Hypex NCore

Reaction score
2.566
Sold out κιόλας το πρώτο batch!
Πουλάει φουλ ο Μπρούνο...μπράβο του, άντε να δούμε και τις πρώτες ακουστικές εντυπώσεις μες στις γιορτές...

Reaction score
12
Απάντηση: Re: Hypex NCore

Datasheet για το NC400, με χρήσιμες πληροφορίες περί balanced/unbalanced συνδεσμολογίας.
Στο Ολλανδικο φορουμ με μεταφραση στα Αγγλικα ( βεβαιως ) επιμενει οτι η unbalanced
συνδεσμολογια δεν επρεπε ποτε να χρησιμοποιηθει στον ηχο και οτι ο ncore δεν θα
μπορουσε να πετυχει ποτε τις επιδοσεις-μετρησεις αυτες χωρις να ειναι balanced κυκλωμα...
Αυτα για να προλαβετε να αλλαξετε interconnect οσο πιανουν ακομα κατι ...:114:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.649

Στο Ολλανδικο φορουμ με μεταφραση στα Αγγλικα ( βεβαιως ) επιμενει οτι η unbalanced
συνδεσμολογια δεν επρεπε ποτε να χρησιμοποιηθει στον ηχο και οτι ο ncore δεν θα
μπορουσε να πετυχει ποτε τις επιδοσεις-μετρησεις αυτες χωρις να ειναι balanced κυκλωμα...
Αυτα για να προλαβετε να αλλαξετε interconnect οσο πιανουν ακομα κατι ...:114:
Οισωπαιδοτυκόσ κι αυτός... :114:

D

deleted user 10898

Guest
The nCore Hypex Class D amps are good, but my Bel Canto REF500S is way better, better as in less bright and sweeter overall
(απο review αμερικανου reviewer στο twitter)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
The NCore listening test was at my house.
You are correct that it was the NC1200 oem unit but Bruno told there will be not much difference in sound between the two.
We compared the units against an PassLabs clone AX200 with I already use for years and compared to al lot of different amplifiers also the UCD180 UCD400 and UCD700.
I find the PassLabs clone better sounding on my speakers the the Hypex UCD models.
But I like the NCore more than the PassLabs clone.
Yesterday I ordered 2 NCore and power supply's.

...

The biggest difference between UCD and Passlabs clone is musicality in favor of the Passlabs clone.
The passlabs clone has also more drive in the mid bass area.
The Ncore has that drive also is very musical and has more topend detail than the passlabs clone.
It also has a bit more resolution.
So if my previous post is not clear I prefer the Ncore over the Passlabs clone.
Πλούσιος Χομπίστας. Diyaudio.

Εμείς το παιδίνε μας το μεγαλώσαμνε σωστά! Πώς κατέληξε εκεί δεν ξέρω... Της Σούλας ο γιος ήτανε πάντα αλητάμπουρας... Αυτός θα τον παρέσυρε τον κανακάρη μας! Αλλά για να λέμε και την αλήθεια, ούτε είχαμε αντιληφτεί τίποτες Και το λέω εγώ που ως μάνα ήμουν πάντα προσεχτικιά!
Μάνα Raver. ΣΚΑΪ.

Reaction score
1.772

The nCore Hypex Class D amps are good, but my Bel Canto REF500S is way better, better as in less bright and sweeter overall
(απο review αμερικανου reviewer στο twitter)
συμπερασμα τα ucd ειναι καλυτερα απο τα ncore αφου σε δοκιμη που ειχαμε κανη τα Murano Icepower 500αρια ηταν χειροτερα.
αλλη περιπτωση να ειναι κουφος ο ριβιουερ.
τριτη περιπτωση να ειμαστε κουφοι ολοι στο Heraklion team.
υ.γ. οι μετρησεις ως γνωστον δεν λαμβανονται υποψιν

