hypex αρχαριος

D

deleted user 10898

Guest
η παρεα με τον κφ με χαλασε...
σε αλλο θεμα εγραψε
"Αυτό που μπορώ να προτείνω είναι το εξής:
Δύο module 180άρια High Grade, πακέτο με τα HxR regulators και 400W διακοπτικό τροφοδοτικό βγαίνουν στα 540 ευρώ."
εκτος απο αυτα τι αλλο χρειαζομαι να παραγγειλω απο εκει για στερεο τελικο?
softstart? κατι αλλο?
οι μπορνες τους αξιζουν?
για την συνδεση των module με το τροφοδωτικο τι αλλο χρειαζομαι? (καλωδια, ανταπτορακια ξερω γω...)

μην βαρατε..
Νικος

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Με 350 ευρώ παίρνεις ολόκληρο τελικό ενισχυτή Dual Mono 22 κιλά βάρος και 180 βατάκια στα 8.
Με ένα σχετικό χέριασμα γεια χαρά νταν:137::137::137:

Reaction score
5.971
Απάντηση: Re: hypex αρχαριος

Με 350 ευρώ παίρνεις ολόκληρο τελικό ενισχυτή Dual Mono 22 κιλά βάρος και 180 βατάκια στα 8.
Πετρο για δωσε περισσοτερες πληροφοριες,και κανα λινκ να δουμε!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
η παρεα με τον κφ με χαλασε...
σε αλλο θεμα εγραψε
"Αυτό που μπορώ να προτείνω είναι το εξής:
Δύο module 180άρια High Grade, πακέτο με τα HxR regulators και 400W διακοπτικό τροφοδοτικό βγαίνουν στα 540 ευρώ."
εκτος απο αυτα τι αλλο χρειαζομαι να παραγγειλω απο εκει για στερεο τελικο?
softstart? κατι αλλο?
οι μπορνες τους αξιζουν?
για την συνδεση των module με το τροφοδωτικο τι αλλο χρειαζομαι? (καλωδια, ανταπτορακια ξερω γω...)

μην βαρατε..
Νικος
Στείλε ένα mail να σου βγάλουν αυτοί το κουστούμι βρε.

Το softstart μάλλον δε θα χρειαστεί για ένα διακοπτικό τροφοδοτικό. Να αγοράσεις απαραίτητα το signal cable που δίνουν.

Βύσματα κλπ υπάρχουν όλα στο site τους αλλά βαράνε τις τιμές. Αν τα πάρεις τα ίδια από αλλού θα σου βγει πολύ φθηνότερα.
Ούτως ή άλλως θα βάλεις κι από αλλού παραγγελία για τα περιφερειακά οπότε δεν αξίζει να τα πληρώσεις χρυσά σε αυτούς.

Με ένα σχετικό χέριασμα γεια χαρά νταν
Πρώτον είσαι off-topic και δεύτερον τα ίδια λέγανε κι άλλοι κάποτε για κάτι αντίστοιχους Behringer και μετά που άκουσαν σοβαρό τελικό έψαχναν να τους δώσουν. :116:

Reaction score
1.772

πολυ θα ηθελα να τον ακουσω διπλα στα hypex.:116:

Reaction score
1
Απάντηση: hypex αρχαριος

Κώστας Φ. παίζει να κάνεις ένα θέμα για το τι αγόρασες και από που, πόσο, εικόνες από την συναρμολόγηση και το τελικό προϊόν και φυσικά εντυπώσεις και σκέψεις για βελτίωση στο μέλλον; Ξέρω πως ζητάω λίγα, αλλά θα επανέλθω με περισσότερα αιτήματα στο μέλλον. Η αλήθεια είναι πως την έψαχνα και εγώ για νέο ηχοσυστημα και με τα μισόλογα από εδώ και από εκεί μας έχεις βάλεις στην πρίζα, χωρίς προστασία υπέρτασης. Σκέφτομαι ήδη να περιμένω να "οριμάσει" κι άλλο η τεχνολογία των διακοπτικών και να πάρω κάτι έτοιμο ή κάτι που είναι δοκιμασμένη λύση στα "x" χρήματα και με τις "y" ανάγκες που έχω.

