Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Ευτυχώς λεφτά υπάρχουν!
:116::137::138:Ευτυχώς λεφτά υπάρχουν!
παίρνεις ένα σωλήνα αποχέτευσης pvc Φ120 και του φτιάχνεις ένα κουτάκι μούρλια!Γιατι ειναι στρογγυλο ρε παιδια αυτο ?
Στο Ολλανδικο φορουμ με μεταφραση στα Αγγλικα ( βεβαιως ) επιμενει οτι η unbalancedDatasheet για το NC400, με χρήσιμες πληροφορίες περί balanced/unbalanced συνδεσμολογίας.
Οισωπαιδοτυκόσ κι αυτός... :114:Στο Ολλανδικο φορουμ με μεταφραση στα Αγγλικα ( βεβαιως ) επιμενει οτι η unbalanced
συνδεσμολογια δεν επρεπε ποτε να χρησιμοποιηθει στον ηχο και οτι ο ncore δεν θα
μπορουσε να πετυχει ποτε τις επιδοσεις-μετρησεις αυτες χωρις να ειναι balanced κυκλωμα...
Αυτα για να προλαβετε να αλλαξετε interconnect οσο πιανουν ακομα κατι ...:114:
Πλούσιος Χομπίστας. Diyaudio.The NCore listening test was at my house.
You are correct that it was the NC1200 oem unit but Bruno told there will be not much difference in sound between the two.
We compared the units against an PassLabs clone AX200 with I already use for years and compared to al lot of different amplifiers also the UCD180 UCD400 and UCD700.
I find the PassLabs clone better sounding on my speakers the the Hypex UCD models.
But I like the NCore more than the PassLabs clone.
Yesterday I ordered 2 NCore and power supply's.
...
The biggest difference between UCD and Passlabs clone is musicality in favor of the Passlabs clone.
The passlabs clone has also more drive in the mid bass area.
The Ncore has that drive also is very musical and has more topend detail than the passlabs clone.
It also has a bit more resolution.
So if my previous post is not clear I prefer the Ncore over the Passlabs clone.
Μάνα Raver. ΣΚΑΪ.Εμείς το παιδίνε μας το μεγαλώσαμνε σωστά! Πώς κατέληξε εκεί δεν ξέρω... Της Σούλας ο γιος ήτανε πάντα αλητάμπουρας... Αυτός θα τον παρέσυρε τον κανακάρη μας! Αλλά για να λέμε και την αλήθεια, ούτε είχαμε αντιληφτεί τίποτες Και το λέω εγώ που ως μάνα ήμουν πάντα προσεχτικιά!
συμπερασμα τα ucd ειναι καλυτερα απο τα ncore αφου σε δοκιμη που ειχαμε κανη τα Murano Icepower 500αρια ηταν χειροτερα.The nCore Hypex Class D amps are good, but my Bel Canto REF500S is way better, better as in less bright and sweeter overall
(απο review αμερικανου reviewer στο twitter)
Εγώ νομίζω ότι έχει δίκιο ο Νίκος... Έχω ακούσει κι άλλες αναφορές ότι δεν αρέσουν τα Ncore...συμπερασμα τα ucd ειναι καλυτερα απο τα ncore αφου σε δοκιμη που ειχαμε κανη τα Murano Icepower 500αρια ηταν χειροτερα.
αλλη περιπτωση να ειναι κουφος ο ριβιουερ.
τριτη περιπτωση να ειμαστε κουφοι ολοι στο Heraklion team.
υ.γ. οι μετρησεις ως γνωστον δεν λαμβανονται υποψιν
... και άσχετοι, και άσχετοι!...
τριτη περιπτωση να ειμαστε κουφοι ολοι στο Heraklion team.
...
ΚουΦός είμαι εγώ. Οι άλλοι να βρουν δικά τους nickname...... και άσχετοι, και άσχετοι!
ναι ωρα ειναι τωρα να θες να κλεψεις και τη δοξα των παιδιων.Στα βουβάλια έχω δείξει τρομερό χαρακτήρα παρόλο που έχει γεμίσει ο τόπος και οι καλύτεροι πελάτες έχουν γίνει αυτοί που κοροϊδευαν ότι είμαστε κολλημένοι.
Εγώ νομίζω ότι έχει δίκιο ο Νίκος... Έχω ακούσει κι άλλες αναφορές ότι δεν αρέσουν τα Ncore...
Για παράδειγμα ο Μπάμπης ο Σουγιάς μου είπε ότι ο Πεταλούδας ο Χάρης προτίμησε τους λαμπάτους του!
Εγώ, αφού άκουσα με προσοχή την εμπειρία τους (μην είμαστε και αγενείς), τους απάντησα:
![]()
...και να μην πάρουν ποτέ τους διότι:
- τα ClassD δεν παίζουν, έχουν δρόμο ακόμα κλπ.
- τα NCore δεν φτάνουν για όλους - να πάρουμε πρώτα εμείς και μετά βλέπουμε για τους άλλους που είδαν φως και μπήκαν
- εάν όντως πάρουν κάποια στιγμή θα πρέπει να αποσυρθούν από τα ελληνικά φόρουμ γιατί θα τους πεθάνω στο δούλεμα. [Στα βουβάλια έχω δείξει τρομερό χαρακτήρα παρόλο που έχει γεμίσει ο τόπος και οι καλύτεροι πελάτες έχουν γίνει αυτοί που κοροϊδευαν ότι είμαστε κολλημένοι. Στα Hypex δεν θα είμαι τόσο καλός.]
:116:
Ότι είσαι κουφός, το ξέρω. Ακούς εκεί! Τα Hypex παίζουν καλύτερα από τα IcePower...ΚουΦός είμαι εγώ. Οι άλλοι να βρουν δικά τους nickname...
Το "άσχετοι" μας πιάνει όλους, το παραδέχομαι.
Όχι ρε, μη μπερδεύεσαι!νασε καλα ρε κωστα φ και ελεγα να δωσω τον pass να παρω εναν ncore...
τωρα ησυχασα...
Πάλι μπερδεύεσαι ρε Nick!ελαααα, τοπε ο μπαμπης ο σουγιας?
ενω τα πασιγνωστα μελη του ηρακλειον κλαμπ ειπαν οτι τα class D παιζουν...
παω πασο.... ναστε ολοι καλα... και καλες γιορτες...
Δεν είναι reviewer, δεν το έγραψε στο Twitter αλλά είναι Αμερικάνος!I replaced my Pass X250 with a pair of Lipinski mono blocks. More extended bass, better depth and separation, equivalent tonality, believe it or not.