Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.846
Απάντηση: Hypex NCore
Τι να σου πω ρε κουνιαδάκι......
ότι με είπε σε λέω:422:
Τι να σου πω ρε κουνιαδάκι......
ότι με είπε σε λέω:422:
Μπερδεύτηκα τώρα λιγάκι.Το "καταπληκτικά" έχει να κάνει με την οδήγηση ή με τον ήχο σαν χροιά γενικά που έβγαινε από τα ηχεία?Αν μιλάμε για οδήγηση αυτό απλά δεν γίνεται.Αν μιλάμε για το άλλο νόμιζα πως ο Ncore έπασχε από οδήγηση,όχι από κάτι άλλο στο σύστημά σου.Αν δεν σου αρέσει ο ήχος του τελικού αυτό είναι άλλη ιστορία (εάν φταίει αυτός κι όχι κάτι άλλο)..Το ότι τα ηχεία σου είναι πολύ δύσκολα το γνωρίζω.Έχεις ακούσει κάτι άλλο στο σύστημά σου που να οδηγεί καλύτερα?Μήπως φταίει κάτι άλλο και νομίζεις πως είναι οδήγηση,π.χ χώρος?Συμβαίνει αυτό αρκετές φορές..
Υ.Γ: Είμαι Σονουσφαμπεράς κι εγώ και σε γενικές γραμμές δεν μου έχει αρέσει κανείς class D μετά από μισή ώρα από όσους έχω ακούσει πλην Lipinski, οπότε υπάρχει σίγουρα ελπίδα.Οδήγηση όμως είναι κάτι που σίγουρα δεν λείπει από αυτή την τοπολογία.Ίσα ίσα..Αυτά τα γράφω για να δεις πως δεν είμαι biased..
Εννοείς να ακούσω και κάποιον ss στα 22 watt με τα amati ?Για ασφαλες συμπερασματα , μιας και λεει φιλος οτι με τον set του αρεσει ποιο πολυ , θα επρεπε να γινοταν, αν αυτο ειναι εφιτο, συγκριση με ειδιας ισχυς ενισχυτες!!!
Με δεδομενο οτι τα βατ ειναι βατ, και ειναι ειδια απο οπου και αν προερχονται!!!
Τωρα για την ταξη που λειτουργει ο καθε ενισχυτης, εκει ειναι και το ζουμι!!!!
:607::607::607::607:θα σου πω με ενα παραδειγμα!
εχεις ενα ibreza [hypex] και ενα μικρο gti [set]
Η κοντρα θα γινει για αποσταση 22 μετρα [βατ] απο σταση!!!
οι οδηγοι δεν πρεπει να μαρσαρουν πριν την εκκινηση!!!
Η διαφορα ειναι οτι το μικρο gti εχει ρελαντι στις 4.500 rpm [ταξηΑ] με οριο τις 5000 rpm
και ο οδηγος του καλειται να το κανει καλα με το αμπραγιαζ
Το ibreza εχει ρελαντι 1000 rpm ,επισης πρεπει να ανεβασει και πιεση για να βρει την ροπη του!! λες να προλαβει;
Οτι και να κανει μεχρι τα 20 μετρα θα ερχεται δευτερο, μετα ομως θα σου πινει το αιμα!!
εδω θελει παλι κουβεντα!!! θα σου πω ομως οτι εδω , στο παραδειγμα ευνοουνται οι SET!!!!!! ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΛΟΓΙΕΣ!!!!!:607::607::607::607:
Εγραψες μεγαλε
Δηλαδη λες οτι βασικα παιζει ρολο η ταξη Α και οχι αν ειναι pp, set, tranzistor η λαμπα η classD ?
και επανερχομαστε στα ιδια.θα σου πω με ενα παραδειγμα!
Η διαφορα ειναι οτι το μικρο gti εχει ρελαντι στις 4.500 rpm [ταξηΑ] με οριο τις 5000 rpm
Το ibreza εχει ρελαντι 1000 rpm ,επισης πρεπει να ανεβασει και πιεση για να βρει την ροπη του!! λες να προλαβει;
Οτι και να κανει μεχρι τα 20 μετρα θα ερχεται δευτερο, μετα ομως θα σου πινει το αιμα!!
αληθεια, ενας 20βατος hypex σε σχεση με αυτον που αναφερει ο φιλος τι θα εκανε;;;;;;;και επανερχομαστε στα ιδια.
αμα δεν εχεις ευαισθητο ηχειο με το που ξεκινας σφαιρα χτυπας το κοφτη των 5.000 και μενεις με
τη γλυκα.
αληθεια, ενας 20βατος hypex σε σχεση με αυτον που αναφερει ο φιλος τι θα εκανε;;;;;;;
οτι ναναι.πηρα την απαντηση που ηθελα!!!!!
Έγραψες takis....θα σου πω με ενα παραδειγμα!