Reaction score
1.772

Κώστας Φ. παίζει να κάνεις ένα θέμα για το τι αγόρασες και από που, πόσο, εικόνες από την συναρμολόγηση και το τελικό προϊόν και φυσικά εντυπώσεις και σκέψεις για βελτίωση στο μέλλον; Ξέρω πως ζητάω λίγα, αλλά θα επανέλθω με περισσότερα αιτήματα στο μέλλον. Η αλήθεια είναι πως την έψαχνα και εγώ για νέο ηχοσυστημα και με τα μισόλογα από εδώ και από εκεί μας έχεις βάλεις στην πρίζα, χωρίς προστασία υπέρτασης. Σκέφτομαι ήδη να περιμένω να "οριμάσει" κι άλλο η τεχνολογία των διακοπτικών και να πάρω κάτι έτοιμο ή κάτι που είναι δοκιμασμένη λύση στα "x" χρήματα και με τις "y" ανάγκες που έχω.
επειδη ο κωστας προτεινη συνεχεια hypex πολυ πιστευουν οτι

αυτους εχει φτιαξη.

εδω ειναι το thread απο την κατασκευη του κωστα.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=60635&highlight=truepath

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: hypex αρχαριος

Κώστας Φ. παίζει να κάνεις ένα θέμα για το τι αγόρασες και από που, πόσο, εικόνες από την συναρμολόγηση και το τελικό προϊόν και φυσικά εντυπώσεις και σκέψεις για βελτίωση στο μέλλον;
Δεν είναι δύσκολο να γίνει αλλά τα περισσότερα στοιχεία που ζητάς υπάρχουν ήδη στα σχετικά thread.

Για αρχή κοίτα αυτό το γράφημα να πάρεις μία ιδέα:

Δεν έχουν βάλει τα HG τροφοδοτικά που υπάρχουν πλέον και για τα 700άρια modules, καθώς και τα διακοπτικά τροφοδοτικά που έχουν παρουσιάσει πιο πρόσφατα.
Επίσης δεν υπάρχει αναφορά στα διάφορα περιφερειακά που μπορεί να χρειαστείς. Αυτά χονδρικά είναι το κουτί, τα διάφορα βύσματα (είσοδοι, ρεύμα, ηχεία, διακόπτες κλπ) καθώς και η εσωτερική καλωδίωση (σήματος/ρεύματος/ηχείων).

Έπειτα δες αυτό το thread:
Hypex UcD400 Dual-Mono

..κι αυτό:
Hypex UcD400 5 Channel 2U Amp

Στα παραπάνω θα βρεις κι από που αγοράζουμε κουτιά κλπ.
Σχετικά με τα νέα διακοπτικά τροφοδοτικά που προσφέρουν οι της Hypex τώρα αρκεί να γνωρίζεις ότι αυτά μπαίνουν αντί για τα γραμμικά + τους μετασχηματιστές.
Επιλέγεις ανάλογα με την ισχύ των modules που θέλεις να χρησιμοποιήσεις και φυσικά την τάση που αυτά ζητάνε.. Με μία "βόλτα" από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα θα δεις στις περιγραφές των προϊόντων ποιο είναι το κατάλληλο για κάθε εφαρμογή.

Αν έχεις συγκεκριμένες απορίες ευχαρίστως να βοηθήσουμε. Δεν είναι τίποτα. :126:

επειδη ο κωστας προτεινη συνεχεια hypex πολυ πιστευουν οτι

αυτους εχει φτιαξη.

εδω ειναι το thread απο την κατασκευη του κωστα.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=60635&highlight=truepath
Χμμ... Δεν παίζουν οι φώτο πλέον. :121:
Κάποια στιγμή θα τις ανεβάσω ξανά. :141:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Πρώτον είσαι off-topic και δεύτερον τα ίδια λέγανε κι άλλοι κάποτε για κάτι αντίστοιχους Behringer και μετά που άκουσαν σοβαρό τελικό έψαχναν να τους δώσουν. :116:
Λοιπόν θα σου πω τι είπε ένας κάτοχος behringer (μέχρι τότε είχε τον 1500 για σοβαρό εργαλείο) όταν άκουσε στο χώρο του το συγκεκριμένο (βελτιωμένο) τελικό.

<<Αυτά που έλεγα για τον Behringer καμία σχέση. Πα@#&ρια παίζει. Μακάρι να καεί να πάρω έναν τέτοιον>>.