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Hypex NCore

συμπερασμα τα ucd ειναι καλυτερα απο τα ncore αφου σε δοκιμη που ειχαμε κανη τα Murano Icepower 500αρια ηταν χειροτερα.
αλλη περιπτωση να ειναι κουφος ο ριβιουερ.
τριτη περιπτωση να ειμαστε κουφοι ολοι στο Heraklion team.
υ.γ. οι μετρησεις ως γνωστον δεν λαμβανονται υποψιν
Εγώ νομίζω ότι έχει δίκιο ο Νίκος... Έχω ακούσει κι άλλες αναφορές ότι δεν αρέσουν τα Ncore...
Για παράδειγμα ο Μπάμπης ο Σουγιάς μου είπε ότι ο Πεταλούδας ο Χάρης προτίμησε τους λαμπάτους του!
Εγώ, αφού άκουσα με προσοχή την εμπειρία τους (μην είμαστε και αγενείς), τους απάντησα:

...και να μην πάρουν ποτέ τους διότι:
  • τα ClassD δεν παίζουν, έχουν δρόμο ακόμα κλπ.
  • τα NCore δεν φτάνουν για όλους - να πάρουμε πρώτα εμείς και μετά βλέπουμε για τους άλλους που είδαν φως και μπήκαν
  • εάν όντως πάρουν κάποια στιγμή θα πρέπει να αποσυρθούν από τα ελληνικά φόρουμ γιατί θα τους πεθάνω στο δούλεμα. [Στα βουβάλια έχω δείξει τρομερό χαρακτήρα παρόλο που έχει γεμίσει ο τόπος και οι καλύτεροι πελάτες έχουν γίνει αυτοί που κοροϊδευαν ότι είμαστε κολλημένοι. Στα Hypex δεν θα είμαι τόσο καλός.]

:116:

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hypex NCore

Στα βουβάλια έχω δείξει τρομερό χαρακτήρα παρόλο που έχει γεμίσει ο τόπος και οι καλύτεροι πελάτες έχουν γίνει αυτοί που κοροϊδευαν ότι είμαστε κολλημένοι.
ναι ωρα ειναι τωρα να θες να κλεψεις και τη δοξα των παιδιων.

3 χρονια φωναζουν για τα βουβαλια και δεν τους ακουνε.:136::135:

D

deleted user 10898

Guest
νασε καλα ρε κωστα φ και ελεγα να δωσω τον pass να παρω εναν ncore...
τωρα ησυχασα...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Hypex NCore

ελαααα, τοπε ο μπαμπης ο σουγιας?
ενω τα πασιγνωστα μελη του ηρακλειον κλαμπ ειπαν οτι τα class D παιζουν...
παω πασο.... ναστε ολοι καλα... και καλες γιορτες...

Εγώ νομίζω ότι έχει δίκιο ο Νίκος... Έχω ακούσει κι άλλες αναφορές ότι δεν αρέσουν τα Ncore...
Για παράδειγμα ο Μπάμπης ο Σουγιάς μου είπε ότι ο Πεταλούδας ο Χάρης προτίμησε τους λαμπάτους του!
Εγώ, αφού άκουσα με προσοχή την εμπειρία τους (μην είμαστε και αγενείς), τους απάντησα:

...και να μην πάρουν ποτέ τους διότι:
  • τα ClassD δεν παίζουν, έχουν δρόμο ακόμα κλπ.
  • τα NCore δεν φτάνουν για όλους - να πάρουμε πρώτα εμείς και μετά βλέπουμε για τους άλλους που είδαν φως και μπήκαν
  • εάν όντως πάρουν κάποια στιγμή θα πρέπει να αποσυρθούν από τα ελληνικά φόρουμ γιατί θα τους πεθάνω στο δούλεμα. [Στα βουβάλια έχω δείξει τρομερό χαρακτήρα παρόλο που έχει γεμίσει ο τόπος και οι καλύτεροι πελάτες έχουν γίνει αυτοί που κοροϊδευαν ότι είμαστε κολλημένοι. Στα Hypex δεν θα είμαι τόσο καλός.]

:116:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.649
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Hypex NCore

ΚουΦός είμαι εγώ. Οι άλλοι να βρουν δικά τους nickname...
Το "άσχετοι" μας πιάνει όλους, το παραδέχομαι.
Ότι είσαι κουφός, το ξέρω. Ακούς εκεί! Τα Hypex παίζουν καλύτερα από τα IcePower...

Ου ρε! :136:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
νασε καλα ρε κωστα φ και ελεγα να δωσω τον pass να παρω εναν ncore...
τωρα ησυχασα...
Όχι ρε, μη μπερδεύεσαι!
Αφού:
  1. τα NCore παίζουν καλύτερα από τα ΑΧ200
  2. τα NCore παίζουν χειρότερα από τα BelCanto

..από 1+2 έχουμε: BelCanto πολύ καλύτερα από AX200.

