- Reaction score
- 0
Έφτασαν τα “παιχνίδια” και περιμένουν να ασχοληθώ μαζί τους!!!!
τις ψύκτρες τις χρειάζεται ρε συ για να απορροφάει τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου, όταν ανάβουν τα αίματα....:143:Ωπ! Καλορίζικα!!
Τι θα τις κάνεις τόσες ψύκτρες; Δεν ανεβάζουν θερμοκρασία σχεδόν καθόλου. Θα δεις..![]()
Ευχαριστώ.Ωπ! Καλορίζικα!!
Τι θα τις κάνεις τόσες ψύκτρες; Δεν ανεβάζουν θερμοκρασία σχεδόν καθόλου. Θα δεις..![]()
σιγά μη παίζει καλά το μπάφαλο παρέα με το χύπεξ. μπούρδες...:143::135::137:θα εκπλαγείς με τον ήχο τους πάντως...έχω εδώ ένα για δοκιμή και έχω πάθει μια ψιλοπλάκα...σε συνδυασμό με buffalo32 βέβαια...
Καλορίζικο!!
Αλήθεια ποιοί άσχετοι κάνουν τέτοιους συνδυασμούς; :136:σιγά μη παίζει καλά το μπάφαλο παρέα με το χύπεξ. μπούρδες...:143::135::137:
Δεν γινεται...εσυ πουλακι μου καμπισιο πρεπει να την γεμιζεις και τα ληγμενα να ερχοντε με νταλικες first class !!!!!!!!!άμα θες πάντως να ζεσταίνεται, βάλε μια λάμπα μέσα. όχι Hi-end λάμπα, μη ψάχνεις για 300Β ή 845, βάλε μια απλή, μια 60-άρα πυρακτώσεως θα κάνει καλή δουλειά.
αν βέβαια δε θες να σπαταλάς ρεύμα (η 60-άρα λάμπα θα καταναλώνει περισσότερο ρεύμα από τον ενισχυτή) τότε βάλε μέσα ένα κερί ή ένα καντήλι τελοσπάντων, και άναβέ το πριν κάθε ακρόαση, να ζεσταίνονται τα μεσαία.
Τέλος, μπορείς να έχεις τον ενισχυτή πάνω στο καλοριφέρ. Μιλάμε για πολύ ζεστές μεσαίες...