Reaction score
1

Ευχαριστώ παιδιά, αρχίζω διάβασμα και έρχομαι με απορίες. Μια που έχω αυτή τη στιγμή είναι "Αξίζει να περιμένω 1-2 χρονάκια, μιας και από ότι έχω καταλάβει η τεχνολογία στους διακοπτικούς βελτιώνετε με την μέρα;" Να περιμένω δηλαδή να ωριμάσει, οπότε οι βελτιώσεις να μην είναι μεγάλες και να μην λιγουρεύομαι την όποια μελλοντική και αρκετά καλή αναβάθμιση; (Στο μυαλό μου έχω ανανέωση συστήματος, ανά 6-10 χρόνια). Πως το βλέπετε το πράγμα;

Reaction score
4.922

Λοιπόν θα σου πω τι είπε ένας κάτοχος behringer (μέχρι τότε είχε τον 1500 για σοβαρό εργαλείο) όταν άκουσε στο χώρο του το συγκεκριμένο (βελτιωμένο) τελικό.

<<Αυτά που έλεγα για τον Behringer καμία σχέση. Πα@#&ρια παίζει. Μακάρι να καεί να πάρω έναν τέτοιον>>.
Πε μας ντε να μάθουμε και εμείς ποιος είναι.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Mένει να τον συγκρίνουμε με τα Hypex λοιπόν! Πότε θα κατέβεις; Έχω άνετο καναπέ! :116:

Reaction score
1.772

Ευχαριστώ παιδιά, αρχίζω διάβασμα και έρχομαι με απορίες. Μια που έχω αυτή τη στιγμή είναι "Αξίζει να περιμένω 1-2 χρονάκια, μιας και από ότι έχω καταλάβει η τεχνολογία στους διακοπτικούς βελτιώνετε με την μέρα;" Να περιμένω δηλαδή να ωριμάσει, οπότε οι βελτιώσεις να μην είναι μεγάλες και να μην λιγουρεύομαι την όποια μελλοντική και αρκετά καλή αναβάθμιση; (Στο μυαλό μου έχω ανανέωση συστήματος, ανά 6-10 χρόνια). Πως το βλέπετε το πράγμα;
ωριμη ειναι ηδη απειλη τους πανακριβους class A.

Reaction score
1.196

... Να περιμένω δηλαδή να ωριμάσει, οπότε οι βελτιώσεις να μην είναι μεγάλες και να μην λιγουρεύομαι την όποια μελλοντική και αρκετά καλή αναβάθμιση; (Στο μυαλό μου έχω ανανέωση συστήματος, ανά 6-10 χρόνια). Πως το βλέπετε το πράγμα;
πόσο ακόμα να περιμένεις....100 χρονών άνθρωπος:135: (εκτός αν το 100 είναι στο δυαδικό σύστημα, οπότε...έχεις χρόνο να ωριμάσετε:204:)

Reaction score
12.132
Ρε πάρε διακοπτικά ενισχυτικά!! Μέχρι και σε μένα έχει ανοίξει η όρεξη για τα modules των 180 watt, άσχετα αν δεν έχω ηχεία!!! (για την ακρίβεια έχω κάτι παλιά μονόδρομα BOSE 101)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Mένει να τον συγκρίνουμε με τα Hypex λοιπόν! Πότε θα κατέβεις; Έχω άνετο καναπέ! :116:
Προς το παρών, μάλλον μέσα στη βδομάδα, θα γίνει μια σύγκριση με τον wyred 4 sound να δούμε τι ψάρια πιάνει με τέτοια τέρατα.
Αν είναι καλύτερος ο wyred μην περιμένετε να το πω.:142::142::142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.634

τι πράμα είναι αυτό που γίνεται εδώ μέσα! τα γάντια πάνε κι έρχονται ρε παιδί μου... :143::135:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Ευτυχώς που με μερικούς από εδώ μέσα μένουμε στην άλλη άκρη της Ελλάδας.
Διαφορετικά σε μόνιμη μετακόμιση θα ήμασταν...:137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.634

Ευτυχώς που με μερικούς από εδώ μέσα μένουμε στην άλλη άκρη της Ελλάδας.
Διαφορετικά σε μόνιμη μετακόμιση θα ήμασταν...:137:
αυτό ρε συ δεν λέγεται "μόνιμη μετακόμιση", "αρμένικη βίζιτα" το λέμε! Άντε, όλα εγώ θα στα λέω?:143::135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.469
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO