hypex αρχαριος

GF

Reaction score
27
Απάντηση: hypex αρχαριος

πολύ ενδιαφέρον!

εκεί που βρίσκεται (ανάμεσα στις εξόδους) κάνει δουλειά, αλλά δεν είναι σε σειρά με την έξοδο. Σημαντική αλλαγή!
Εδω ειναι το μυστικο....
When using filterless Class D amplifiers, the speaker load should remain inductive at the amplifier's switching frequency to achieve maximum output-power capabilities.

Reaction score
1.196

μμμμ ενδιαφέρον.

Με μια γρήγορη ματια μου θυμίζει κάτι σε υβριδική τοπολογία με στοιχεία charge pump αυτό ή μήπως είναι η ιδέα μου;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.635

μμμμ ενδιαφέρον.

Με μια γρήγορη ματια μου θυμίζει κάτι σε υβριδική τοπολογία με στοιχεία charge pump αυτό ή μήπως είναι η ιδέα μου;
ιδέα σου δεν είναι (ότι δεν έχω ιδέα αν είναι).

καλά ρε, επίτηδες το κάνεις?:138::143::135:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Οι NewClassD προσφέρουν δοκιμή 30 ημερών και full money back warranty αν δε σου αρέσουν.
Ποιός θα δοκιμάσει;! :138:

Reaction score
0
Να γυρίσω το θέμα πίσω.... Έχω ένα behringer ΕΡ 1500 ως τελικό ο οποίος σαν προ χρησιμοποιούσε το ΟΝΚΥΟ 906. Τελικά τον έβγαλα αφού αντί να φτιάχνει χάλαγε τον ήχο. Λετε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τα modules της hypex αφαιρώντας αυτά του μπέρι και ο ήχος να είναι φυσικά καλύτερος από αυτόν του 906 ????

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: hypex αρχαριος

Να γυρίσω το θέμα πίσω.... Έχω ένα behringer ΕΡ 1500 ως τελικό ο οποίος σαν προ χρησιμοποιούσε το ΟΝΚΥΟ 906. Τελικά τον έβγαλα αφού αντί να φτιάχνει χάλαγε τον ήχο. Λετε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τα modules της hypex αφαιρώντας αυτά του μπέρι και ο ήχος να είναι φυσικά καλύτερος από αυτόν του 906 ????
το εχω κανη αυτο που λες αλλα θελη δουλεια δεν ειναι απλο.

καταρχην γινεται μονο με τα 700αρια modules καθως αυτα

σηκωνουν την ταση που βγαζη το τροφοδοτικο του μπερυ.

ασε που το τροφοδοτικο ειναι μικρο για δυο 700αρια εγω

χαλασα δυο μπερυδες και εφτιαξα δυο μονο μονομπλοκ.

αν δεν σου χρειαζεται τοση ισχυ πουλα τον και φτιαξε

ενα 400αρι.

αν παλη θελης περισσοτερες πληροφοριες στειλε μου π.μ.

παντως ο ηχος θα ειναι καλυτερος απο οσο μπορης να φανταστης.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.475
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO