Hyperion Sound 968

Reaction score
88
Πωλουνται τα Hyperion Sound 968 σε αριστη κατασταση, χρωμα μαυρη λακα. Για οποιον θελει να διαβασει διθυραμβικα reviews για τα εν λογω ηχεια μπορει να δει τα παρακατω link :

http://www.6moons.com/audioreviews/hyperion/938.html

Τα ηχεια ειναι ευαισθητα (90dB), ευκολα στην τοποθετηση και με τα καταλληλα συνοδα μπορουν να ανταγωνιστουν ανετα ηχεια πολλαπλασιας αξιας...
Ισως το κορυφαιο value for money σε ηχειο παγκοσμιως αφου τα βαζει πολυ ανετα με οποιοδηποτε ηχειο εως τις 15000 Ευρω....

Τιμη 4500 Ευρω , δεκτες και ανταλαγες με ηχεια μεγαλης ευαισθησιας (πανω απο 90db) η νορμαλ ευαισθησιας 88db-90db Δυο Δρομων.

Reaction score
88
Απάντηση: Hyperion Sound 968

Δεκτη ανταλλαγή και με αξιόλογα μηχανηματα.

Reaction score
88

Η τιμη κατεβαινει στα 3900 ευρω ή δυνατότητα ανταλλαγης με φθηνοτερο μηχανημα ηχου + 1500-2000 ευρω μετρητα.

Reaction score
21

Ας είμαστε λίγο πιο συνετοί στα σχόλιά μας ρε παιδιά, μας διαβάζουνε...

Reaction score
88

Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα γουστου. Μπορει να ακουσεις ηχειο των 10000 και να μην σου αρεσει και να σου παει καλυτερα καποιο αλλο φθηνοτερο. Δεν ξερω αν το 968 ειναι το καλυτερο μεχρι τα 10000 ,ομως οντως ειναι "value for money".

Reaction score
3.093

Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα γουστου. Μπορει να ακουσεις ηχειο των 10000 και να μην σου αρεσει και να σου παει καλυτερα καποιο αλλο φθηνοτερο. Δεν ξερω αν το 968 ειναι το καλυτερο μεχρι τα 10000 ,ομως οντως ειναι "value for money".
+1000

loudobic

AVSite Member
Reaction score
298

Φυσικά και είναι "value for money", δεν έχει νόημα εαν είναι το καλύτερο ή όχι.

Είναι ένα ηχείο που... εάν έχεις τον "χώρο" και τα "ενισχυτικά" να το συνοδεύσεις θα σου χαρίσει απλόχερα ψυχαγωγία.

Αλλά ρε παιδιά μην χαλάμε την αγγελία του ανθρώπου....

Reaction score
2.053

Ας είμαστε λίγο πιο συνετοί στα σχόλιά μας ρε παιδιά, μας διαβάζουνε...
Για αυτό τα γράφουμε γιατί μας διαβάζουν. Μπας και σωθεί κανένας χριστιανός από τα απαράδεκτα ηχεία που κυκλοφορούν στην αγορά.

Reaction score
21

Ίσως και νάχεις δίκιο, αλλά άλλο να λες ότι είναι καλά κι άλλο να υπερβάλεις, με την υπερβολή χάνεται το νόημα και τελικά πετυχαίνεις το αντίθετο αποτέλεσμα, αγνοούνται ακόμη και πράγματα που αξίζουν...

Reaction score
2.053
Ίσως και νάχεις δίκιο, αλλά άλλο να λες ότι είναι καλά κι άλλο να υπερβάλεις, με την υπερβολή χάνεται το νόημα και τελικά πετυχαίνεις το αντίθετο αποτέλεσμα, αγνοούνται ακόμη και πράγματα που αξίζουν...
Μα δεν υπερβάλω, κάποιος θα βρεθεί να κάνει μια ακρόαση μου αρκεί.

Reaction score
21

Έχεις ακούσει στον ίδιο χώρο με τα ίδια μηχανήματα όλα τα ηχεία της αγοράς μέχρι τα 10000 ευρώ την ίδια περίοδο και επιμένεις για τη μοναδικότητά τους; Αν όχι πως επιμένεις στην αρχική σου άποψη; Και αν ναι, είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις αδικήσει κάποια με τις ενέργειές σου (λάθος συνοδά, στήριξη, καλώδια, χώρος); Επί τη ευκαιρία δεν υποστηρίζω ότι τα ηχεία είναι μέτρια, απλά ότι δεν είναι τα μόνα καλά στην αγορά μέχρι τα 10000 ευρώ, γι' αυτό καλό είναι σε όλα αυτά να γίνονται ενδελεχείς ακροάσεις στο χώρο του καθενός μας για τον έλεγχο της συμβατότητάς τους με τους ακροατές (υποψήφιους αγοραστές) και το χώρο/μηχανήματα του καθενός μας. Αυτά και τέλος από μένα στο συγκεκριμένο θέμα...

Reaction score
88

Οπότε συμφωνουμε ολοι.Το μονο που εχω να προσθεσω επειδη το εχω δοκιμασει ειναι οτι αυτο το ηχειο ειναι "χαμελαιων" , προσαρμοζεται και παιζει πολυ καλα με μηχανηματα 2000 ευρω και παλι εξαιρετικα με μηχανηματα μεγαλυτερης αξιας.

Reaction score
2.053

Φυσικά και δεν έχω ακούσει όλα τα ηχεία της αγοράς μέχρι 10.000Ε, έχω ακούσει πολλά από αυτά, ξέρω όμως πως κινείται το Marketing σε αυτή την αγορά όπως επίσης τι πλασάρουν οι εταιρίες επειδή το γουστάρει η πλειοψηφία του κόσμου.
Επίσης έχω ακούσει τα Hyperion πάρα πολλές φορές σε πολλούς συνδυασμούς.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas