ( φουσκωμένη μεσοχαμηλή-μεσαία-μεσουψηλή και κάπως υποβαθμισμένα τα άκρα )
Έλα ντε...

K

kimon

Guest
Αν κρινει κανεις απο το ονομα του το οποιο δεν διαβαζεται σε καμια γλωσσα του κοσμου τοτε μπορει να φανταστει και το περιεχομενο του.Εδω μαζι με το ευρωλιγουρηδες που γραφτκε ποιο πανω ,παει το ΕΥΡΩΡΑΓΙΑΔΕΣ.
Greeklish είναι ρε ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ (που θα έγραφε και η Αυριανή)!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913