Άμα βάλεις και πόσα μοντέλα πίσω είναι ο δικός σου από τον AX200, καταλαβαίνεις! Θα απογειωθεί το σύστημα! :116:

Αλλά όπως είπαμε, ε;! Πρέπει να πάρεις τα BelCanto, όχι τα NCore!
Μην κάνεις καμιά μ@λ@κία και αγοράσεις το λάθος μηχανάκι! :116:

Α, κι εσύ να είσαι καλά που έσωσες τόσο κόσμο από το να δώσουν τα λεφτουδάκια τους στο NCore βρε (κai βοηθάς κι εμάς να βρούμε ευκολότερα stock)!
Ξέρεις πόσοι ήταν έτοιμοι να πετάξουν τα BelCanto από το μπαλκόνι;!

ελαααα, τοπε ο μπαμπης ο σουγιας?
ενω τα πασιγνωστα μελη του ηρακλειον κλαμπ ειπαν οτι τα class D παιζουν...
παω πασο.... ναστε ολοι καλα... και καλες γιορτες...
Πάλι μπερδεύεσαι ρε Nick!
Μην τρως κουραμπιέδες την ώρα που διαβάζεις AVSite γιατί δε συγκεντρώνεσαι!

Ο τύπος με τον παραπάνω χώρο/σύστημα δεν είναι στο Heraklion Club! Στο diyaudio έγραψε, στο ίδιο thread που διάβασες και την αναφορά που μας μετέφερες... Μάλλον διαβάζεις επιλεκτικά.
Θέλω να πιστεύω φταίνε πάλι οι κουραμπιέδες! Ούτε στο diyaudio διάβασμα και φαγητό μαζί, λοιπόν!

Επίσης κανείς δεν ανέφερε τίποτα για γνώμες και εμπειρίες στο παρόν thread μέχρι που έγραψες το συγκεκριμένο κομμάτι - μόνο χαβαλές, white papers, datasheet κλπ..
Ε, αφού ανέφερες, σου έφερα κι εγώ μία αντίστοιχη (από το ίδιο thread) κι ο back κάποιες άλλες γνώμες & εμπειρίες, δικές μας...
Να ακόμα μία εμπειρία:

I replaced my Pass X250 with a pair of Lipinski mono blocks. More extended bass, better depth and separation, equivalent tonality, believe it or not.
Δεν είναι reviewer, δεν το έγραψε στο Twitter αλλά είναι Αμερικάνος!
Είναι ο Bob Katz. Πιάνεται;!

Nα τις βάλουμε κάτω να τις μετρήσουμε (τις εμπειρίες) βρε αδερφέ!
Ή να καταλήξουμε ότι οι γνώμες & εμπειρίες είναι γενικώς άχρηστες...

[Είσαι έξυπνο παιδί, θα καταλάβεις ποιά από τις δύο είναι η σωστή και λογική αντιμετώπιση.]

Αλλά στο θέμα μας... Μην ασχολείσαι με τον τυπάκο με τα Pass και τις ηχειάρες με τα κεραμικά..
Εσύ τα BelCanto είπαμε θα πάρεις! Αυτά που μας αναφέρεις παραπάνω "απο review αμερικανου reviewer στο twitter"!
Πέρα από τις εξισώσεις που σου έβαλα παραπάνω, δες το και διαφορετικά:
Και τον εμπιστεύεσαι (για να μεταφέρεις τις απόψεις του - σίγουρα πάντως περισσότερο από έμας κι από εκείνον τον περίεργο με τα ΑΧ200) και είναι Αμερικανός και reviewer και γράφει και στο Twitter! What could go wrong?! :114:

Άντε, δε μπορείς να πεις, σε φτιάξαμε πάλι... Δε χρειάζεται να πουλήσεις και το σπίτι σου για να πάρεις τον ΑΧ200!
Ούτε 4-5 χιλιαρικάκια δεν κάνουν τα BelCanto!

To Χριστουγεννιάτικο δώρο του Heraklion Class D Club στον αγαπημένο μας vet! :p

Χρόνια πολλά, με υγεία!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.369
Members
38.691
Νεότερο μέλος
agnooumenos